Cum se utilizeaza toaleta chimica?
Iniţiat de
NRLaurentiu,
23 postări în acest subiect de discuţie despre Cum se utilizeaza toaleta chimica?
Cum se utilizeaza toaleta chimica?
-
-
Conţinut similar
-
de NRLaurentiu
Salut, colegi
Pentru ca acum nu cunosc acest sistem de BMS-uri si nici nu am la dispozitie prea mult timp sau un telefon vechi sa instalez aplicatia proprietara a lor - in modul demo, daca are asa ceva - si sa ma joc cu parametrii BMS-ului, am rugamintea sa-mi spuneti - in caz ca stiti - daca BMS-ul are posibilitatea de a seta curentul maxim de descarcare. De exemplu, daca BMS-ul "scoate" 200 A, sa-l pot seta sa "scoata" doar 175 A, iar daca trece peste aceasta valoare, sa deconecteze.
Va multumesc frumos!
-
de Stefan Ion
Turbina (dispozitiv )anti miros wc rulota ! Garantat 0 miros chiar si fara soluții !!!! 0726193315 // 300 lei // Asigur telefonic suport instalare ! Instalare simpla , necesita alimentare 12 v si montaj întrerupător .
-
de Stefan Ion
Turbina (dispozitiv )anti miros wc rulota ! Garantat 0 miros chiar si fara soluții !!!! 0726193315 // 300 lei // Asigur telefonic suport instalare ! Instalare simpla , necesita alimentare 12 v si montaj întrerupător .
-
de Samir Mandu
Mă bucur că există o comunitate consistenta de rulotisti, deși Romania nu are o cultură proprie, fiind o mai tânără țară liberă, europeana. Sint interesat de a achiziționa o rulota pentru familie 2 adulți + 2 copii, cat mai ușoară și compacta, dar si cu utilități minimale baie-bucatarie. Orice sfat este binevenit. Momentan rulotele Kip îmi par atractive.
-
de Alexandru Remus
Salut,
Cred ca frigiderul pe amoniac pe care il am pe rulota este stricat. In consecinta ma gandesc sa il schimb. Am 2 variante: altul sh tot pe amoniac sau unul pe compresor.
Mentionez ca pe rulota am un acumulator deepcycle de 100 a. Din discutiile pe care le-am avut cu vanzatorii mi-au zis ca, daca cumpar un panou de 150 w este suficient.
Am nevoie de ceva sfaturi de la rulotistii care au folosit asa ceva sau care au cunostinte despre subiect.
Atasez si un link cu frigiderul cu compresor:
Frigider:
-
-
Activi pe această pagină 0 membri
Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.