Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Asta e colegutu @Cornel C Mihailescu. Tacerea e sfanta uneori. Imi pare rau.... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Adevarat spus @Alin Mihaila. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Valea Cerbului in sezon. Salutari de la Cabana Gura Diham unde savurez un ospatul vanatorului. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Multumim frumos @Stefan P E un lucru bun ca dezvoltarea rulotismului este in ascensiune si in Tara noastra. Eu cred ca postarile noastre de pe Forum influenteaza foarte mult . Omul vede...devine curios si uite asa mai se naste un iubitor de natura . Si asa , maine -poimaine mai apare un coleg nou pe forumul nostru. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Buna seara! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Buna seara, salut baieti!! Ce-ati patit baieti, ati cazut in oala cu melancolie??? Mai da-tile-n colo de probleme!! Nu mai aveti aprecieri, dati ''multumiri''(in scris) si gata!! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Naghi 52 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 On 4/23/2017 at 19:31, Silviu Pascu a scris: La multi ani @Emil Naghi! Multumesc mult @Silviu Pascu ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Noapte buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Noapte buna si din partea mea. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 si colegilor RULOTISTI! Constat cu oarecare dezamagire si mi se confirma inca o data din pacate, ca unii dintre colegii nostri au o problema serioasa cu like-urile....A da si a primi like-uri...As putea spune fara sa gresesc, ca au chiar o obsesie din moment ce s-au suparat si au lasat boticul, imediat ce le-a fost redus la 10 nr. de like-uri... Mai fratilor, acesta este un forum de RULOTUSTI si de pasionati ai acestui fenomen...NU este Facebook... Sa inteleg ca pentru voi, acest forum este o modalitate de a va crea notorietate? Sau un concurs in care sa va intreceti in nr. de like-uri primite? Asa credeti voi ca puteti contribui la dezvoltarea acestei comunitati? Prin cate like-uri ati primit la o poza, la un salut de bun venit sau la " buna dimineata" ? Ia intrebati-va fiecare: - Care a fost aportul meu la dezvoltarea acestei comunitati? - Cate sfaturi am dat in legatura cu problemele tehnice intampinate de colegii mai putin experimentati? - La cate intalniri organizate si propuse de colegii din comunitate am participat? - Am comandat obiecte promotionale sau steagul ForumRulote pentru a face publicitate comunitatii? -Cate propuneri de intalniri am initiat in acest forum? Sau cand au fost propuse intalniri ati preferat sa mergeti cu altcineva sau pe cont propriu...Foarte bine, iesiti cu cine vreti si mergeti oriunde, dar sa n-aveti pretentia sa fiti respectati si apreciati, la fel ca pe colegii care se dedica si pun suflet pentru aceasta comunitate... Ar fi mai multe de spus, dar deocamdata ma opresc aici si va rog pe cei care lasati boticul ca nu puteti da mai mult de 10 like-uri pe zi, sa va dati singuri raspuns la cele cateva intrebari de mai sus si veti afla fiecare care va e contributia personala la dezvoltarea acestei comunitati... Opinia mea este ca cine vrea binele acestei comunitati, se implica si trage in continuare umar la umar, la dezvoltarea acestui forum... Atat cat poate fiecare, in functie de timpul aflat la dispozitie, de experienta personala si nu in ultimul rand, de vointa... Pe cine intereseaza doar nr. de like-uri, sa ne lase si sa se axeze mai mult pe Facebook, unde cu siguranta va fi mai mult apreciat... Numai bine tuturor! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Buna dimineata! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Buna dimineata! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Buna dimineata! Ce fac colegii?Ultimele pregatiri pentru iesirea de 1 mai, intilnirea nationala a comunitatii? Se pare ca vom avea vreme frumoasa. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Neata si o zi frumoasa tuturor! Azi termin si eu cu treaba pe la Letca, agat rulota care e deja pregatita si o aduc acasa...Maine la cumparaturi si seara cand iese sotia de la servici, o intind spre Fagaras... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Esti harnic Daniele, m-ai intrecut.Eu inca nu am terminat rulota de pregatit. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Nu sunt harnic deloc ...am doar avantajul ca dormind in ea, e pregatita oricand de plecare ... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.602 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Buna dimineata, Spor la pregatirile de 1 Mai si drum bun tuturor celor care " invart roata" in acest week-end ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Buna dimineata! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Bună dimineața la rulotistii 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Buna dimineata tuturor Drumuri bune si distractie placuta tuturor celor care sunt liberi de 1Mai. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Se observa o vreme super frumoasa in Craiova. Sper ca asa va fi in toata tara. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri