Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 Ok. Multumesc mult. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 Gataaaa...am obtinut o scurta invoire si la ora 18 o i-au spre inaltimi, spre munteeee!!! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 @Stefan P , drum bun si petrecere frumoasa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adrian T 8 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 La multi ani tuturor celor care azi sărbătoresc ziua Sf. Maria. Vreme frumoasă va doresc. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 18 minute în urmă, Mircea a scris: @Stefan P , drum bun si petrecere frumoasa. Multumesc! @Mircea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.816 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 în urmă cu 1 oră, Stefan P a scris: Gataaaa...am obtinut o scurta invoire si la ora 18 o i-au spre inaltimi, spre munteeee!!! Distractie placuta si drumuri bune! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 Dupa munca si...rasplata. Asa ca o baita in Mediterana , putina plaja si o bere rece merg ca , , focul " O seara frumoasa tuturor oriunde v-ati afla . 5 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.966 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 Unde esti @Cornel Mihailescu ? Te cam invidiem... 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.816 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 Sa tinem pumnii lui Horia Tecau care disputa, acum, finala la dublu masculin de la US Open 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 Si seara ma gaseste tot cu vedere la rulota, cu un cidru de mere natural de la Saptamana Romaneasca de la LIDL, 5, 5% alcool, il recomand. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 @Cornel Mihailescu ma bate din ce in ce mai mult gandul si pe mine sa ma mut in Spania, ca in tara parca e din ce in ce mai rau cu serviciile si institutiile statului, in loc sa mergem spre bine parca dam inapoi. Mai ma tin cateva lucruri care sper intr-un an sa le rezolv si apoi tuleo :)) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 34 minute în urmă, Dragos M a scris: Unde esti @Cornel Mihailescu ? Te cam invidiem... @Dragos M Sunt in Salou , o statiune turistica la 100 km de casa mea din Lerida (Spania ) Punctul albastru de pe harta este domiciliul meu . 2 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 Buna seara, dragi colegi!! Va doresc un weekend placut! Vad ca vremea tine cu noi!! Sa auzim numai de bine!! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 Gata cu munca pe saptamana asta. Acum sa inceapa distractia. Duminica merg la pescuit pe Floarea Popestiului. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 în urmă cu 12 ore, Ovidiu-Betty a scris: Neața bună tuturor ! Da... zi scurtă. Weekend minunat s-aveți și ieșiri frumoase. Vremea ține cu noi. pe unde o intinde-ti ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 si nu numai un weekend placut sa aveti ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 8 Septembrie, 2017 în urmă cu 2 ore, Levi N a scris: pe unde o intinde-ti ? Nicăieri Levi. Am o mică problemă la contactul de la pedala de frână ce dă comanda de aprindere a becurilor din spate (așa am venit încă de pe centura Bucureștiului) iar mecanicul meu e încă în Ungaria. Și-n plus avem musafiri din Spania duminică. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.816 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2017 tuturor! Vremea tine cu noi asa ca weekend placut si drumuri bune! si la o "ceauneala" aproape de Brasov! Era sa uitam, mai pe seara la o la Oktoberfest Brasov! 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.966 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2017 Neata de la Ploiesti ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2017 @Flavius Ivan se pare ca noi, ploiestenii, suntem fani melodiei : " Eu vara nu dorm, nu am somn....." Aceleasi ganduri de bine si din partea noastra Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2017 în urmă cu 9 ore, Ovidiu-Betty a scris: Nicăieri Levi. Am o mică problemă la contactul de la pedala de frână ce dă comanda de aprindere a becurilor din spate (așa am venit încă de pe centura Bucureștiului) iar mecanicul meu e încă în Ungaria. Și-n plus avem musafiri din Spania duminică. atunci distractie placuta sa aveti ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2017 tuturor si weekend placut sa aveti oriunde v-ati afla ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2017 Neata buna ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2017 tuturor si salutari din Letca Noua! Wèek-end placut si voua! 5 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 9 Septembrie, 2017 tuturor week-end placut! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri