Sign in to follow this  
Followers 0
Guest dorunegru

Campinguri de evitat

3 posts in this topic

Asa cum exista campinguri decente sau excelente, campinguri care ne ofera placerea de a campa si placerea de a reveni oricand, mai ales in momente sau perioade speciale , campinguri ce au inclusiv posibilitatea de a caza la casute  prieteni sau cunostinte care ne insotesc ce nu detin rulote iar conditiile meteo nu permit cazarea la cort , campinguri care cu mare placere le promovam si le recomandam, este corect fata de toti colegii dornici de ruloteala sa indicam si campingurile care trebuiesc evitate , campinguri care nu se incadreaza in limita decentei legat de preturi,dotari ,curatenie .....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi incepe cu renumitul Camping Pescaresc , unde anul trecut de Rusalii am stat doua zile, de cosmar, singurul plus este ca are umbra si este langa plaje, in rest JALE.

Curentul oscila ca tensiune , atat de mult incat mi-a ars o lada frigorifica si cateva sigurante la rulota, grupurile sanitare doua la numar , cele vechi comuniste ambele doar cu apa rece  iar unul  la toalete cabinele nu aveau mai mult de 0.5 mp si inaltime 1.60 cm eu care am 1.75 inaltime si 90 kg era cat pe aci sa raman blocat acolo.

Apa calda ? Nu am vazut in cele trei zile cat am stat la acele dusuri.

Dupa diverse telefoane date la numerele afisate la receptie (receptie ce noaptea era inchisa precum si portile ) am apelat la politia locala care a putut da de patroana , care imediat ne-a sunat spunand ca dimineata va veni pentru a discuta problema pagubelor survenite datorita curentului. Surpriza patroana sau cel putin asa s-a recomandat a sosit in jurul orei 13.00 insotita de un paznico-portar-badigard-amant? Somandu-ne sa parasim campingul deoarece ziua de cazare expira la ora 12.00.

Culmea ne-a solicitat la campare plata intregului sejur si ca fraierul am platit , lucru care nu il voi mai face in nici o locatie.

Asadar feriti-va de Camping Pescarec.

Camping Pescaresc

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai nou am mai gasit un subiect supus discutiei.

Incercand cu  trei saptamani inainte de sf Marie (8 sept ) sa leg o intalnire cu Marinii si Mariile  din anturajul apropiat , o parte din cei implicati nu detin rulote iar la cort era destul de rece ( ca idee aveam in gand ceva munte-deal ) am cautat o locatie adecvata pentru un we in care acestia sa poata campa decent (casute ). Am luat in calcul doua locatii si anume una Camping Dragoske in Burlusi Arges si/sau Camping Bradulet - Arges , tinzand ca intentie principala a doua varianta deoarece marea majoritate dintre noi nu mai fusesem acolo , cateodata este binevenita o schimbare , nu ca la prima locatie am fi avut ceva de comentat.

Sun cu trei saptamani inainte , raspunde administratorul de acolo , discut cu el ca am dori sa venim mai multe echipaje cu rulote si alte familii care ne vor insoti la casute , imi comunica la cerere un pret pentru cazare diferentiat rulota-casute , si fiind relativ de acord cu pretul cerut il intreb clar si imi raspunde clar ca ultima zi in care il pot suna si ii pot comunica prezenta si comfirma rezervarea casutelor sa fie fix cu 7 zile inainte de eveniment.

Fix cu 7 zile inainte il sun pentru a finaliza intelegerea iar dansul pe un ton calm imi comunica faptul ca a inchiriat deja , nu mai poate face nimic , nu s-a bazat pe discutia initiala crezand ca suntem neseriosi , nu ne-am tine de cuvant , DAR si-a cerut scuze.

Asadar ii multumesc pe aceasta cale domnului Mihail Stanculescu , si ii promit ca nu il voi mai deranja.

Rezervari

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Linkuri sponsorizate

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.