CristianG 68 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Neatza, neatza azi este ziua mea si dau de baut ''virtual'' la toata lumeaaaaa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 O dimineața de Martie frumoasă să fie ! Un La mulți ani doamnelor din viața noastră , rulotistelor de pe forum și tuturor doamnelor ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 La multi ani @Cristian Gutescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Pentru toate doamnele si domnisoarele din aceasta comunitate si nu numai!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 comunitate! La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor noastre care ne fac viata mai frumoasa si ne mangaie sufletul! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 si din partea noastra! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 si o seara minunata . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Si eu va spun ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Buna seara tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 tuturor colegilor!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Seara buna si de la mine, pentru toata lumea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 daca azi a fost ziua femeii maine pe 9 e si ziua barbatului asa ca si maine sarbatorim Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 si HAI BARCELONA !!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 din Letca Noua! Cred ca mai am vreo 20 de pahare rezervate pentru ziua de maine ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 O zi buna va doresc ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 Buna dimineata si spor la consumat cele 44 de pahare Macar ca ziua noastra a barbatilor e pe 19 noiembrie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 (modificat) 14 minute în urmă, Radu Ghita a scris: Buna dimineata si spor la consumat cele 44 de pahare Macar ca ziua noastra a barbatilor e pe 19 noiembrie! Trebuie sa mai am un pic de rabdare ca sunt la munca pana maine dimineata. Modificat 9 Martie, 2017 de Stefan2009 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 Rabdarea e o virtute Si eu sunt virtuos pana diseara Da' nu ti se pare ca muncesti cam mult? Ma duc sa-mi beau cafeaua si am plecat la munca. O zi frumoasa tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 Buna dimineata comunitate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 în urmă cu 2 ore, Radu Ghita a scris: Rabdarea e o virtute Si eu sunt virtuos pana diseara Da' nu ti se pare ca muncesti cam mult? Ma duc sa-mi beau cafeaua si am plecat la munca. O zi frumoasa tuturor! Ture de 24 de ore... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri