Toată activitatea

Acest flux se actualizează automat     

 1. Ultima oră
 2. Hobby 570 VIP Collection_2008

  Felicitari pentru achizitie. @Gabriel I, patul pe mijloc inseamna rulota de 2.5 metri latime, asta mi se pare o reala problema, dar probabil ca proprietarul a luat-o in calcul, alaturi de necesitatea inlocuirii masinii care tracteaza. Din cate stiu, Duster-ul poate tracta maxim 1500 kg
 3. Hobby 570 VIP Collection_2008

  @Lulu Mitrana să aveți parte de iesiri minunate!
 4. Probleme boiler Truma

  Salut, ai rezolvat cu partea pe gaz de la boiler? Intreb deoarece aceasi problema o am si eu, porneste direct in eroare, nu se aude ca ar deschide electrovalva si nici piezo. Rezistenta electrica functioneaza
 5. Hobby 570 VIP Collection_2008

  Sa va bucurati de ea. Patul acela pe mijloc face toti banii! 😄
 6. Bine v-am găsit

  Bine v-am găsit
 7. Hobby 570 VIP Collection_2008

  Buna tuturor, vin cu o scurta prezentare a celei de a doua rulote din existenta noastra ,prima fiind o venerabila Chatteau din '87,dar care si-a facut treaba la vremea ei .Sora mai tanara,Hobby 570 VIP Collection an 2008 vine cu o gama mult mai larga de dotari,la care acum 20 de ani nici nu visam.Asadar ne rasfata cu apa calda,dus,trumavent,antena satelit,instalatie electrica on/off grid la care isi aduc contributia 2 panouri fotovoltaice de cate 100 w ,invertor sinusoida pura 1500/3000 w,incalzire in pardoseala,etc.
 8. Destinatii de Paste 2021

  Problema, dupa parerea mea, nu este daca te lasa sa intri lejer. Masurile de lock-down sever se pastreaza pentru teritoriul si cetatenii greci, adica limitari ale deplasarilor, resturante inchise etc. Vestile sunt bune doar pentru cei care se duc cu destinatie fixa, de exemplu intr-un resort, si nu mai ies de acolo. Asa cum spune @Gabriel I, Pastele l-au ratat pentru calatorii individuali, cei cu excursii organizate au o sansa, desi mi se pare ca e prematur sa mergi in Grecia.
 9. Deapre toaleta si altele

  @Tiberiu Popa . restul e bine!
 10. Mă bucur că v-am găsit!

  Salutare @IonB și bun venit alături de noi!
 11. Salutare tuturor!

  Salutare @Serban Silvestru și bun venit în această comunitate!
 12. Salutare tuturor !

  Salutare @Lulu Mitrana și bun venit în această comunitate!
 13. Boiler Truma Ultrastore nu functioneaza pe gaz, doar pe curent

  Salutare. Am su eu aceasi problema cu boiler truma ultrastore. In cazul meu nu se aude ca da scanteie... nu se aude nimic. Daca ma poate ajuta cineva cu in sfat... multumesc anticipat( rezistenta electrica functioneaza)
 14. Azi
 15. Salutare tuturor !

  Sunt Lulu, din Cluj Napoca,si posesorul unei rulote Hobby an 2007.
 16. Reparație carenaj de roată

  Salut @Stefan Ghelec ! Eu am folosit acest Kit de reparatie . Am comandat o cantitate mai mare sa fiu sigur că-mi ajunge și dacă-mi mai rămâne, să-l mai folosesc si cu alta ocazie. Dar pe același site, găsești și poți comanda o cantitate mai mică. Baftă !
 17. Reparație carenaj de roată

  Salut @Daniel P! A iesit excelent carenajul, dupa reparatie. Legat de rasina si fibra de sticla: imi poti spune ce anume ai folosit, si de unde, te rog? Ma intereseaza si pe mine sa fac unele corectii, dar mult mai mici (sa astup niste gauri din caroseria de fibra de sticla)
 18. Mulțumesc frumos pentru urări @Ovidiu-Betty și @Teo Raducanu ! Sănătate și multe bucurii!
 19. Destinatii de Paste 2021

  Tot ar fi bine daca ar permite accesul turistilor. Asta e o stire, astept totusi sa vad o informatie oficiala. Oricum au cam ratat startul pt Pasti 2021 grecii.
 20. Destinatii de Paste 2021

  dc esti major si vaccinat, e bine
 21. Destinatii de Paste 2021

  @Metoni Cristian da, am vazut si eu..., tot trebuie test sau vaccin..., asa ca vom vedea cum evolueaza lucrurile pana la vara...
 22. Destinatii de Paste 2021

  https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-24745906-grecia-ridicat-carantina-obligatorie-cetatenii.htm
 23. Salutare tuturor!

  @Serban Silvestru
 24. Salutare si drumuri bune tuturor

  @Traian Popa
 1. Afişează mai mult
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.