George B

Discutii online

3 postări în acest subiect de discuţie despre Discutii online

Discutii online

George B
în urmă cu 1 oră, Fejer Antal a scris:

Dragi colegi, a mai trecut inca o zii din saptamana asta ploioasa, azi cu putin soare. Un lucru e sigur si la weekend tot asa o sa fie timpul:default_109: Va doresc o noapta senina si odihna placuta:la-somn::noapte-buna:

Recunoaste, esti Viorica Vasilica travestit, corect?

 

 

 • Upvote 3

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Fejer Antal
în urmă cu 8 ore, George B a scris:

Recunoaste, esti Viorica Vasilica travestit, corect?

 

 

Ce constructiv  iesti! Ín armata ám avut colegi ca tine, ei nu au avut copilarie sí singura placere a lor era ca punea pe cei nou veniti adica pe tilicarii sa faca tot fel de prosti. Daca iti face placere ca la fiecare postare scris de mine comentez sí imi dai down vote nai decat. 

 • Like 1
 • Downvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Daniel P

Dragi colegi

Văd că n-ați înțeles faptul ca eu nu tolerez un asemenea limbaj pe forum și urăsc să tot mut la Off-topic.

Data viitoare mă obligați sa aplic regulamentul și nici asta nu-mi face plăcere...:default_doh:

 • Like 5
 • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Anunt !
XGO Autorulote - unic importator in Romania pentru XGO Dynamic model 2020 - Fiat/Rimor si NOBEL ART, modele 2020 - Ford/Roller Team.
Preturi incepand de la 30.000€
www.xgoautorulote.ro,
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

 • Conţinut similar

  • Klaudiu B
   de Klaudiu B
   Taxa auto revine, cel mai probabil de la începutul verii. Am aflat pe surse, în exclusivitate, cea mai probabilă soluţie care va fi adoptată: o taxă care va fi plătită o singură dată, la prima înmatriculare a maşinii. Actuala formulă ar urma să fie aplicată timp de trei ani după care va fi înlocuită cu un impozit progresiv plătit de toţi şoferii, după model german.
   Mașinile vor fi taxate pentru poluare între 50 de euro și 2.500 - 3.000 de euro. Pentru calcul va conta coeficientul de poluare și emisiile de dioxid de carbon.
   Aceasta este varianta de lucru în acest moment, potrivit unor surse oficiale. Noua taxă se va aplica cel mai devreme la începutul verii.
   Peste 630.000 de mașini vechi au fost înmatriculate în România, anul trecut. Fenomenul i-a amploare și în 2018. În București, parcările marilor bulevarde sunt pline de autoturisme din import scoase la vânzare.
   În multe județe, o programare la Registrul Auto Român se obține acum cel mai devreme pentru luna mai.
   Peste 120.000 de mașini au fost omologate deja de la începutul anului. Cu peste 20.000 mai mult decât în perioada similară a lui 2017.
   Aceleaşi surse oficiale au susţinut pentru Știrile TVR că noua taxa de primă înmatriculare se va aplica timp de trei ani.
   Va fi înlocuită apoi de un impozit progresiv, plătit de toţi proprietarii de maşini în functie de cât de mult poluează autoturismele lor.
    
   Sursa : știrile TVR 
  • Marius Negru
   de Marius Negru
   Am deschis acest topic cu scopul de a ne ajuta (pe cat posibil) atunci cand dorim sa facem comenzi on-line, mai ales in afara tarii (dar si in tara), comenzi care au costuri de transport destul de mari uneori. Tot rasfoind prin forum si citind diverse postari ale persoanelor care fac comenzi pe diverse magazine on-line, am vazut ca mai sunt doritori sa comande acelasi lucru. In acest fel, cine doreste sa faca o comanda (e-bay, banggood, aliexpress dar si alte site-uri), posteaza aici intentia de a face comanda, site-ul pe care face comanda si ziua aproximativa cand plaseaza comanda, iar cine doreste ceva de pe acel site poate posta aici. Se prezuma ca cei care se asociaza la o comanda se vor intelege asupra preturilor, impartirii costurilor si asupra restituirii banilor fie in privat fie pe forum. Acestea fiind zise voi posta eu intentia de a face o comanda la Exis catre sfarsitul lunii ianuarie. Doritorii (bine ar fi sa fie din Bucuresti sau imediata apropiere pentru a ne descurca cu livrarea) pot posta in urmatoarele zile ce doresc, eu voi confirma pentru fiecare in parte si voi anunta ferm cu o zi inainte de a plasa comanda.
    
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.