Toată activitatea

Acest flux se actualizează automat     

 1. Azi
 2. Reparație carenaj de roată

  Salut @Daniel P! A iesit excelent carenajul, dupa reparatie. Legat de rasina si fibra de sticla: imi poti spune ce anume ai folosit, si de unde, te rog? Ma intereseaza si pe mine sa fac unele corectii, dar mult mai mici (sa astup niste gauri din caroseria de fibra de sticla)
 3. Mulțumesc frumos pentru urări @Ovidiu-Betty și @Teo Raducanu ! Sănătate și multe bucurii!
 4. Destinatii de Paste 2021

  Tot ar fi bine daca ar permite accesul turistilor. Asta e o stire, astept totusi sa vad o informatie oficiala. Oricum au cam ratat startul pt Pasti 2021 grecii.
 5. Destinatii de Paste 2021

  dc esti major si vaccinat, e bine
 6. Destinatii de Paste 2021

  @Metoni Cristian da, am vazut si eu..., tot trebuie test sau vaccin..., asa ca vom vedea cum evolueaza lucrurile pana la vara...
 7. Destinatii de Paste 2021

  https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24745906-grecia-ridicat-carantina-obligatorie-cetatenii.htm
 8. Salutare tuturor!

  @Serban Silvestru
 9. Salutare si drumuri bune tuturor

  @Traian Popa
 10. Mă bucur că v-am găsit!

  @Barticel Ion
 11. Vand pompa Intex pentru piscina, cu filtru nisip

  Vandut
 12. Urari de La Multi Ani

  @Daniel P -sanatate multa Daniel.
 13. Urari de La Multi Ani

  @Flavius Ivan sa traiesti nea Ivane nu te-am mai vazut de mult pe aici,ma bucur.
 14. Mă bucur că v-am găsit!

  @Barticel Ion
 15. Salutare, Se vinde bateria de 12V 200 Ah, FBI International Rombat, VRLA Deep Cycle Battery. Accept si unele schimburi cu accesorii pentru rulota. Pret: 800 ron negociabil. Contact: 0721.270.637 sau mesaj privat. Multumesc!
 16. Cort Rulota WiGo 875-900cm

  Vandut!
 17. Mă bucur că v-am găsit!

  Mulțumim!
 18. Mă bucur că v-am găsit!

  Salutare Ioane și Baftă la găsirea potrivite pentru voi ! Vouă, locuind acum în Germania, pe jumătate treaba e rezolvată, iar dacă stau și mă gândesc mai bine, mai aveți un avantaj imens , având în vedere că fata voastră e în Olanda și mai, mai, e rezolvată încă o treime din problemă. Mai rămâne să rezolvați ultimul sfert, "cașcavalul". Încă o dată..... BAFTĂ !
 19. Destinatii de Paste 2021

  Noi fiind născuți mai devreme Sf.Pasti le petrecem în familie,după vom lua la cernut litoralul începînd cu Techirghiol pînă la1 Iunie.Sa vedem cum va fi cu accesul în diferite locații.Nu vrem să ne vaccinm nu riscăm,vom evita aglomerația.
 20. Urari de La Multi Ani

  La mulți ani cu sănătate și împliniri dorim și noi tuturor colegilor care astăzi își sărbătoresc ziua de naștere ! @Daniel P, @Catalin Doru Esanu, @Ovidiu Cica, @Cristi4all28, @Luca Izabella, @Muntean George Florin, @Oproiu Alexandru, @PETRE ROBERT, @Pungariu Daniel și @SHOPI1981 !
 21. Mă bucur că v-am găsit!

  Salutare și bun venit în aceasta comunitate @IonB !
 22. Mulțumesc @Flavius Ivan și @Gabriel I ! Să nu vedem sau revedem cu bine!
 23. Mă bucur că v-am găsit!

  Sunt un pensionar tânăr, deocamdată încă lucrez impreună cu soția în Germania. Fetița noastră este stabilită în Olanda. Noi intenționăm să achiziționăm o autorulotă și să ducem o viață puțin mai liniștită. Prin înscrierea noastră în acest grup, noi dorim să aflăm mai multe informații cu privire la achiziționarea unei autorulote, precum și a locațiilor și a traseelor ce le putem parcurge. Noi promitem că la rândul nostru vă vom împărtăși cu plăcare din experiența noastră. Noi vă dorim ''drumuri bune'' și ''vacanțe frumoase''.
 24. Deapre toaleta si altele

  @Florin Smolnicki stau la casa, e parcata in gradina, la intrarea secundara, la vreo 100 de metri distanta, nu prea am vizibilitate! Ma gandeam si eu ca daca tot e, sa fie! Da' ma mai gandesc!
 1. Afişează mai mult
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.