• Conţinut similar

  • Vasile Oae
   de Vasile Oae
   Cum acum sunt la faza in care imi ajustez putin instalatia electrica a rulotei (de Anglia) la tara noastra, am si eu o intrebare la cei umblati mai mult prin campingurile din tara..... in general in campingurile amenajate ce tipuri de prize electrice pentru alimentarea rulotei se pune la dispozitie? Priza obisnuita shuko? Sau CEE de 16A? Vreau sa stiu ce tip de stecher pun la prelungitorul rulotei. Stiu ca pot sa imi fac tot felul de adaptoare de la orice la orice, dar prefer un cablu direct fara adaptoare. Orice adaptor e un punct slab. Macar in 70% din situatii sa nu folosesc asa ceva.
   Multumesc mult!
  • Lucian Pop
   de Lucian Pop
   Salutare dragi rulotisti,
   Astazi am avut niste timp liber asa ca v-am pregatit un tutorial despre folosirea unui Android Box pentru a receptiona toate canalele romanesti si straine, meciuri de fotbal, filme, seriale, youtube, etc. Varianta adoptata de mine este cea cu un Android TV Box pentru a elimina necesitatea unei antene, a cablurilor, etc. 

   De ce aveti nevoie: 
   1) Un TV cu intrare HDMI
   2) Android TV Box 
   3) KODI  
   4) Internet
   5) Cablu HDMI
   6) Optional mouse (bluetooth, usb) sau telecomanda cu gyroscop pentru o utilizare mai usoara
    
   Avantaje:
   Puteti instala orice aplicatie din Google play. Netflix, Facebook, Youtube, HBO Go, Carti pentru copii, etc. Ati prins ideea
   Puteti sa il folositi la orice televizor. Cand sunteti acasa pur si simplu il folositi la televizorul de acasa.
   Foarte portabil
   Puteti viziona canale TV HD sau SD, Filme si seriale cu functie de incarcare subtitrari romanesti automat, meciuri internationale si nationale. 
    
   Dezavantaje:
   Necesita internet
   Un android box capabil de a rula filme 4k costa intre 200-500 RON
   In functie de puterea internetului poate dura cateva secunde pana cand se incarca canalele tv. Testat pe 4g in oras se incarca aproape instantaneu. 
    
   Mentiuni:
   1* Televizoare 12v eu am gasit aici: 
   https://www.denisnetwork.com/televizoare-12v
   https://www.emag.ro/search/televizor portabil?ref=effective_search
    
   2* Android box este denumirea pen
   200-500RON in functie de performante, materiale folosite, accessorii, etc. Recomand unul cu minim 2gb ram/quad core cu redare mkv/4k. De asemenea, va recomand sa cititi review-urile inainte de a cumpara. 
   Pe emag sunt foarte multe, dar le puteti gasi si mai ieftin
    https://www.emag.ro/search/mediaplayere/android+box/sort-reviewsdesc/c
    
   3* Kodi este o aplicatie care se instaleaza pe android box Gratuit . Acesta poate rula TV Online, Filme, Seriale, Meciuri, Muzica, Radio si in principiu orice aplicatie pe care o ruleaza si telefonul dumneavoastra. 
   Kodi versiunea romaneasca se poate obtine prin urmatoarele metode:
   a) Prin instalarea aplicatie kodi din google play apoi configurarea manuala (Gratuit). De asemenea este nevoie de aplicatiile Sopcast si Acestream din Google Play(Gratuit)
   Tutorial aici: https://tips4kodi.net/kodi-build-romania-t4k-instalabil/     . Atentie: aceasta metoda nu este foarte usora. Dureaza approx 20-30 min pentru a face configurarea dar este gratuit.
   b) Cumpararea de pe google play a aplicatiei gata configurarata la 18 Lei: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.t4kbuild.avs 
   c) Cumpararea unui android box de pe olx gata configurat cu o plugin-urile romanesti 
    
   4* Trebuie sa aveti internet. 4g sau 3g este aproape in toata tara. Android box-ul se conecteaza la wireless exact ca un telefon. Deci daca aveti un telefon cu semnal 3g/4g aveti si internet pe android box prin hotspot. 

   Pentru a imbunatati acest tutorial, sunt bine-venite comentarii despre avantaje, dezavantaje, recomandari de Android Tv Box, Televizoare portabile, etc
    
   Aici puteti vedea cum arata aplicatia KODI configurata cu build-ul romanesc T4K Build:

   Buhnici va explica ce este un Android TV Box
    
  • Florin Andrei
   de Florin Andrei
   De vânzare:
   TV led Orion full hd slim diag 56 cm 12V
   Cartela focus sat reîncarcabila
   Receiver Amiko micro hd se 12v
   Antena camping 38cm
   Lnb black ultra single hgln 4omm
   Sat finder Amiko.
   Cablu 15m.
   Se vand doar la set. 
   Preț 950 lei
    
    
    

  • NRLaurentiu
   de NRLaurentiu
   Salutare!
    
   Am o nelamurire. Am un TV cu tuner DVB-S2 si intrare dedicata pentru acesta. Este suficient sa am o antena parabolica si un LNB pentru a receptiona programe TV transmise prin satelit?
   De asemenea, TV-ul are si tuner DVB-T2, precum si pe cel clasic, analogic. Avand in vedere slaba acoperire a transmisiei digitale in zonele deluroase/montane, mai este necesar sa dotez rulota si cu o antena pentru transmisie analogica/digitala terestra sau prind cu antena de satelit si principalele posturi romanesti (DIGI24, PRO TV si cam atat)?
    
   Multumesc frumos!
  • Daniel P
   de Daniel P
   De vanzare regulator solar PWM de 80A cu afisaj, care controleaza incarcarea acumulatorilor de la panourile fotovoltaice...
   Clic aici pentru poze si detalii tehnice...
   Pret 250 lei
   Telefon 0770 923 004
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.