Razvan Marinescu

Camping Corbu

25 postări în acest subiect de discuţie despre Camping Corbu

Camping Corbu

Razvan Marinescu

Salutare 

Anul acesta am descoperit cu mare placere campingul de la Corbu-cel ingradit . Conditii super -apa , curent, lume civilizata, dusuri si toalete foarte curate. Totul ingrijit: accesul se face pe baza de cartela..care se procura la intrarea in camping (tarif, daca mai tin bine minte 50 ron pe zi ptr masina si rulota ). Peisajul este suberb-locatia fiind situata pe malul inalt -faleza ).Una peste alta desi sunt din Constanta am sa mai merg acolo pentru ca mi-a placut. 

Atentie amatorilor care campeaza pe plaja: se lasa cu amenzi - aceasta zona de la Corbu si pana la varsarea Dunarii in mare e zona protejata -Biosfera Deltei Dunarii..au mai patit-o si altii si ne-au avertizat pescarii din zona (cu toate astea..o gramada de lume campeaza la libera alegere pe plaja -fiecare pe riscul lui) :) :) 

Cu respect 

Razvan M

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Marinescu Ion

Salutare,

Am fost acolo si am vazut locatia. Am vorbit cu persoana care se ocupa de intretinere.  Am verificat dusurile si toaletele. Toate foarte OK.

Tariful este de 50 RON pe zi pentru rulota+masina+echipaj (max 4 persoane). Se beneficiaza de: 230V, apa si acces la toalete, dusuri, zona gratar si lavoare vase. Au si iluminat perimetral. Pentru un frigider aditional se vor achita inca 10 RON/zi.

Locatia este izolata, lucru care pentru unii este o placere pentru altii poate fi o problema.

La anul voi merge acolo pentru minim o saptamana!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cristian S.

Am gasit si eu o stire pe internet despre Corbu,

Anul viitor m-ar tenta o excursie pana acolo.

Nu am gasit nimic despre camping, daca are cineva vreun link e rugat sa posteze.

 

Sursa:plaja corbu.ro

Aici, dar si la Vadu, in Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii, vor aparea bariere si parcari cu plata. In plus, camparea va fi interzisa in afara locurilor special amenajate, iar turistii vor fi nevoiti sa plateasca un permis de acces pe nisip.

Totul a pornit de la sesizarile primite de autoritati pentru ca turistii nu respecta plajele salbatice de la Vadu si Corbu, arunca la intamplare gunoaie si intra cu masinile pe nisip. Pentru ca sunt zone protejate de lege, primariile impreuna cu reprezentantii rezervatiei vor inchide pentru inceput cateva drumuri de acces catre plaje.

Marian Galbinasu, primar Corbu: "Toata lumea isi doreste sa fie cu rulota si cu masina cat mai aproape de plaja. Vom vedea si cat de mult se vor respecta aceste reguli. Civilizat ar fi sa nu ne ducem cu masina pana in apa, au fost cazuri, lucru care creaza un disconfort pentru ceilalti turisti, care stau la soare si nu vor sa fie calcati de masina."

Vor aparea si parcari cu taxa, astfel incat masinile sa nu mai ajunga pe plaja.

Daca veniti la Corbu, va puteti lasa masina sau rulota intr-una dintre cele trei parcari care vor fi amenajate de primarie. Se intind pe cateva hectare, asadar, daca va treziti dimineata, veti prinde un loc cat mai aproape de plaja. In caz contrar, veti merge cateva sute de metri pe jos.

"Parcarea va fi imprejmuita cu stalpi albi, cu parame de vapor. Va ramane terenul asa, cu arbusti, se vor crea alei de acces. Va fi si o taxa modica pentru a scoate cheltuielile pentru cei 2-3 angajati care vor avea grija de parcare", spune viceprimarul localitatii.

In plus, zona va fi impanzita de panouri de atentionare.

