Buna ziua dragi colegi,
Ma gandeam sa fac un topic nou insa in acest topic s-a scris mai mult de Cadac asa ca alipesc si eu postarea mea. Doresc sa impartasesc “socul” pe care l-am avut cu Cadac Safari Chef 2. Nu e primul gratar pe gaz pe care il am, am avut chiar cateva inainte, si nu numai la rulota, chiar si acasa. Pot spune ca am ceva experieta in gratare pe gaz in in ultimii 5-7 ani si Cadac-ul m-a impresionat la maxim. Sper ca acest post sa fie de folos pentru toti cei care se gandesc sa isi cumpere un gratar pe gaz si nu sunt hotarati sau li se pare un pic prea scump. Parerea mea dupa doar 2-3 zile de folosire: face toti banii. Nu am avut niciun gratar cu asa suprafete non-aderente precum are cadac-ul. De fiecare data sacrificam un burete de bucatarie curatand gratarul folosit insa aici... ca in reclamele de la detergenti, curge grasimea de pe el de la prima clatire cu apa si apoi cu buretele si detergent se spala incredibil. Deja am facut pe el aripioare de pui picante, frigarui, mici, clatite , paella si ne pregatim sa facem pizza in una din seri. Pentru pizza se cumpara separat o poiatra de pizza, nu neaparat de la Cadac, gasiti o gramada pe ebay la dimensiune. Este genial.
P.S. Recomand si extensia de 3 butelii mici pentru mobilitate si usurinta si o sa instalez in toamna si o cupla rapida de gaz la rulota pentru comoditate.