Toată activitatea

Acest flux se actualizează automat     

 1. Ieri
 2. La Mulți Ani și sănătate vă dorim@Matei Angelescu și tuturor colegilor care astăzi 01. Aprilie își serbează ziua de naștere!
 3. Discutii online

  Weekend placut !
 4. Caravan, Motorhome & Adventure 2023

  Acum m-am intors si eu, pacat ca nu ne-am sincronizat de data asta @Vlad Iliescu. Si eu zic ca merita vizita, chiar era ceva lume prin zona. L-am cunoscut cu ocazia asta si pe @Alin Opran si i-am admirat creatia. Si am vazut si lucruri mai “ exotice” pe la noi, cel putin pt mine: Ambele sunt creatii romanesti.
 5. Discutii online

  Seara buna!
 6. Caravan, Motorhome & Adventure 2023

  Am fost în dimineața aceasta, mi s-a părut foarte interesant, ba chiar am mai învățat vreo 2 chestii. Cred că am stat vreo 3 ore pe acolo.
 7. Discutii online

  Bună dimineața!
 8. Caravan, Motorhome & Adventure 2023

 9. Discutii online

  Buna dimineata Prima zi din aprilie se prezinta cu cerul innorat, dar imi iau inima-n dinti si dau "fuga" la un salon de infrumusetare. Etapa hibernarii s-a incheiat... Autorulota va primi un new look.... Igienizare interioara. Practic un simplu refresh! Starea tehnica absolvita cu brio (kit distributie + pompa apa, franele, ulei + filtru, fil. diesel , etc le-am schimbat in toamna). Service la instalatia de gaz (schimbat furtun, regulatorul)- ok. Ce-mi lipseste? Timpul .... Drumuri bune tuturor!
 10. Discutii online

  Bună dimineața!
 11. Săptămâna trecută
 12. Vad ca in subsolul paginilor este in continuare anuntul cu reducerea de 10% la magazinul xgocamping pe 2022!!. Cum am trecut in 2023 de ceva timp, daca este inca valabil ok, dar sa fie schimbat anul, daca nu, sa fie scos. Multumesc.
 13. Caravan, Motorhome & Adventure 2023

  Din pacate nu am fost pe faza 🤨, am vazut acum si postarea lui @Vlad Iliescu … Din filmuletul postat de tine pare sa merite efortul, macar pt incurajarea fenomenului sau ca sa vedem pe viu conversia colegului @Alin Opran asa ca eu dau o fuga.
 14. Discutii online

 15. Discutii online

  Seara buna dragi rulotisti!
 16. Caravan, Motorhome & Adventure 2023

  Cu un sfert de ora inainte sa intrebati, am pus link in topicul Discutii catre in clip RV Travel cu "expozitia". Au pus ceva acolo sa vada vizitatorii - parafrazand unul dintre organizatori.
 17. Caravan, Motorhome & Adventure 2023

  Salutare, se pare ca de ieri e expozitia deschisa, a apucat cineva sa viziteze?
 18. Salut, comunitate!

  @Catalin E .
 19. Discutii online

  Cu placere! Mi-ar fi placut sa ne vedem, Alin, insa a aparut pe YT un clip cu o scurta plimbare atotcuprinzatoare prin "expozitie" si eu nu am ce sa vad in afara de camperul tau si cateva rulote (aruncate pe ici, pe colo, sa fie ceva sa vada vizitatorii). Iar finalul clipului cu primarul analfabet, e de nepretuit: "[...]sa dedicam aceasta zona pentru tot tipul de evenimente, inclusiv sau mai ales acestea expozitionale [...]" Agramat si cu fractura logica in exprimare, numai sa spuna ceva. Eh, din pacate timpul meu e mai pretios decat astfel de incropeli. Poate vom reusi sa ne zarim cu toata gasca pe la Letca Noua sau undeva, candva, prin tara.
 20. Grund pentru pardoseala - fata exterioara

  Podeaua din lemn trebuie tratata precum aici. Alte substante pot altera procesul de respiratie naturala a lemnului. Sunt sigur ca produsul folosit de neamt in clipul său este utilizat, sau mai bine zis, era utilizat de catre toti producatorii germani de rulote. In prezent fata exterioara a podelelor rulotelor este din folie din plastic si nu mai e necesar acest tratament. Produsul recomandat este Dekalin DEKAphon 9735.
 21. Salut, comunitate!

  Salutare @Catalin E bun venit in aceasta comunitate!
 22. Discutii online

  Bună dimineața!
 23. Salut, comunitate!

  Bun venit pe forum!
 24. Salut, comunitate!

  De un an sunt posesorul unei rulote Hobby De Luxe din 1992. În anturajul meu sunt primul rulotist, de aceea cred ca am nevoie de acest forum, să pot împărtăși cu oameni cu aceleași preocupări din experențele noastre. Până acum am avut o singură ieșire off camping, urmează să ies cu prima ocazie când vine vara.
 25. Discutii online

  Bună dimineața! O zi de vineri ușoară să aveți!
 26. Compatibilitate camera marsarier Garmin

  @Vlad Iliescu , intre GPS-ul nou si cablul de alimentare a camerei BC50 (care are si emitatorul intercalat), conexiunea este doar WiFi. De aici eu trag concluzia ca priza USB-C de la noul GPS e acum doar pentru alimentare si transfer de date, nu si receptie semnal video digital (semnal video dat de vechiul fir cu receptor de la BC30). Insa ar putea fi posibil sa receptioneze direct semnalul WiFi dat de cablul de alimentare al camerei BC30, fara a mai pune acel fir-receptor. Depinde insa daca protocolul de conectare WiFi (proprietar, specific Garmin) a ramas acelasi.
 27. Compatibilitate camera marsarier Garmin

 1. Afişează mai mult
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.