Toată activitatea

Acest flux se actualizează automat     

 1. Ultima oră
 2. Discutii online

  si drumuri bune !
 3. Salutare si bine v-am gasit!

  @Raul G Multumesc! Asa m-am gandit si eu (noi), dar dat fiind faptul ca avem trei copii, dintre care doar unul (8 ani) va merge regulat cu noi, nu pot stabili capacitatea maxima la mai putin de 5 locuri pentru rulota. In acelasi timp, din acelasi motiv, 5 s-ar putea sa fie prea mult pentru 90% dintre plecari De aici, dilema. Fiind si fara experienta, normal ca fac cu ochiul rulotele `cu de toate`, desi dupa cum citesc pe forum, ba aragazul ramane nefolosit, ba butelia e prea mica etc. Ma uit pe recomandarile de vanzatori si duminica o sa trec pe la cel din Brazi, inteleg ca sunt membri aici care au luat de la el si sunt multumiti. Sau, nu? Cristian
 4. Salutare

  Salutare @Valentin Ciupei si bun venit in aceasta comunitate. PS: Asteptam prezentarea rulotei ín topicul dedicat.
 5. Salutare și bine v-am găsit

  Salutare @Mihai Marin si bun venit in aceasta comunitate. PS: Asteptam prezentarea rulotei ín topicul dedicat.
 6. Azi
 7. Salutare colegi!

 8. Salutare și bine v-am găsit

  Salutare și bine ai venit printre noi
 9. Salutare

  Salutare și bine ai venit printre noi
 10. Salutare și bine v-am găsit

  Salutare și bine v-am găsit. Numele meu este Mihai, proaspăt posesor de rulotă achiziționată de pe acest forum. Mulțumiri speciale vânzătorului pentru răbdarea și informațiile dăruite. Mă bucur că am putut intra în această comunitatea și cu ajutorul vostru voi putea dobândii mai multe cunoștințe. Să auzim numai de bine.
 11. Salutare

  Salut tuturor Sunt posesor a unei rulote Knaus Sudwind din 1991 si bine v-am gasit !!!
 12. Salutare

  Salutare și bine ai venit printre noi
 13. Salutare colegi!

  Salutare și bine ai venit printre noi
 14. Salutare si bine v-am gasit!

  Salutare și bine ai venit printre noi. Partra cu cumpăratul poate deveni ușoară, numărul de persoane ce o vor utiliza, o vei folosi și în sezonul rece sau nu, intri pe site la producători de rulote vezi cam care sunt dispozițiile interne apoi le cauti pe Tub ai vezi cum sunt în filmate. După toate astea îți stabilești un budget și cauți ce ți place ție mai mult. Pentru orice alta nelămurire întrebi pe forum și băieți te vor ajuta imediat.
 15. Salutare si bine v-am gasit!

 16. Urari de La Multi Ani

  multumim, sa aveti o vara minunata :).
 17. Salutare si bine v-am gasit!

  Salutare @Cristian Iovitu si bun venit in aceasta comunitate.
 18. Salutare si bine v-am gasit!

  Buna dimineata (la mine) tuturor Sunt din Bucuresti, aspirant la o rulota, pentru moment sunt in cautare. Vrem insa ca din aceasta vara sa ne facem singuri vacantele, cu mijloace proprii (aka rulota), ca sa nu ne mai ruineze plecarile chestii precum COVIDu' (ma rog, oricum nu-ti pica bine, dar macar nu mai pierzi rezervari, bilete etc). Cum sunt absolut nou in domeniu, pe langa faptul ca nu stiu nimic, sunt ca o pisica speriata cand ma gandesc ca o sa am in spatele masinii inca 7 metri de `casuta` :D Am citit o parte dintre topicurile de pe forum, sper sa primesc insa, de la cei experimentati, cateva `hint`-uri pe parcurs - mai ales pe partea de achizitie, ca citesc de o saptamana site-uri de anunturi si deja nici nu mai stiu ce rulote am vazut si care mi-a placut. Multumesc de accept in comunitate! O zi frumoasa tuturor! Cristian (scared cat)
 19. Chateau Lunar 430 - 2005 ( Înmatriculată )

  Bafta la vanzare. Arata foarte bine rulota.
 20. Discutii online

  oameni buni și o zi frumoasă!
 21. Discutii online

  Buna dimineata O zi frumoasa va doresc tuturor oriunde va aflati.
 22. La Multi Ani si sanatate va dorim sarbatoritilor zilei de 02 Iulie! @Andrei Mircea, @Corbu Ionut @Cosma Madalin @Daniel Radu @Dragos-Mihai @Gelu Andries @Iulian Dobroiu @Laurentiu Perjeru @Marga Vlad @Marius Bogdan Caprariu @Mitoi Madalina @Nicusor Lupu @Petrescu Eduart @Stefan Leca si @Toody !
 23. Salutare

  Salutare, bun venit printre noi si grija mare la cumpararea rulotei.
 24. Ieri
 25. Salutare

  Succes @Juncanariu Vili și !
 26. Salutare de la Craiova

  Salutări și @Cosmin Seimeanu !
 27. ITP Rulote - Detalii | Probleme | Costuri

  @Ursu Florin Mersi, deja am dus rulota pe str. Ecaterina Teodoroiu pentru frane la niste baieti care par de treaba. Pentru ITP am vorbit la Labell in Noua. Maine ar trebui sa fie gata reparatiile, se pare ca era si un rulment care trebuie schimbat. revin cu recenzii despre service.
 1. Afişează mai mult
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.