Toată activitatea

Acest flux se actualizează automat     

 1. Azi
 2. Servicii Rulote Bucuresti

  Am extins parcarea din Pantelimon, zona Tuborg. Oferim diverse pachete de servicii in abonamentele de parcare. Detalii la 0785226373 si corda.campers@gmail.com Paza 24/7, acces la apa si energie electrica.
 3. Gratar pe gaz

  Eu am avut nevoie de ceva asemanator pentru a incarca butelia unui aragaz de voiaj. Am facut piesa la strung, m-a costat 30 de lei.
 4. Gratar pe gaz

  Scuze, am scris de pe telefon si de aici numele apare de trei ori.
 5. Gratar pe gaz

  @Ursu Florin @Ursu Florin @Ursu Florin si eu am trecut prin asta. Sunt doua variante: 1. cauti ceva furnizor care aduce cadac si le ceri furtunul cu regulator pt asa ceva. https://www.cadacinternational.com/eu/adapter-set-hp-to-lp/ incearca pe pieserulote.ro. in tara eu n.am gasit nimic. 2. Faci pe strung o piesa care sa fie intr.o parte stut pt furtun si o parte cu filet exterior care sa intre in gratar(vezi o pagina in urma) si bagi furtunul direct in butelie. Eu am incercat sa pun si regulator dar nu mai are deloc presiune si nu se aprinde flacara; de aici trag concluzia ca are deja graturul un regulator. Succes!
 6. Gratar pe gaz

  Salut, cum pot sa conectez o butelie normala la acest CADAC?
 7. Stigma Fishing - Ucea de Jos

  Săptămâna aceasta de joi pana sâmbătă am de gând sa fac o partida de pescuit, am ales aceasta locație pentru ca este prima oară când iesim cu fetița noastră de 5 luni, este relativ aproape de casa ( 100km ) au curent, apa, etc Este cineva interesat de o ieșire scurta aici?
 8. Burstner Premio 450 TF

  @Ciprian P, boilerul lipsea Am văzut acest lucru când a ajuns rulota acasă, instalația exista doar a trebuit sa îl conectez.
 9. Burstner Premio 450 TF

  Salutare Florin, foarte faina, sa o stapaniti sanatosi. Vad ca ai rezolvat deja problema cu boilerul sau aveai nevoie pentru inlocuirea celui existent? Numai bine!
 10. 8 Martie 2021 la Voroneț

  Buna ziua, Multumim de invitatie :)! Mi-ar fi placut sa venim dar din pacate tura asta nu e gata de drum rulota si nici masina ( tocmai am comandat cauciucuri la rulota si masina inca asteapta priza corecta de la dealer ca au comandat-o gresit). Sper sa ne mai invitati si alta data si sa putem veni, ca sa mai invatzam si noi cate ceva despre rulotism de la persoane cu experienta .
 11. Fendt 65a 2010

  Un SMS, daca un apel este prea scump, v-ar lamuri pe deplin! Respectiva persoana nu a fost activa pe aici.
 12. Burstner Premio 450 TF

  Oameni faini, jucarie faina! Sa o folositi sanatosi!
 13. Noutati despre drumuri

  De ieri au reinceput lucrarile la centura Mihailesti. O lucrare simpla, aflata insa la a 3-a incercare (a inceput acum 10 ani :( ) Speram sa fie cu noroc de data asta . Drumuri bune !
 14. Fendt 65a 2010

  Buna ziua, mai este de actualitate anuntul?
 15. Salutare!

  Bun venit alături de noi @Aroboaiei Matei și multă baftă !
 16. Discutii online

  oameni buni ! La Letca Nouă sunt acum +4°C. Savurez și mă apuc de treabă. O zi frumoasă tuturor!
 17. Discutii online

  Mult succes!
 18. Discutii online

  Neața buna! Prezent la RAR pentru CIV.
 19. Salutare!

  Salutare @Aroboaiei Matei și bun venit alături de noi! Succes!
 20. La Mulți Ani și sănătate vă dorim sărbătoriților zilei de 02. Martie! @Dan Irimia @Leonard Cimpeanu @Nedelcea Dan @Nemethi Bela și @Ovidiu Gavrila !
 21. Discutii online

  Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe cer senin și -4 grade Celsius! O zi de marți cu multe reușite să aveți!
 22. Ieri
 23. Salutare!

  @Aroboaiei Matei !
 24. Siguranta se foloseste ca in momentul in care se produce un scurt sau este o incarcare prea mare pe retea, sa protejeze circuitele, sa nu se incinga firele si sa ia foc. Spun asta pentru ca tu esti singurul in masura sa stii ce consumatori ai (ex: eu am folosit una de 40A pt circuitul de consumatori -10A consuma numai frigiderul si una de 200A pt circuitul invertorului). Peste consumul estimat, mai calculezi 50% si cam aia trebuie sa fie siguranta. Avand in vedere ca sursa este de 20A, banuiesc ca suma consumatorilor nu va depasi consumul acela, deci 25A este ok.
 25. @Costin Lipan o siguranța de 25A este ok între baterie și sursa?
 26. Salutare!

  Mulțumesc!!
 27. Salutare!

  Bun venit in comunitate!
 1. Afişează mai mult
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.