Daca va indreptati cu masina catre Vadu, la un moment dat, pe drum, veti intalni unul dintre cele patru panouri care va avertizeaza ca va apropiati de aria strict protejata a rezerbatiei biosferei Deltei Dunarii. Aflati astfel ca este interzis accesul cu autovehicule in aceasta zona. Daca nu respectati aceasta regula, veti plati o amenda intre 300 si 1500 de lei.

Si amplasarea corturilor direct pe plaja va fi interzisa. Turistii vor putea campa numai la limita rezervatiei in locuri special amenajate. In plus, in zona vor patrula agenti de paza care sa se asigure ca toate regulile sunt respectate. Iar ca sa aiba acces la plaja, turistii vor trebui sa plateasca un permis in valoare de 5 lei pe zi si 15 lei pe o saptamana, incepand cu 1 mai.

Modificat de Cristian S.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Dan Susanu

Am fost anul asta la Corbu si nu am vazut nimic shimbat fata de anii trecuti...

Am vazut si jandarmeria pe plaja impartind amenzi celor care stateau cu cortul direct pe plaja.

Este bine daca au facut un camping amenajat  acolo ... e o zona frumoasa.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator

Se numeste Camping, , Malul Marii"Corbu.Am fost campat anul trecut.

 Mai multe detalii : Malul Marii 

Administratorii sunt foarte amabili.
Conditii bune, dusuri , apa calda, spalatoare de vase , prize peste tot si surse de apa cu mufe rapide.

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu

Noi am fost anul acesta de 2 ori in camping Malul Marii. Conditiile sunt  mai mult decat decente iar proprietarii(cei tineri :)) se implica activ in buna functionare a acestui camping.  Administratorul camping-ului, Cristi, un om de nota 10.Si ca sa nu fie totul roz au totusi o problema atunci cand vine vorba de dusurile cu apa calda ....sunt prea putine(2 la numar) si in special seara astepti ceva pana iti vine randul si risti sa faci si dus cu apa rece. Una peste alta recomand camping Malul Marii si  vom reveni in aceasta locatie retrasa si fff linistita. Sper sa ramana asa! Seara buna tuturor.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Emil Naghi

"Malul Marii se afla in imediata apropiere a Plajei Corbu / Midia, chiar pe malul marii
Fiind o faleza naturala, permite acces direct la plaja pe drum privat"

"chiar pe malul marii" ??????

Poate cineva sa-mi spuna care este distanta reala de la camping pana la apa ?

Campingul este situat sus pe faleza ? in zona cherhana ? (notata cu 6 pe harta)

harta6.jpg

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator

Ca sa ajungi pe malul marii, trebuie sa cobori faleza si sa treci pe langa cherhana.

jl081GA.jpg

3CeBL1O.jpg

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu

Salut,
Raspuns: aprox 50m pina la malul marii de la poarta din spate :)  Vedere spre mare superba  de pe aceasta faleza  inalta  :) .

Nota :
Pentru cei ce iubiti pestele proaspat, dimineata @ 06 00 vin din larg  pescarii (situati un pic mai jos de poarta din spate a campingului ) cu peste prins peste noapte in plase  hamsie , ceatal si chiar stavride 
cu respect Razvan Mhi

Adrian V
O sa dau o fuga zilele acestea  si revin cu poze cu situatia campingului acum..si pe  la inceputul primaverii...Oricum am programata o partida de noroiala :) acum ca incep ploile incepe si distractia ptr offroad  :)  

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S

Buna seara!

 In legatura cu aceasta locatie pot spune ca, de la wc-uri (cine a fost in camping stie ce spun, ca punct de reper) pana la poarta sunt cam 50 de metri, iar de la poarta pana unde incepe plaja sunt inca 50-80 de metri. Sincer nici nu conteaza asa mult distanta, tinand cont ca esti aproape de plaja, vezi rasaritul din rulota............. Dar pe site nu iti spunea nimeni ca esti cam la 20 de metri mai sus de nivelul plajei si in poze parea ca iesi din rulota, te plimbi un pic si ajungi la buza apei.

Are insa ceva probleme de organizare: daca este pe jumatate plin apar  probleme la dusuri, wc-uri, accesul la poarta, iesitul cu masina, apa calda la dusuri..............ma rog, nu este un capat de tara, dar curatenia (ma rog, lipsa ei) si mirosul sunt.  

Daca trebuie sa duci copiii, sotia la plaja cu toate cele necesare (umbrela, colace, galetuse, lopatele, mingii, apa, etc) ........nu mai este asa ok.

Dupa ce le cari pe toate pe malul apei, poti sa bati drumul inapoi la rulota sa tragi un pui de somn. Se poate ajunge cu masina pe langa camping pana la plaja (PANA LA PLAJA, NU PE PLAJA - am dorit sa specific ca nu cumva sa fiu judecat gresit; sunt multi colegi care iubesc natura si biosfera) numai sa nu te certe administratorul campingului.

Despre accesul de la sosea pana la camping, NASOL RAU! 

Per ansamblu un camping mai mult asa nu decat asa da. Strict parerea mea, conditionata de experienta anului trecut. In momentul de fata, nu as repeta experienta de buna voie si nesilit de nimeni.....

Mentionez am fost acolo de Rusalii,  2016.

Poate nu erau pregatiti de oaspeti ....

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu

:salut!:
Ar mai fi ceva in afara de cele expuse de colegi mai sus.
TANTARII....te , , omoara " intre orele 20 si 22...fara acel spray Autan te vor  , , ucide " doh
O spun din experienta avuta timp de 4 zile anul trecut  prin iunie 2016.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu

Subscriu la cele expuse de colegul @Vlad .S. Completez: "drumul" de acces, in fapt nu este deloc un drum ci o carare prin aratura si buruieni (cu praf sau noroi zdravan, dupa caz). Daca vine cineva din sens contrar, "ai pus-o". Toti banii sunt gardul (tip Dachau). Ai senzatia ca esti la "mititica". Cu siguranta, niciodata banii mei nu vor umple buzunarele acestor "intreprinzatori de succes".

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu

Atunci cand doresti sa-ti petreci timpul in natura....nu cauti asfalt, carciumi  sau fite. Te bucuri de natura. Atat!

Eu recomand aceasta locatie tocmai prin simplitatea ei, plaja inca libera chiar si in August, clientela oarecum selectata natural....

Cateva aspecte negative le-am enumerat anul trecut mai sus.

Numai de bine!

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu

Da corect anul trecut, la ultima iesire acolo... erau ceva probleme. Apa de la dusuri semi sarata( contaminata cu apa sarata) , foarte aglomerat si ne-a bagat 2 rulote si 3 corturi pe aproape 1-1/2 parcela desi am platit pentru 2 parcele si 3 locuri de cort.

  Nu s-a mai facut nimic la drumul de acces..este rupt..dar practicabil..adica....cand mergem in off camping avem tot timpul acces pe autostrada ? 

Dar ramane frumusetea locului... Daca vreti asfalt...mergeți in Mamaia ...unde este full de fitze si cocalari..(asta este parerea mea ) .

Nu le tin partea si pe noi ne-au dezamagit un pic anul trecut dar eu mai revin acolo. Este oaza de refugiu pe timp de vara. hi

O zi frumoasa.

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Daniel P

Am vazut si eu anul trecut campingul respectiv...

Daca-ti gasesti loc pe partea dinspre mare, cred ca e OK...Daca nu ai loc acolo si campezi pe latura paralela cu drumul e JALE...tamptamptamp

N-am inteles nici atunci si nu inteleg nici acum, cum poate sta cineva in asemenea praf si culmea sa mai si plateasca pentru asta...Practic, de cate ori trecea o masina pe drum, lasa in urma ei si un strat serios de praf pe oameni, pe corturi, peste tot...Ori, dupa parerea mea asta nu mai insemna relaxare, mai degraba stress si nervi...:ascratch:

Mai bine campezi off 2-300 m stanga, asa cum am facut si noi anul trecut si scapi de astfel de probleme...Mai jos, am scris cateva impresii si cred ca revin si vara asta, ca mi-a placut foarte mult....nay

 

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S

Buna dimineata.

Am starnit stihiile ;) , desi nu asta era intentia mea .... tamp

In primul rand am trasat, pe scurt, experienta noastra personala, este parerea cu care am ramas noi, nu pe care ar trebui s-o ia cineva de buna si sa nu calce pe acolo in veci! Pur si simplu nu a fost pe gustul nostru si pe masura asteptarilor noastre.

Nu imi amintesc sa fi mentionat la lipsuri carciumile, fitzele si asfaltul, imi pare rau ca nu m-am facut inteles.... Noi suntem fani off-camping (la sfatul intelept al unui coleg de forum, aleg sa nu postez prea multe detalii, spre deloc, despre locurile in care alegem noi sa mergem off-camping pe litoral) asa ca nu se pune problema ca ne asteptam la (sau ca ne dorim) asfalt si cluburi. Ce mi-as dori, insa, de la un camping ar fi un pic alte conditii. Ma astept ca daca scrie in prezentare ca esti pe plaja, apoi sa fii pe plaja. Nu ma deranjeaza ca e mai sus cu 20 de metri, ma deranjeaza ca nu mentioneaza asta. Ma astept ca dotarile sanitare sa fie moderne daca spui ca sunt moderne. Daca nu, spune ca sunt modeste, ca nu se supara nimeni. Este pur si simplu vorba despre a crea niste asteptari din partea turistului, care nu prea au legatura cu realitatea. Daca aleg un camping, prefer sa il aleg in deplina cunostinta de cauza, am o oarece problema cu "reclama mincinoasa", desi suna putin cam dur. 

In rest, da, a fost liniste, oameni civilizati, in mare parte de pe forum, atmosfera foarte OK, copiii s-au jucat frumos. Dupa cum am spus si in postarea precedenta, poate ne-am nimerit noi cand nu trebuia, fiind inceput de sezon ;) 

Asa ca le doresc vacante placute celor ce aleg campingul respectiv, noi inca insistam cu off-camping-ul, iar daca mai ajungem la Malul Marii vom fi mai putin "exigenti". Tura asta stim exact la ce sa ne asteptam, asa ca o sa fie toata lumea mai relaxata.

PS - Are dreptate colegul @Cornel C Mihailescu, am uitat sa mentionez tantarii! Fara nici un fel de legatura cu locatia respectiva, aia nu-s tantari, sunt elefanti! Oricum, pe malul marii te mananca de viu, oriunde ai sta, dar in perioada in care am fost noi cred ca au fost mai bine hraniti, ca aveau un spor ......

Sa auzim de bine si sa bam o bere rece pe malul marii sau la Malul Marii, unde ne-om nimeri!

  • Like 1
  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu

Foarte bine expus @Vlad .S hi
In prima seara daca nu era colegul  Mihai Dura sa-mi imprumute din Autanul sau
ma , , haleau " tantarii.:laughing:
Bine...ca si aveau de unde. La 115 kg ale mele au stiut ei unde sa traga. :laughing:

2016-06-22 17.35.36.jpg

2016-06-23 08.11.12.jpg

2016-06-24 10.01.52.jpg

2016-07-21 06.39.36-1.jpg

2016-07-21 06.39.31-2.jpg

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam

Am fost si noi in august anul trecut in aceasta locatie. Pentru mine a fost prima iesire mai lunga cu rulota - am stat 10 zile si per total pot sa spun ca mi-a placut, cu toate ca, asa cum s-a spus mai sus mai sunt si mici probleme. Si noi am stat la poarta vreo 15 minute pentru ca am ajuns "prea devreme" . N-am gasit loc pe partea dinspre plaja.  Mi s-a spus ca apa poate fi folosita pentru mancare, asa ca dupa ce am ridicat carapacea am zis sa savuram o cafeluta la ibric. Dupa prima gura, i-am spus consoartei ca ne-au pus juniorii sare in borcanul de zahar sau in cel de cafea:smileys-coffee:asa ca le-am golit la gunoi si am mai facut o incercare...

Degeaba, tot naspa. S-a remediat si aceasta problema dupa ce am gustat un pic din apa aia buna pentru mancare... 

Sunt si plusuri insa si ar fi nedrept sa nu le mentionez. Mi-a placut ca este curatenie, ordine,  liniste, plaja este superba, nu este aglomeratie.

Daca reusesc sa rezerv un loc pe partea dinspre plaja am sa merg si anul acesta. 

8.jpg

p2.jpg

p1.jpg

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Lazar

Salutare tuturor.

am fost si noi anul acesta la Malul Marii - Corbu, iar sejurul a fost mai mult decat OK.

Nu stiu cum a fost anul trecut referitor la campare (din pacate anul trecut nu am reusit sa ajungem) dar, anul acesta a fost mai mult decat ok, in sensul ca pe o parcela nu au fost mai mult decat o rulota, decat daca insistai sa stai cu echipajul cu care ai venit (cum a fost cazul nostru).

Dusuri am vazut ca au mai amenajat cateva (sunt 4 sau 5), curent ok (chiar daca cu unele  mici variatii de tensiune, dar nu au afectat functionarea frigiderului), apa pentru alimentarea tancului de apa cu program (am supravetuit la acest aspect), curatenia ok, linistea la fel.

Singurul impediment: tantarii si vremea, dar acestea nu le sunt reprosabile gazdelor, gazde care dpmdv si-au dat dat tot interesul ca totul sa fie asa cum trebuie pentru a avea un sejur reusit la ei - Cristi a ramas aceeasi persoana serioasa si implicata asa cum il stiu de cativa ani.

Mai jos cateva imagini, cu , , amenajarea noastra de santier" - vorba lui Catalin - il salut pe aceasta cale, amenajare in care s-au consumat ceva cantitatii de rapane, stavride, toate proaspete, unele scoase din apa de catre noi, pestele de la pescari, toate astea asortate cu voie buna5b5d7270247c0_Imgcuparcelanoastra.JPG.798481dac83085129f030cd6d17b0e1b.JPG5b5d727b7dc06_Noisivecinii.JPG.d54e88c4d950182fba9697f04e8f34f7.JPG.

Cu alte cuvinte, campingul Malul Marii este un loc in care voi revenii cu mare placere an de an.

  • Like 6

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Latis Cristina

Buna. Cu riscul sa radeti de mine, am si eu cateva nelamuriri :default_109: Suntem proaspat proprietari de rulota si urmeaza sa mergem si noi la mare, joi. deci momentan ne hranim cu imaginatia, despre cum va fi in excursie. Legat de plangerile despre dus, nu de aia se merge cu rulota, ca sa ne folosim de facilitatile proprii? si despre apa sarata? la drum se merge fara apa, si se alimenteaza rulota cu apa de la locul de camping? sau cum se procedeaza?

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Daniel P
3 minute în urmă, Latis Cristina a scris:

la drum se merge fara apa, si se alimenteaza rulota cu apa de la locul de camping? sau cum se procedeaza?

 

Da...n-are rost să îngreunezi rulota cu foarte multă apă. E chiar contraindicat

Dacă ai sursă de apă in camping, faci plinul rulotei acolo...dacă mergi off-camping, alimentezi de la cea mai apropiata sursa de apa de locul de campare...o statie PECO, un izvor, etc...

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Latis Cristina

ms mult pentru raspuns. daca era dupa mine, faceam plinul de la Cluj... :salutare!:

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Daniel P

:laughing:  Cu plăcere! 

Vacanța frumoasă! :OK:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Latis Cristina

Mai am o intrebare ☺️ Cum e cu caldura in rulota? Avand in vedere ca nu este umbra in camping... se poate dormi noaptea inauntru?

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan

Noaptea cu siguranță se poate dormi ..... ziua e mai greu, dar nu imposibil :OK:

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Conţinut similar

    • Andrei.N
      de Andrei.N
      Ca sa citez câțiva prieteni, ce susțin ca  după o vacanță cu copiii se impune o alta vacanță in care ei sa fie in deplasare iar adulții la relaxare, soția a sugerat sa lăsăm copiii la bunici, unde au si mulți prieteni, iar noi sa mergem la relaxare preț de câteva zile. Cum știm cu toții ca vorba aceea “happy wife, happy life” este valida, am decis, ca un soț cuminte, sa mă conformez si m-am apucat sa caut informații despre campinguri.
      Cum locuiesc in București si îmi este lehamite sa parcurg DN1, mai ales in perioada concediilor, ne-am orientat sa mergem către sud. Decizia de a merge in Bulgaria a venit încă de la drumul de întoarcere dinspre Grecia, doar ca a trebuit sa revenim preț de o săptămâna prin București. Băiatul cel mare și-a dorit sa rămână singur, o săptămâna, la bunici așa ca am lăsat si rulota parcata acolo (este foarte aproape de granița cu Bulgaria).
       
      Am contemplat cu ideea de a merge la 7 lakes (referire aici), ne-ar fi plăcut sa facem drumeția către toate cele 7 lacuri, insa era distanță cam mare si am decis totuși sa rămânem aproape de casa așa ca ne-am hotărât asupra https://kapinovski.bg/en/ situat in apropiere de Veliko Tarnovo. 
       
      Drumul a fost ușor, am ajuns într-o zi de sâmbătă si am găsit loc liber fix lângă 3 echipaje, formate de oameni minunați, din România cu care ne-am împrietenit imediat. Din păcate dânșii au plecat a doua zi astfel încât am rămas doar eu cu soția.
      Brusc am realizat ca avem foarte mult timp, ne-am plictisit de drumeții, de plimbări cu bicicleta, de plimbări prin oraș, de stat la piscina.
      Cu alte cuvinte ne-am încărcat bateriile in cele 6 zile pe care le-am petrecut aici.
       
      Atașez câteva imagini si, din moment ce ne-a plăcut aici, am hotărât sa aducem si copiii la o data ulterioară.

      Locul in sine este unul minunat, poziția este fantastică. Pe malul unui rău,

      cu o cascada superba de unde mulți oameni își încearcă abilitățile de săritori, pădure vasta si munte cu altitudine mica.
       
       
      Campingul este plin de copaci si este imposibil sa nu găsiți un loc umbrit. 


       
      Exista un loc de joaca cu trambuline, exista posibilitatea închirierii de biciclete, exista posibilitatea închirierii de căsuțe cât si rulote staționare ce aparțin campingului. La zona de corturi exista vetre amenajate din loc in loc unde am făcut si noi focul de cateva ori si ne-am bucurat de aerul curat si trosnitul vreascurilor. Am prins câteva zile mai friguroase si am preferat sa cinam in interiorul rulotei.

      Exista si o bucătărie care, din păcate, nu este curățată prea bine de către administrație. Chiar le-am atras atenția ca zona respectivă ar trebui menținută mai curată insa personalul de la curățenie părea ca nu da doi bani pe ceea ce le spune domnișoară tânără de la recepție, astfel încât m-am dus într-o zi si le-am arătat doamnelor cum se desfac filtrele de la hota si cum ar trebui sa le curețe deoarece era atâta grăsime pe filtrele respective încât risca sa pice in tigaie daca se dorea a se găti ceva. Totuși minusurile se opresc aici. Exista canalizare trasa la fiecare loc, astfel ca golirea casetei de toaleta este foarte facilă, dar si branșamente de apa + curent electric.
       
