Toată activitatea

Acest flux se actualizează automat     

 1. Ultima oră
 2. Camping Panorama 20-22 septembrie

  Superb! La buna revedere, Radu!
 3. Ieri
 4. Camping Panorama 20-22 septembrie

  When the night falls...@Panorama Campsite
 5. Multumesc pentru intelegere @Besoiu Simona Cine doreste se poate inscrie inca mai sunt locuri disponibile. @Besoiu Simona tu avand deja rezervare in camping ne vom vedea acolo, chiar daca nu esti pe lista ForumRulote.ro, vei primi de la mine si un steag .
 6. Off Camp langa Ceahlau pe mal Lac Bicaz

  Am ales sa mergem si noi in aceeasi locatie 2 nopti cu cortul la Bicaz, Coordonatele date de Andrei B ne-au dus exact la locul cu pricina (47.044670, 25.987175). Nu am putut campa pe malul lacului intrucat era foarte scazuta apa si malul era malos. Insa poienita dupa ce treci paraul este perfecta pentru campat. Am avut noroc de vreme buna la inceput de septembrie, paraul care se varsa in lac este exact ce trebuie daca campezi in acel loc. Per total a fost o experienta super, singurul inconvenient a fost ca si-a facut aparitia o persoana foarte deranjata ca am pus corturile in acea zona si ca ar fi proprietate privata, desi nu este niciun semn in acest sens, insa s-a facut disparut si asa a ramas. Recomand acel loc mai ales cand e cald afara, se poate face si baie in lac insa atentie ca in unele locuri este foarte adanca apa. Se poate ajunge cu orice tip de masina, paraul se trece destul de usor. Va atasez si cateva poze.
 7. @Dragos M puteti inscrie pe cine doriti! Eu ma retrag.
 8. Discutii online

  Buna seara va spun si eu Sete buna colegilor de mai sus care s-au apucat de treaba
 9. Discutii online

  Salutare comunitate. Ajuns acasa si eu mam apucat de treaba. Mai este sí pentru colegii
 10. Discutii online

  Buna seara tuturor! Buna treaba Daniel , weekend placut !
 11. Discutii online

  Seara bună și weekend minunat vă urez din Letca Nouă ! Eu m-am apucat de treabă...
 12. Intalnirea de toamna la Iepuresti 4-6 octombrie 2019

  faina ideea cu bazarul. vom incerca si noi sa ajungem
 13. Salut!

 14. Prezentarea noastra

 15. Salut!

  Salutare @Besoiu Simona sí bun venit in aceasta comunitate
 16. Prezentarea noastra

  Salutare @Gerzsi Janos sí bun venit in aceasta comunitate
 17. Eu, sa nu mai car încărcătorul, mi-am mai făcut unul . Transformatorul cumpărat din China, restul de cablu si mufa de aici. Cum ai zis si tu Laurențiu, foarte rar am scos-o de la încărcat o dată ce am pus-o, poate si ăsta e un motiv pentru care încă mai am autonomie destul de buna.
 18. Prezentarea noastra

 19. Salut!

 20. Discutii online

  un weekend minunat!
 21. Donez butelie și regulator

  Vreau sa mai fac curat prin curte și cum eu m-am dotat cu butelii de fibra, donez o butelie de metal, 12kg (normala, ca de aragaz). Are stut cu conector rapid de 27mm. Ofer și un regulator compatibil cu ea, dar care are mânerul de pornit/oprit fisurat. Cred că se poate lipi, dar daca nu am avut nevoie de ea, nu mi-am bătut capul. Mai am de donat și un regulator, cred că se potrivește la butelii de Anglia. Dar nu sunt sigur. Eu le-am primit odată cu rulota și nu s-au potrivit cu ce am vrut eu. Am atașat poze cu toate trei.
 22. Ce am mai achiziționat pentru rulota mea

  Acum la Kaufland (la Apărători, e in cortul din afara din parcare ; nu stiu cum or fi in alte parti). Masa cu dulap pt cort (exterior)
 23. Discutii online

  -lor Tinand cont ca este vineri si este trecut de ora 15,:00, cred ca pot sa va urez weekend placut si .... Distractie maxima !!!
 24. Faza 1. Robinetul pierde apa pe langa corp, cateva picaturi pe minut dar , oricum, nu merge cu “lasa-l asa “; Faza 2. Se demonteaza , dezmembreaza, ...dezarticuleaza bateria ( cred ca In fiece mascul exista o particica de:”lasa ma ca is fac eu “, posibil se gaseste si defectul Faza 3. Dupa ce se reasambleaza, monteaza, etc la loc( plin de incredere)se face proba . Nu mai da cateva picaturi, a devenit o mica fantana artesiana ( motiv pt care nu se mai fac poze 😁) Faza 4. Masculul ranit In orgoliu pune mana pe telefon si comanda o baterie noua. Faza 5. Se monteaza noua baterie care, culmea, functioneaza 😁 PS. Banuiesc ca majoritatea cititorilor ar fi reusit sa repare nemernicul de robinet, postarea e numai pt minoritatea la fel de priceputa ca mine, in ideea de a nu mai pierde timp inutil. 😁
 25. Mondeo vs 508 ambele combi 2011-2012

  Multumesc foarte mult, sunt foarte apropiate :D
 1. Afişează mai mult
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.