Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2017 Doresc multa sanatate si La multi ani celor care I-si sarbatoresc onomastica si tuturor rulotistilor. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2017 ! Azi a fost ziua de revizie masini, schimbat amortizoare, placute de frana si definitivat pregatirea montat panoul voltaic ...acum dupa o masa mica putin somn ! la Braila este in general este frumos si cald 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2017 (modificat) Am lipsit de pe forum din cauza ca am intrat in RK stomatologic. M-a omorat in fiecare zi, 2 ore cu freza-n gura. Urat, dar scap si de asta. Va salut, o seara marfa. Modificat 22 Aprilie, 2017 de Radu Ghita 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2017 Dupa o saptamana plina de munca si emotii e momentul sa schimbam registrul. Sanatate maxima! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2017 Buna seara dragi colegi rulotisti!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2017 Va rog frumos pe toti membrii acestui forum , haide -ti sa gasim o modalitate sa mergem mai departe. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2017 Buna seara tuturor! @Sorin Leitoiu imi poti da cateva detalii despre panou si costurilelui, vreau sa imi achizitionez si eu unul. Multumesc aticipat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2017 si un weekend cat se poate de frumos! Pentru @manolescu paul si nu numai, va fi in curand o rulota de vanzare de nota 10. Doar ca mai e putin de asteptat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2017 dar cu tristete dupa comunicarea lui Viorel 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2017 M-am retras si eu la rulota, tuturor, oriunde v-ati afla! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2017 Noapte buna. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2017 Noapte buna. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2017 dragi colegi si o buna!! Salut Sorine, o zi buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2017 si La multi ani tuturor colegilor care poarta numele Sf. Gheorghe. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2017 si un sincer LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2017 LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2017 Bună dimineața dragi rulotistii! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2017 Va salut, duminica placuta tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2017 LA MULTI ANI CU SĂNĂTATE tuturor celor care poarta numele de Gheorghe, George, ... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2017 +1. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri