Toată activitatea

Acest flux se actualizează automat     

 1. Ultima oră
 2. La multi ani si sanatate, va dorim colegilor care astazi 22 Noiembrie isi sarbatoresc ziua de nastere
 3. Discutii online

  Buna dimineata O zi de vineri usoara va doresc tuturor.
 4. Ieri
 5. Cumpar cadru cort de 6m

  Corectie anunt! Am nevoie de un cort complet de iarna.
 6. Invitatie de 1 Decembrie 2019 la Sibiu

  Fiind o întâlnire de 1 Decembrie, observ că nu prea este omogena reprezentarea la nivel național, așa că, împreună cu echipajul meu 2+2, am hotărât să dăm curs invitației colegului @Dan Armeanu și să reprezentam și partea de est a țării la această întâlnire. Deci, @Andrei Urucu, vor fi și fetele mele (5 ani și o lună fiecare) prezente la Curmătura Stezii. Mulțumim @Dan Armeanu pentru inițiativă și pentru implicare!
 7. Invitatie de 1 Decembrie 2019 la Sibiu

  Mă bucur foarte mult Antal!
 8. Problema, cred, aragaz

  Uite că asta cu capacul nu am stiut-o. Ori la a mea nu e așa, ori am avut noroc că sa fie dat capacul pe spate, căci a mers de fiecare data când l-am folosit. Îți dai seama că imediat ce am un pic de timp sunt in rulota să verific treabă asta.
 9. Problema, cred, aragaz

  Mulțumesc
 10. Problema, cred, aragaz

  Nu vreau sa fiu rautacios, dar conform DOOM2 ambele forme sunt corecte... https://dexonline.ro/definitie/robinet/577954
 11. Invitatie de 1 Decembrie 2019 la Sibiu

  Nici nu se pune problema de deranj! Placerea e de partea noastra!!! Ne bucuram sa va avem alaturi ! Va asteptam cu drag!
 12. Permis categoria B sau BE

  Din anul 2019 si Serbia si Croatia si Macedonia de Nord(mai nou) recunosc B96 pentru ca adera la UE,eu asta vara am fost in Grecia prin Serbia&Macedonia si nu am avut probleme. PS:Chiar mi-au cerut actele la vama si a masini si a rulotei.
 13. Invitatie de 1 Decembrie 2019 la Sibiu

  Salutare Daca nu va deranjam sí timpul va fi cat de cat bun. O sa fim sí noi prezent, doi adulti sí doua fete.
 14. Solutie electrica

  Salut + de la acumulator vine prima oara in siguranta abia apoi la intrerupator! Nu se lucreaza cu materiale inflamabile (osb, lemn in cazul de fata) la panoul electric. Apeleaza la un meserias incepand cu faza de proiectare altfel arunci cu banii pe fereastra. bafta!
 15. Permis categoria B sau BE

  Si ca o nota mai distractiva, cel mai fain a fost vamesul ungur, care, la intrare in tara dupa ce am fost la schi prin Austria, Germania, Elvetia, Italia, mi-a luat permisul intr-o mana (aveam B96) si taloanele de la masina si rulota in cealalta, pe care a lasat-o sa cada, ca e mai grea decat cea cu permisul (cu vre-o 2-300 kg, cu MMA auto 3200 SI MMA rulota 1200 kg). Dar m-a lasat sa plec.
 16. Permis categoria B sau BE

  Nu se rezuma totul numai la bani. Eu in ultimii doi ani, am trecut prin B, B96 si acum am BE. Daca vrei sa mergi de exemplu la mare in Grecia (sau Coatia) de ce sa ocolesti pe drumuri inguste prin Bulgaria, cand poti merge direct pe autostrada prin Serbia si Macedonia? Daca ai drumuri prin Moldova, Albania sau alte tari care nu sunt in UE dar prin care e musai sa treci sau sa vizitezi? Cu BE iti faci traseul care iti convine ca distanta si confort, nu tot sati sa faci slalom pe harta, ca pana la urma iesi mai scump.
 17. Permis categoria B sau BE

  Daca tot scriem de preturi ( poate intereseaza pe cineva ) pt B96: 500 lei taxa la scoala, 67 lei permisul la politie. Drumuri mai putine, fara examen la politie. Pentru mine problema cea mai mare ar fi timpul necesar pentru examene. Daca nu doresti o noua valabilitatea a permisului nu este necesara fisa medicala. Doar adeverinta de la scoala si o copie de CI. In Romania este valabila adeverinta, deci nu este obligatoriu sa schimbati permisul daca nu iesti in afara tarii. Insa daca iesiti din Romania trebuie sa fie trecut in permis.
 18. Permis categoria B sau BE

  Eu tocmai ce am fost nevoit să dau de BE (depășesc 4250 kg MMA-urile adunate). Nu este chiar așa de mare deranj cum credeți. M-am înscris la o școală auto, nu am fost la nici-o oră de legislație, iar la oraș m-am dus o singură dată, vreo oră și jumătate, ca să mă obișnuiesc cu mașina și remorca pentru examen. Am făcut doar chestionarele, care sunt 6 mari și late, a câte 11 întrebări din care trebuie să faci 9, nu am citit decret deloc. Am dat sala, am făcut 11 din 11, iar acum aștept orașul, sunt programat pe 30 decembrie. Ca prețuri, 750 lei școala, 150 lei fișa medicală, 67 lei permisul și câteva drumuri. Așa că nu este ceva deosebit, însă avantajele pot fi mari în timp...
 19. Permis categoria B sau BE

  Ne pierdem timpul pentru ca B96 se obtine mult mai repede, mai ieftin si mai usor decat BE. Iar B96 este recunoscut in tot spatiul UE plus alte tari ( dintre care amintesc Albania, Turcia ). Nu este chiar degeaba. Iar unii dintre noi chiar avem nevoie de acest cod ( 96 ) pentru a fi legali. Categoric BE este mult mai clar si mai sigur oriunde ai merge dar presupune indeplinirea unor conditii de obtinere mai stricte. Fiecare face cum poate si cum crede ca ii este mai bine.
 20. Permis categoria B sau BE

  Dragii mei rulotisti , va sfatuiesc sa nu mai pierdeti timpul si sa analizati aceste legi care nu sant facute pentru noi (iubitorii de turism) si sa dati examen si sa obtineti si cat.E Care oricum va fi de folos si la iesirile externe. Daca la noi, in Romanica, ar fi legi facute pentru NOI de ce nu s-au inspirat din exemplul Marii Britanii unde remorca ia numarul autoturismului tragator, iar asigurarea tot asa? Dar la Noi de ce sa nu creem noi mijloace de impozitare si de amenzi astfel ca sa-ti vina lehamite de turism, care aduce multe venituri din alte consumuri ...Si asa platim o multime de Vignete, Acize, care nu se vad in imbunatatirea drumurilor (sosele sau AOLEU autrostrazi). Parlamentarii nostrii, lipitori de afise, nu se gandesc la legi pentru NOi cei care la fiecare 4 ani ii blagoslovim cu mandate de somn adanc si linisti dar bine platit!
 21. Cumpar cadru cort de 6m

  Salut, @Radu Dragulinescu! S-ar putea sa te ajute ce am eu la vanzare, betele sunt foarte lungi, insa trebuie sa verific daca se intind la lungimea de care ai nevoie. Ai ideea daca mai importa marimea imediat inferioara a cadrului de aluminiu? Oricum o sa sun si eu sa intreb, pentru ca in acest caz, voi ramane la cel de otel. UPDATE: am sunat si am intrebat, raspunsul: nu mai importa anul acesta, dar din ianuarie aduc din nou si marimea mica de care am eu nevoie si marima de care ai tu nevoie, practic toate marimile pentru cele din aluminiu.
 22. Urari de La Multi Ani

  Multe multumiri si urari de bine!
 23. Permis categoria B sau BE

  Nu sunt convins 100% dar așa reiese din preambulul răspunsului ...... @Radu B ar trebui să ne spună și ce a întrebat respectivul în petiție.
 24. Cumpar cadru cort de 6m

  Am nevoie de un cadru cort pentru o rulora de 6m. Preferabil din aluminiu si in foarte buna stare. Comandasem initial la Exis dar mi-au comunicat ca nu mai importa.
 25. Permis categoria B sau BE

  Pai in cazul asta raspunsul este total irelevant. Poate autovehiculul are 1815 kg masa proprie si 3500 Kg MMA. Si atunci nu poti conduce decat cu B + E. Putea macar sa fie atentionat ca se face calculul la MMA si ca informatiile oferite nu sunt suficiente pentru a i se oferi un raspuns clar.
 26. Permis categoria B sau BE

  Cel care a primit răspunsul, în formularea petiției, a întrebat dacă poate conduce cu categoria B, un autovehicul cu masă proprie de 1815 kg și o rulotă cu masă proprie de 1000 kg ..... și i s-a răspuns în consecință .....
 27. Discutii online

  rulotisti si sa aveti o zi de joi excelenta, oriunde va aflati!
 1. Afişează mai mult
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.