Marian Dide

Rulote caitate

3 postări în acest subiect de discuţie despre Rulote caitate

Rulote caitate

Marian Dide

Va salut pe toti posesorii de rulote din cate vreau si eu sa fac parte cat mai curand

Distribuie această postare


Link către postare

Fejer Antal

Salutare @Marian Dide și bun venit în această comunitate!

:default_bun_venit:

Distribuie această postare


Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Conţinut similar

    • .Vizitator...
      de .Vizitator...
      Salutari tuturor, in acest nou subiect as dori sa cer si sa aud  pareri despre ce si-ar dori fiecare dintre noi sa gaseasca intr-un camping unde ar veni cu placere si bineinteles sa si ramana.
      In primul rand consider ca pit-urile de amplasare a caravanelor ar trebui sa pastreze loc suficient pentru a nu deranja vecinii daca se poate chiar si cu ceva bariere de vegetatie intre ele, un spatiu separat pentru instalare corturi, apa curenta si ramificatiile de curent sunt la fel de importante. Dupa asta grupurile sanitare sa fie curate si destul de incapatoare pentru un numar de persoane, sa existe un spalator de vase, chiar si o masina de spalat rufe. Un mic magazin pentru cele stricte campingului: alimente, bauturi racoritoare si numai chiar si o sectiune de inchirieri diferite articole (biciclete, atv-uri, butelii cu gaz, scaune si mese, corturi, saltele, articole sportive, etc) consumabile pentru camping cum ar fi carbuni pentru foc sau lemne si multe alte lucruri la care nu te gandesti cand pleci de acasa sau pur si simplu uiti sa le iei.
      Cred ca ar mai fi interesant o piscina, o balta pentru pescuit pentru amatori ceva terenuri de sport (tenis fotbal, volei, etc) si daca in zona sunt ceva posibilitati pentru ceva trasee turistice cred ca ar fi si mai interesant.
      Acum ramane la aprecierea fiecaruia ce doreste sa mai gaseasca si speranta ca proprietarii sau viitori proprietari o sa traga ceva concluzii de aici si poate pun in practica ideile care apar.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.