Conecteaza-te pentru a te abona
Urmăritori
0

4 postări în acest subiect de discuţie despre Camping Ynu Maf, Târgu Neamț
Camping Ynu Maf, Târgu Neamț
Conecteaza-te pentru a te abona
Urmăritori
0
-
-
Conţinut similar
-
de Cristian George
Buna ziua si bine v-am gasit!
Multumesc pentru accept in aceasta comunitate si sper sa ne cunoastem mai bine odata cu trecerea timpului si sa aflu cat mai multe despre campat. Sunt recent mutat in Bucuresti si caut zone bune pentru a incepe campatul in viitorul apropriat si sfaturi pentru a avea o experienta cat mai placuta.
-
de Mocanu Alexandru
Va salut domnilor , ma numesc Alex , nu detin rulota doar ca de ceva vreme am niste ganduri ( utopice au spus unii ) despre care as vrea sa va cer parerea !
Ca o scurta introducere Timisoara , banat : ideea a venit intr-un weekend cand nu am gasit un loc organizat de gratar .
Eu mereu am vrut livada/gradina , am adaugat planului un loc civilizat unde sa vina lumea la un gratar , un loc amenajat , cu parcele ca la camping pentru gratar/masa , separati de vecini printr-un gard viu ( gard belgian ca sunt nebun cu pomii ) . Apoi la idee , scotocind forumul am zis sa fac si camping pentru rulote ( despre amenajare nu intreb ca e info destula pe forum )
Mai exact , parerea pe care v-o cer ( aici la Timisoara nu sunt peisaje ) , credeti ca ar fi atractiv un Camping Agroturistic ? ( nu stiu daca e o denumire buna , eu am pus-o ) .
Definitie : campingul agroturistic/camping de tranzit se refera la un camping in mijlocul unei livezi , unde campezi , poti face si un gratar , poti manca fructe/legume culese de tine direct din copac/pamant , eventual o mancare la ceaun , poate si carne/branzeturi direct de la tarani ( ca la bunica , exact la asta m-am gandit ) . Practic o pensiune agroturistica pentru rulote ( numele e destul de sugestiv ) . Mentionez ca as vrea ca locatia sa fie la o descarcare de pe autostrada
Scuze pentru textul lung , daca vreti sa ma ajutati cu o parere mai pot elabora
multumesc
-
de Daniela Bucur
Buna ziua,
Am fost prezentati pe acest forum in august de catre un client de-ai nostri, domnul Cristi Dimian, membru al acestui forum, dar voi face si eu o prezentare a campingului Cortina Gate, ca gazda.
Cortina Gate Vama Veche este un camping nou, deschis in iulie 2021, camping pentru rulote si autorulote, dotat cu toate facilitatile necesare: electricitate contorizata individual, grupuri sanitare proprii dotate cu duș, wc si chiuveta, bucatarie, spalator rufe, spalator de fructe/ legume, spalator vase, gratar, spatiu de joaca pentru copii, deversare ape gri, completare cu apa tanc, golire wc.
Campingul Cortina Gate Vama Veche este deschis NON STOP.
Toate facilitatile de care aiveti nevoie pentru a calatori cu rulota raman functionale tot anul la Cortina Gate Vama Veche.
Din octombrie pana in aprilie, oferim serviciu de iernare pentru rulote, autorulote si barci, la tariful de 200lei/luna, detalii pe site-ul campingului: www.cortinagate.ro
De asemenea informatii gasiti si pe pagina noastra de Facebook sau pe contul de instagram ssau Youtube
Ne gasiti pe DN39, la iesirea din Vama Veche spre Bulgaria, pe stanga..
Va atassez cateva poze pentru edificare, dar cel mai bine este sa ne vizitati pentru a va face o opinie cat mai corecta despre campingul nostru.
Daca aveti neclaritati, ma puteti contacta.
Multumesc!
O zi frumoasa,
Daniela Bucur
0723226045
-
de Bik Camp
Buna tuturor, eu sunt Betty , din Judetul Covasna, si cu partenerul meu Mihaly, suntem proprietarii terenului/ gradinii din Bicfalau, Jud. CV, care mai nou se numeste Bik Capm
Suntem rulotisti, de 6-7 ani, in care am incercat sa descoperim cat mai multe campinguri, in primul rand in Romania. In aceata perioada, am vazut multe lucruri, si care ne-au placut, si care nu...
In 2018 am achizitionat terenul din Bicfalau, care are in momentul de fata 5500 mp, si ne-am hotarat ca dorim sa facem un camping, cum ne place noua, cu acele plusuri, care ne-au lipsit in alta parte.
In acest camping, am hotart ca facem doar 8 parcele, ca sa se simta lumea bine, ca sa fie loc pentru piscina, pentru copii, pentru teren de joaca, pentru parculet de aventura, pentru foc de tabara, pur si simplu pentru comfortul tuturor. In momentul de fata, avem un foisor destul de mare, cu mese si scune, si cu grill; o piscina de 10x4 m, cu apa incalzita , care poate sa fie folosita si pe timp ploios, cu acoperire; un teren de joaca pentru copii mai mici, si in constructie, un parculet de aventura pentru copii mai mari; toalete si dusuri, separate pentru femei si barbati, moderne, si cel mai important lucru pentru noi : tot timpul curate, si cu o atmosfera calda, ca acasa. Sun acceptate doar rulote si autorulote, din motivul, ca un lucru important pentru noi, este gazonul, pe care campati, pe care stati, pe care pasiti poate descuti, pe care vedeti cu ochii, care trebuie sa fie aranjat si verde tot timpul (din acest motiv nu acceptam corturi, si nici covoare puse pe iarba, in fata rulotei) Urmeaza sa terminam anul aceasta parcul de aventura, locul pentru foc de tabara (surpriza), si sauna. Punem accent mare si la relaxare, dar si la cunoasterea zonei, despre care as putea sa povestesc multe, dar daca vizitati profilul nostru de facebook, aflati toate detaliile, cum ar fi trasee de bicicleta sau de drumetii. La noi aveti posibilitate de inchiriere E-bike, sau inchirire rulote, prin colaboratorii nostrii.
Va asteptam, sa descoperiti Bik Camp- Bicfalau nr.238b
-
de Cristian Bednar
Buna seara dragi colegi rulotisti,
Astazi am gasit un prim raspuns la intrebarea ‘unde sa mergem aproape de Bucuresti cu rulota pentru o iesire de weekend?’. La camping
La Artar, in Jud Dambovita, si doar 50 km de Bucuresti, in directia Targoviste. Detalii despre locatia exacta gasiti pe site-ul lor www.la-artar.ro sau direct la telefon 0744.554.382 sau email contact@la-artar.ro
Accesul se face pe asfalt pana la poarta lor, deci extrem de facil pentru oricine. Aici am gasit un spatiu enorm, vedeti in pozele de mai jos, cu infrastructura necesara de apa, curent, toalete si dusuri, mese, frigider exterior etc. Noi nu am solicitat decat apa de la ei insa toate sunt incluse in pretul de campare, si pentru ca tot am intrat in toalete sa fac poze pentu forum, pot spune ca sunt curate bec, ca acasa. Suntem fascinati de design-ul rustic chic, de spatiul enorm, de frumusetea locului si de linistea asternuta seara, totul la doar 1 ora de condus cu rulota. Sincer, este un loc excelent de organizat o intalnire intre prieteni din zona Bucurestiului. Pretul platit de noi pentu o rulota cu 2 adulti, un copil si catel, totul inclus, 80 ron pe noapte. Mult, putin, voi decideti. Noi credem ca este fantastic aici si face fiecare leu. Au si o locatie de evenimente la 50-100 m de camping unde am mancat si servit o cafea/bere dupa caz, la preturi absolut decente. Atasez si cateva poze cu locatia, care are un aer absolut mirific… mese albe cu scaune albe in padure, cu rau si lac langa. Proprietarii au fost draguti si ne-au primit chiar daca aveau un eveniment privat si am fost omeniti cu ce ne-a poftit inima si stomacul. Jos palaria pentru “client service” si disponibiletate.
Recomand locatia pentru orice familie cu copii sau catel.
In rest las pozele sa vorbeasca de la sine si sa aveti o seara perfecta.
PS. In caz ca va intrebati, fireste ca am vrut sa il vizitam pe @Daniel P in locatia lui insa nu este “acasa” la Letca noua, umbla prin tara bucurandu-se de concediu si azi din cate stiu este la un alt rulotist apropiat de sufletul nostru, @Fejer Antal, insa locatia lor ar fi presupus 3, 5-4 ore de condus dus, si tot atatea la intors maine…
-
-
Activi pe această pagină 0 membri
Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.