       
      Era sa uit de faptul ca, daca ajungeți in sezonul potrivit, locurile adiacente campingului sunt pline de rugi de unde puteți culege mure. 

       
       
      După nici 2 săptămâni am revenit împreună cu copiii, pentru câteva zile, si așa am încheiat vacanța de vara. 
       
       

    • Alin Mihaila
      de Alin Mihaila
      Anul asta am ales Albania si la sugestia unor prieteni polonezi am ales Moskato Camping din Livadah Beach in apropiere de Himare. Din pacate, printr-o scamatorie demna de toata lauda, am sters mai multe poze printre care si cele pe care le-am facut in camping pentru prezentare insa gasiti informatii atat pe site, cat si pe pagina lor de facebook. 
      Conditiile sunt bune spre foarte bune, in camping lumea se respecta, si chiar daca au si o terasa in camping, dupa ora 22.00 lumea vorbeste in soapta. 
      Noi am stat in linia 1, adica din rulota pana in apa... 100 m. Am solicitat loc de campare cu umbra si am primit unul sub o copertina realizata dintr-un material textil ce parea ca ajuta la respingerea razelor solare. Am platit 33 euro/zi (2adulti+2copii), insa in banii astia ai parte si de 2 sezlonguri si o umbrela pe plaja din fata campingului care este administrata tot de proprietarii campingului. De asemenea in interiorul campingului este si un magazin destul de bine aprovizionat.
      Din ce am mai vizitat eu pe acolo, era cam cel mai dragut camping, in zona fiind inca vreo 5, dar noua asta ne-a placut.
      Turistii din camping? Multi sloveni, cehi, nemti, ici colo cate un norvegian, finlandez...
      Plaja din Livadah este o plaja cu pietre mici spre medii, dar rotunjite... Terase sunt, preturile "albaneze"... 
      PS: Am fost si la "Maldivele" Albaniei, dar sincer, nu mi-a placut la Ksamil... Lumea spune ca dupa ce au descoperit Livadah, cei din Occident prefera plaja linistita de aici in detrimentul tambalaului din Ksamil. 
      Offtopic: Am incercat sa creez un topic pentru Albania, dar n-am reusit. Poate face treaba asta un admin si muta si topicul asta acolo.
    • Alin Mihaila
      de Alin Mihaila
      Campinguri  din Albania
    • Alin Mihaila
      de Alin Mihaila
      Pentru cei aflati in tranzit spre Grecia, un popas excelent ar fi Camping Verila din statiunea Sapareva Banya. Noi am ajuns aici din intamplare, la intoarcere din Albania intrucat breteaua spre camping Kromidovo era blocata pentru asfaltare, asa ca ne-am continuat drumul. Am stat o singura noapte in camping, insa Sapareva Banya merita mai multa atentie fiind o statiune foarte draguta la poalele muntilor Rila. Locurile de campare nu sunt delimitate insa e loc destul pentru toata lumea. Noi am platit in jur de 100 lei pe noapte (2 adulti+2 copii). 
      Ce nu prea mi-a placut este accesul care la un moment dat este in panta, cu drum de tara, dar cu o abordare linistita si cu rabdare se rezolva. In camping am gasit multi nemti, cehi, dar si o rulota din Romania.
      Din pacate n-am reusit sa fac poze, dar gasiti mai multe detalii pe site.
    • Cristian George
      de Cristian George
      Buna ziua si bine v-am gasit!
      Multumesc pentru accept in aceasta comunitate si sper sa ne cunoastem mai bine odata cu trecerea timpului si sa aflu cat mai multe despre campat. Sunt recent mutat in Bucuresti si caut zone bune pentru a incepe campatul in viitorul apropriat si sfaturi pentru a avea o experienta cat mai placuta.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.