Gabriel Schuster 1.602 Semnalează Publicat 2 Martie, 2017 Salutare, Dupa ploaia de azinoapte din Bucuresti incepe sa se lumineze! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Martie, 2017 si o zi cat mai placuta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 2 Martie, 2017 si o seara excelenta! Din ciclul una pe zi : „Daca gresesti si taci, esti un intelept. Daca ai dreptate si taci, esti casatorit.” 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 2 Martie, 2017 stimati colegi!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Martie, 2017 Buna seara 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Martie, 2017 1 minut în urmă, Eugen David a scris: Buna seara Eugen ai terminat curățenia , zugrăvitul și toate treburile administrative ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Martie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 2 Martie, 2017 Buna seara . Usor, usor, ne apropiem de sezonul mult asteptat: "ruloteala". @Cornel C Mihailescu, poate reusesc anul asta sa ma revansez pentru reteta de biftec. Ramasesem dator cu o sticla de wiskey. Si poate, cu ocazia asta, faci tu si biftec-ul , ca noi nu am apucat ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Martie, 2017 (modificat) 38 minute în urmă, Ciurea Sorin a scris: Eugen ai terminat curățenia , zugrăvitul și toate treburile administrative ? @Ciurea Sorin, "in mare" am definitivat, mai am cate ceva de aranjat insa de câteva zile am avut alte preocupări, care s-au vazut in postarile mele! Dar mergem inainte! Nu de alta dar dupa 20 luna asta "iau drumul Italiei"! Revin dupa 20 aprilie, si sunt deschis pentru iesirea in Grecia de care vorbeam, dar si colegul @Alexandru Marin este "ochi si urechi" la aceasta iesire! Ce o concluzie: hai s-o facem! Modificat 2 Martie, 2017 de Eugen David 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Martie, 2017 1 minut în urmă, Eugen David a scris: @Ciurea Sorin, "in mare" am definitivat, mai am cate ceva de aranjat insa de câteva zile am avut alte preocupări, care s-au vazut in postarile mele! Dar mergem inainte! Am văzut Eugen , dozatorul de sirop , izolația + mocheta-n rulotă , ce mai ești harnic nu degeaba am zis că te premiază SEFA ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Martie, 2017 dragi colegi Gata...am ajuns si eu acasa (nu pentru mult timp ) si incerc sa ma pun la curent cu ce mai e nou p-aici... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 Martie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 2 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 2 Martie, 2017 Noapte buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 2 Martie, 2017 ................. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 O zi buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 O zi scurta (la job), va doresc tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 Bună dimineața! Cum ați dormit în rulotă? Eu am dormit foarte bine! Să aveți o zi frumoasă și cu multe realizări! A sosit sfârșitul de săptămână! Uraaaa! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 comunitate! S-aveti o zi scurta azi la servici si sa vina mai repede week-endul! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 Deja la noi dupa o zi de ploaie se pare ca !!! Se vede ca se apropie cu pasi repezi weekendul!!! O zi faina sa aveti!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 Buna dimineata . Weekend Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 Buna dimineata pentru toti colegii. La Ploiesti vremea e un pic mohorata. Asteptam o repriza de ploaie si o temperatura maxima prognozata de 14 grade Celsius, undeva dupa amiaza. Weekend linistit pentru toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 , gata s-a terminat și săptămâna asta încă una și 3 zile după care la Cheia Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 Weekend fain să fie la toți colegii ! Avem și noi soare și temperaturi pozitive ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri