Alin Opran 2.471 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Buna dimineata tuturor. Am postat la rubrica vanzari anunt de vanzare rulota personala, aviz amatorilor doritori de rulota mare 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Buna dimineata dragi colegi!O zi si o saptamana senina si linistita cu pace in suflete va doresc si eu! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 si din partea mea. Aici este o zi insorita cu ceva grade C. In jur de 25 *C. O zi minunata va doresc dragi colegi 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 996 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Buna tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Buna ziua! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Sorin și Mircea este adevărat în tot ce ați spus 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 dragi colegi, iar am facut o pauza de forum ca vremea buna si am bricolat in draci la renovarea curtii si casei si mai am inca vreo luna de lucru in timpul liber ca fac eu cu tata. @Daniel P nu te-am uitat cu bateria de chiuveta doar ca au navalit peste mine o multime de activitati de nu-mi vad capul. S-a mai stabilit vreo activitate sau iesala ceva, inafara de cea anuala? De Paste ma duc la socrii langa Drobeta Tr. Severin in jud. Mehedinti si iau rulota vreau sa fac o noapte pe clisura Dunarii. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Bine ai , , revenit " @Traian M Spor la treaba in continuare. Ufff, si cand ma gandesc ce ma asteapta la vara si pe mine... O seara minunata tuturor colegilor. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Buna seara Eu un "giro" la lac, voi? 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Chiar acum, Eugen David a scris: Buna seara Eu un "giro" la lac, voi? Frumos! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Buna seara, bine ca nu au reusit sa manance toate lebedele.UNii 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Noapte buna, dragi Rulotisti ori unde va aflati 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 si ! Deoarece ieri nu am intrat pe forum, va spun si eu acum ( mai bine mai tarziu, decat niciodata) LA MULTI ANI tuturor colegilor care si-au sarbatorit ieri ziua numelui, numele tuturor florilor!!@Viorel LA MULTI ANI si sanatate tie si intregii familii!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.602 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Seara buna, dragi colegi! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 acum o oră, costica V. a scris: @Viorel LA MULTI ANI si sanatate tie si intregii familii!! Multumesc mult nea Costica! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 sper ca ati avut un inceput de saptamana promitator . O noapte minunata va doresc ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Da, am avut un sfarsit de saptamana si un inceput de noua saptamana exceptionale, ceea ce dorim tuturor. Ne-am hotarat pentru Sfintele Sarbatori Pascale pentru Vulcanii Noroiosi si cei care ne vor urma vor avea partea de o ieseala pe care n-o vor uita niciodata. In acelasi timp, dorim si colegilor care vor fi la Cheia sa aiba parte de zile si petrecere pe cinste! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 dragi colegi 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Noapte buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Noapte buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu B 226 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Buna dimineata !!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 oameni buni! si o zi frumoasa va doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Bună dimineața! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Buna dimineata! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 pofta mare la 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri