Clasament


Continut

Se afişează conţinutul cu cea mai bună reputaţie din 12.07.2019 în toate secţiunile

 1. 8 puncte
 2. 8 puncte
  Buna dimineața de pe platoul Padina. Rece de dimineață dar se va încălzi cu siguranță
 3. 8 puncte
  Bună dimineața ! Să aveți un weekend așa cum vă doriți !
 4. 8 puncte
  Buna dimineata O zi de vineri usoara si un inceput de weekend excelenta va doresc
 5. 7 puncte
  Buna dimineata !
 6. 7 puncte
  . Un Weekend plăcut !!!!.
 7. 7 puncte
  prieteni și weekend plăcut!
 8. 7 puncte
  Bună dimineața, acasă sau în vacanță oriunde va aflați sa aveți un weekend minunat.
 9. 7 puncte
  Buna dimineata !
 10. 6 puncte
  prieteni și o săptămână minunată!
 11. 6 puncte
  prieteni și weekend plăcut în continuare!
 12. 6 puncte
  rulotisti si sa aveti o zi de vineri scurta si un weekend asa cum va doriti!
 13. 6 puncte
  Seara bună prieteni!
 14. 5 puncte
  Camping Salcia din Murghiol, Marian... A sosit și materia primă pentru masa de azi...
 15. 5 puncte
  oameni buni! S-aveți o zi minunată!
 16. 5 puncte
  rulotisti si sa aveti o zi de miercuri excelenta, oriunde va aflati!
 17. 5 puncte
  Buna dimineata O zi de miercuri excelenta va doresc
 18. 5 puncte
  Recomand ca ochetii sa fie de plastic, nu de metal. La vant puternic sau furtuna, in cel mai rau caz se rup, dar nu se smulg din peretele rulotei.
 19. 5 puncte
  rulotisti si sa aveti o zi de luni excelenta!
 20. 5 puncte
  De la Vadu, unde sunt împreună cu @Daniel P
 21. 5 puncte
 22. 5 puncte
  prieteni și o duminică frumoasă!
 23. 5 puncte
  rulotisti si sa aveti un weekend excelent, oriunde va aflati!
 24. 5 puncte
  Ziua buna sa va fie
 25. 4 puncte
  Salutare de la camping Laguna Bulgaria!
 26. 4 puncte
  Am făcut-o si pe asta. A doua plecare a fost off si am mers in Obîrșia Lotrului , drumul spre Transalpina. 🙄🙄 Uffff, ce sa zic, frumos .... nu am avut companie, deloc, locurile de campare știute au fost închise si abia am gasit ceva. Relax total, liniște multaaa si somn la greu 😂🤣 , cam asta am facut noi.20190710_125939.mp4
 27. 4 puncte
  S-o stăpânești cu drag și vacante minunate! Eu merg cu 90 chiar și pe autostradă, max. 100km/oră atunci când trebuue să depașesc un tir...Așa că pentru siguranța ta și a celorlalți, fii atent pe viitor!
 28. 4 puncte
  De la Vadu, Baiat destept ! Din capitolul "Nu faceti ca ei" Nu s-a prins de ce a fost pus anuntul de tractari aici. Si cand te gandesti ca omul mai avea doar putin pana la apa. A vrut sa intre direct in mare si acum asteapta sa fie tractat Si uite asa a descoperit semnificatia crucii pe care scrie TRACTARI.
 29. 4 puncte
  Dupa parerea mea nu este nevoie de aer conditionat la o astfel de masina, fiind suficient Ac-ul din bord. Volumul acestu campervan va fi mic, iar cu o izolatie buna, nu veti simti nevoia climatizarii pe timp de vara. Ar fi bine sa alegeti o masina de culoare alba, sau cat mai deschisa, care refleta mai mult din radiatiile solare. Instalatia de aer conditionat dedicata rulotelor este grea, voluminoasa (in afara de faptul ca se vede urat, adauga la inaltimea masinii peste 25 cm). Apoi, este foarte zgomotoasa, nu se poate dormi cu ea in functiune. Daca totusi treceti peste dezavantajele astea, trebuie sa stiti ca nu poate fi alimentata decat in camping, la retea de 230V. Pentru alimentare din baterii v-ar trebui minim 1000Ah capacitate, plus solutie de incarcare (solara sau alt generator). Putere solara nu aveti unde sa intindeti pe acoperisul unui campervan, iar un generator ar fi la fel, ineficient energetic, cel putin in comparatie cu un incalzitor suplimentar Webasto sau Eberspächer. Frigiderul cu amoniac are putere de racire mica, si nu functioneaza pe baterie decat in timpul mersului, cand, de fapt, este alimentat de alternatorul masinii. Ca sa functioneze pe gaz, mai e nevoie de o gaura in caroserie (evacuarea gazelor arse) si o butelie de gaz. Mai eficiente sunt frigiderele cu compresor, mai ales lazile cu capac, accesul pe deasupra marind eficienta (aerul rece se lasa la fund si nu iese la deschiderea usii, cum se intampla la frigiderele normale). Gasiti lazi frigorifice cu compresor noi incepand cu 2000 de lei, poate si mai jos. Recomand cumpararea uneia noi, diferenta fata de un SH nu merita riscul. Va invit sa ma vizitati cand ajungeti in Bucuresti, pot sa va ajut cu mai multe informatii privind transformarea unui van.
 30. 4 puncte
  Si cateva foto de la cetatea Enisala. Mai aveam putin si ajungeam la Tulcea.
 31. 4 puncte
  Seara bună prieteni! De azi...
 32. 4 puncte
  Buna seara! Plaja Corbu
 33. 4 puncte
  Povestea continua.......Gata, partea exterioara ,atat ce tine de caroserie cat si ce tinea de punte si sistem de franare, rulare..Am inceput lucru la interior. Am smirgheluit partea de mobiler, urmeaza, lacul si mochetat banchetele si linoleu / covoras cauciuc pe jos.Desi, decalat, planul initial, sper ca in august sa vada ....marea..
 34. 4 puncte
  Ziua buna și salutari tuturor! Din nou pentru al 3-lea an consecutiv pe plaja off Azapiko! Revedere cu prieteni dragi! Suntem 5 rulote și așteptăm încă 4 care sunt deja pe drum!
 35. 4 puncte
  O zi de marti usoara va doresc
 36. 4 puncte
  Seara bună prieteni și salutări din camping Salcia - Murighiol !
 37. 4 puncte
 38. 4 puncte
  Buna dimineata O zi de luni minunata, si o saptamana cu multe realizari va doresc
 39. 4 puncte
  . O saptamana frumoasa, va doresc!
 40. 4 puncte
  rulotisti si sa aveti o duminica excelenta, oriunde va aflati!
 41. 4 puncte
  Buna dimineata O duminica excelenta va doresc. Distractie la maxim, vacanta de neuitat, vreme frumoasa va doresc @Daniel P, @Nelu Z
 42. 4 puncte
  Weekend placut si vreme buna rulotisti!
 43. 4 puncte
  Buna dimineata O zi de sambata reusita va doresc, si weekend cu multe distracti
 44. 3 puncte
  prieteni ! După cafea străngem, ne luăm rămas-bun de la deltă și se-nvârte roata spre Plaiul Foii... O zi frumoasă tuturor!
 45. 3 puncte
  Buna dimineata O zi de joi excelenta va doresc
 46. 3 puncte
  rulotisti si sa aveti o zi de joi excelenta, oriunde va aflati!
 47. 3 puncte
 48. 3 puncte
 49. 3 puncte
  prieteni și o zi minunată! Noi ne pregătim de o plimbare cu barca, ce am înteles că durează vreo 7 ore dus-întors... Trebuie să mă dotez cu niște bere la purtător...
 50. 3 puncte
  Mă numesc Florin Ilie, sunt din București și momentan locuiesc in Anglia. Sunt mare iubitor de natură si camping in special off-road. Am ieșit cu părinții cu cortul de prin '85 si prin 2011 am achiziționat o rulota. Urmaresc forum.ul de mai mult timp și acum sunt bucuros că am intrat in comunitatea dumneavoastră. Bine v-am găsit!