Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Buna dimineata si din partea mea . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 @Daniel P, @Viorel, @Radu Ghita sau cineva să mă ajute cumva. Numărul meu de telefon nu este vizibil pe forum, deși eu l-am trecut. Mulțumesc frumos! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Este vizibil in semnatura acum si era deja vizibil in pagina ta de Profil. Trebuie decat sa completezi datele tale de nastere in campurile existente. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 A fost o lipsa de semnal la server, dar s-a rezolvat. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Foarte frumoasa vremea si in Rm. Valcea. Sper sa o tina tot asa si in vacanta de 1 mai. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Buna Oare Forumul merge alandala sau laptopul meu are ceva? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Se apropie !!!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Au fost ceva probleme cu lipsa semnalului de internet pe server, dar este ok acum. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 On 25.04.2017 at 21:48, Radu Ghita a scris: Cu ce produse ai stropit prunii? Am stropit cu 1 plic deDhitan+1 fiola Decis la 10 l apa , contra viespei negre si rapanul prunei . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Doresc din suflet petrecere frumoasa tuturor care ies cu rulotele de 1 Mai si celor ca mine care din motive intemeiate nu pot iesi. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 In sfarsit s-a oprit ploaia si la mine. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Seara buna tuturor ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 ..... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Noapte buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Am avut o zi grea , motiv pentru care va spun 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 Buna dimineata! Sa aveti drumuri libere, vant din spate, vreme frumoasa si multa, multa voiosie! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.602 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 Buna dimineata si drum bun tuturor ! Vant din spate, soare in fata si berea rece la destinatie!!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 ! Sper ca toata lumea sa aiba vreme buna, weekend minunat ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 Neata! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 Buna dimineata din ceata 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 oameni buni! Am adus rulota aseara acasa...Asteapta cuminte startul spre Fagaras. care va fi diseara la 19.00... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 Buna dimineata! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 Cred ca toti ne gindim numai la iesirea de 1 Mai. Numai avem rabdare si cind se da startul o sa fugim ca la F1. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 28 Aprilie, 2017 Bună dimineața la rulotistii . Startul il am la17. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri