Radu Catalin

Top 5 - campinguri in RO

10 postări în acest subiect de discuţie despre Top 5 - campinguri in RO

Top 5 - campinguri in RO

Radu Catalin

Salutare tuturor,

        Pentru ca anul acesta e asa cum e, m-am hotarat sa fac un tur prin tara. Insa am nevoie de ajutorul dvs. In ce sens... v-as ruga sa-mi recomandati - TOP 5 - campinguri din RO, CU EXCEPTIA celor de pe litoral.

        Ca si criteriu esential ar fi grupurile sanitare - WC/dus/spalator - care ar trebui sa fie impecabile... Am citit forumul inainte de a pune intrebarea, am gasit cateva recomandari, insa ori informatia este prea veche ori nu am gasit descrise aspecte care pe mine ma intereseaza. De asemenea am fost si eu in cateva campinguri din tara dar ma gandesc ca nu am fost in toate :) 

         Sigur, dupa acest prim criteriu - curatenia grupului social - mai conteaza si celelalte dotari, obiective turistice, peisaj, etc... NU ma intereseaza in mod deosebit pretul pt ca nu ma mut acolo :) 

         V-as ruga, deasemenea, sa NU explicati care sunt motivele care v-au determinat sa faceti acest asa-zis clasament... imi e suficient ca fiecare din cei ce vor scrie au campat pe acolo si fiecare crede in acest clasament,  pe modelul: 1....... 2..... 3.... etc.

          Nu conteaza unde sunt localizate in tara.... Daca voi primi raspunsuri le voi aranja eu in asa fel incat sa le pot parcurge intr-o saptamana...

Va multumesc anticipat pentru ajutor,

  

  • Like 2
  • Upvote 3

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Mihai-Arad

Te salut @Radu Catalin 

 

Suntem (asa pare?) o comunitate mare si frumoasa , dar ... "tacuta". :default_109: [Stai, NU arunca cu piatra!]

De ce spun asta? Pai, peste 125 "perechi de ochi, au citit postarea ta, si nimeni (ciudat/curios), n-a campat intr-un camping din frumoasa noastra tara.

Nu-i ciudat, ... spune (cititorule) ! :default_big_grin:

As vrea sa te pot ajuta, dar din pacate vacantele mele (lungi) au fost in afara tarii (ceea ce pe tine nu te intereseaza, momentan).

Prin "zona mea", nu stiu ce camping ti-as putea recomanda, ... poate prin apropiere, la vecinii unguri.

Cateva (de fapt, mai multe) locatii off-camping , ti-as putea recomanda (AR, BH, AB, CJ, TM, HD, CS), dar, ...din pacate sunt off.

:salutare!:

 

 

 

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Raul G

Mihai nici nu se putea altfel, în majoritatea covârșitoare a discuțiilor se spune ca doar fraieri merg în camping, ești foarte cool doar dacă mergi off.
Nu sunt absolut deloc împotriva off-campingului, dar aproape toți vor sa campeze cu 5 lei, sa aibă totul și se plâng ca proprietarul nu investește milioane.
Am fost acum in Croația și am stat cu 50€ zi, ma voi duce în august și voi plăti 115€ tot pe zi la mare apoi 42€ in Haut Provence, merg in extrasezon cu cardul ACSI în peste 7000 campinguri cu 20€.
Dacă se vor campinguri multe și frumoase începutul este a le frecventa, a le utiliza in plin făcând sa crească acest tip de afaceri.
Altădată va voi povesti și istoria campingurilor municipal din Franța și de ce sunt alegerea câștigătoare pentru un turism eco-sostenibil.

Revenind în topic, pot vorba doar de 2 camping in Romania c'è cunosc eu.
Camping Strei unde mi-am petrecut o mare parte din verile copilărie mele (nici nu știu dacă mai exista sincer). Este situat pe răul Strei, pe DN7 după Simeria și înainte de Orăștie. De aici se poate vizita jumătate de județ lăsând liniștit rulota în camping.
Al doilea este la Durău, nu am campant in el, dar am întrat și luat un prânz la prieteni campati acolo. Este o baza bună pentru a vizita masivul Ceahlău, Târgu Neamț și Lacul Izvorul Muntelui.

  • Like 2
  • Upvote 3

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Dani M

Pot sa-ti recomand un singur camping: Camping "De Oude Wilg" Cârța. Si asta pentru ca nu am frecventat alte campiguri din tara, ca si Mihai vacantele mai lungi au fost in afara.

Ar mai fi Camping Vampire de la Bran care are reviewuri destul de bune, dar personal nu am fost. 

  • Like 1
  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Radu Catalin

Va salut Domnilor: @Mihai-Arad, @Raul G, @Dani M... Salutari si tuturor celor care au citit dar din diferite motive nu au raspuns :) Sincer, prefer sa nu raspunda nimeni dacat sa citesc doar hate :) 

In alta ordine de idei: research pe Google am facut si eu inainte de a pune intrebarea,  insa voiam sa aud pareri ale unor persoane care au vizitat efectiv astfel de locatii.

Vampire-Bran, Ursuletul-Durau, Vaskeert-Sovata, Perla Lacului-Sovata, Vuurplaats-Fundu Moldovei sunt cateva din camping-urile in care eu am stat si pe care le recomand. Am stat si in altele pe care nu le recomand, dar ....  Pe litoral, recomand Camping-S si GPM. In Grecia, Thallatta Kalamitsi si Ouzouni Beach. Or mai fi si altele, dar inca nu le-am vizitat...

Off-camping-ul nu e pasiunea mea si nici a celor din familie. Am stat 1-2 zile, atat in tara cat si in Grecia dar nu ne regasim. Daca stam mai mult avem nevoie de un oarecare confort. Am rulota echipata complet pentru off, am o gramada de accesorii, corturi de iarna, de insecte, de dush, tot felul de dispozitive care sa faca viata usoara, undite - dar nu sunt pescar :) , insa off-ul nu e pentru noi...

In restul Europei am fost, dar doar la hotel.

E ok cu natura, cu pustietatea :), cu rasaritul/apusul in salbaticie, dar pe timp limitat, chiar extrem de limitat. Dupa 2 zile de izolare incep sa-mi aud doar gandurile ... dupa 3 zile incep sa le aud si pe ale sotiei si ale copilului..... si uneori ma cam sperii de ce aud :):) ! Asa ca mai bine lipsa :) ... si de ce sa nu recunosc... sunt un tip comod, nu am  niciodata mult timp la dispozitie :) si in off-camping cineva trebuie sa munceasca pe langa casa/rulota omului :) 

Despre bani, ce sa zic ? Fiecare isi gestioneaza propriul buget care pentru unii poate fi mare, pentru altii poate fi mic... cine sunt eu sa judec ? :)

Multumesc oricum,

Vacante placute !

  • Like 6
  • Upvote 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vlad Iliescu

1. Vampire

2. Panoramic Rucăr 

3. Vaskert Sovata

4. De Oude Wilg

Clasamentul este al celor vizitate de mine. 

Depinde foarte mult de aglomerația din camping și de calitatea vecinilor. 

 

  • Like 4
  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Popescu Ionut

Panoramic Rucar este un camping foarte linistit si foarte curat.

Adrian si Sanda, cei care administreaza campingul, sunt foarte primitori.

Daca ai pasiuni de mers pe munte pe jos sau cu bicicleta, este un bun loc de plecare, nu ai timp sa te plictisesti.

Daca cauti in postarile mele, vei gasi poze si din alete campinguri.

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Claudiu Fabian Milea

Salut, foarte interesanta initiativa ta... ar fi foarte interesant un fel de clasament al campingurilor dupa anumite criterii...

Nu am fost nici noi in prea multe campinguri in tara dar vad imbunatatiri de la an la an... deocamdata am mai multe campinguri pe care nu le recomand dar descopar noi si noi campinguri foarte frumoase...

1. De Oude Wilg - Carta

2. Doua Lumi - Blajel - inchis anul acesta din pacate

3. La Curtea Larga - Saes, Sighisoara - camping in dezvoltare, bucataria si sala de mese sunt in constructie dar toaletele si dusurile sunt super curate.

  • Like 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Liliana Burghelea

As recomanda : 

1. Vuurplaats, Fundul Moldovei, nu am stat dar l-am vizitat

2. La Danut, Garda de Sus

3. Babou, Breb ( pentru rulote mici pentru ca e dificil accesul. Noi avem un hobby 400 si ne-am strecurat bine :) )

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Doru A.

Parerea mea,

 

1:Camperland _ Darmanesti

2:Mala _Eselnita

3:Mustang _Campul Cetatii

4:El Dorado _ Gilau

5:Aurel Vlaicu _ Com .Aurel Vlaicu

6.Vampire _ Bran

...In toate am fost personal si ne-am simtit "ca acasa"!

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.