9 postări în acest subiect de discuţie despre Camping Kromidovo, Bulgaria
Camping Kromidovo, Bulgaria
-
-
Conţinut similar
-
de Marius Negru
Salutare tuturor. As vrea sa ajung in zona Alba Iulia pentru 2 nopti si sa ma campez off camping. Apoi vreau sa merg in Maramures fara rulota. Daca este vreun coleg prin zona unde sa pot lasa rulota in siguranta 3-4 zile, v-as fi recunoscator. Va multumesc pentru orice sfat.
-
de Alin Mihaila
Salut,
Intrucât a trebuit să renunțam anul acesta la vacanta noastră din Țările Baltice, ne-am gândit ca parcă riscul n-ar fi atat de mare dacă am trage o fugă în Grecia. Totuși n-aș vrea să merg până în Peloponez, ci mai în nord, o vacanța mai de leneveală. Am văzut câteva sugestii pe aici, pe forum, dar mă gândesc că poate n-au fost prezentate chiar toate camping-urile . Așadar, vă rog să mă ajutați cu câteva recomandări. Căutam un camping nu foarte mare, nu foarte aglomerat, cât mai aproape de apă, care e musai să fie cristal. Relieful zonei am prefera să nu fie plat, gen litoralul românesc... Mulțumim anticipat!
-
de Dragos M
Cei de la Camping.bg tocmai au actualizat un ghid cu campingurile din Bulgaria.
Puteti vedea in format PDF aici:
http://camping.bg/root/ckfinder/userfiles/files/Camping-Guide-2020-temp6.pdf
Harta interactiva aici: https://camping.bg/ro/
-
de Vizitator
Campingul este situat la doar 15 minute de orasul Veliko Tarnovo, la est de satul Dragizhevo , care este la 4 km sud de drumul spre Makaza.Este un camping de tranzit pentru cei care merg in Grecia.
Este un camping luxos, curat , frumos si are o suprafata destul de mare. Campingul are si restaurant unde se mananca foarte bine preparate bulgaresti si internationale.
Acest camping este dotat cu o mica bucatarie , loc de spalat vase , un grup sanitar cochet, alimentare cu energie electrica si apa pentru fiecare loc de campare, fosa septica.
Tariful de campare este de 15 euro /zi/ echipaj 2 persoane+ curent 3 euro
Despre locurile si obiectivele de vizitat in zona :
Veliko Tarnovo cu cetatea, bisericile, centrul vechi: - Cetatea Tsarevets
- Galeria de Arta
- Monumentul Asenevtsi
- Casa Sarafkina si Muzeul Etnografic
- Catedrala din Veliko Tarnovo
- Biserica Fortificata a celor 40 de Sfinti Martiri
- Biserica Sfintiilor Petru si Pavel
Arbanasi cu ale lui case pitoresti, manastiri si muzee -Satul este un adevarat muzeu in aer liber, case vech cu arhitectura specifica inconjurate de ziduri groase din piatra, ca niste mini fortarete.
Localizare:
Vasil Levski Street, No.70
Dragizhevo 5145
Lyaskovets
Bulgaria
Tel : 00 359 (0)619 42777
Mob : 00 359 (0)886 877 244
Website:campingvelikotarnovo
-
-
Activi pe această pagină 0 membri
Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.