Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Dragi colegi. Sincere condoleante @Viorel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Seara bună Cornel , ai rezolvat azi tot ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Sincere condoleante familiei indurerate si din partea mea! Si o seara linistita colegilor forumisti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 @Ciurea Sorin Am dus canapeaua, am demontat toata mobila de aici . Maine iau camioneta si 2 baieti si o duc dincolo si o si montez. Mai am mici maruntisuri de luat de pe aici si ...gata. Aaa, si mai e de montat si antena ( Dolce ) ..luni dimineata. De luni mutarea e finalizata si prima zi in noua casa. Multumesc de intrebare. O seara buna tuturor va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 , sincere condoleanțe și din partea mea Viorel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Noapte bună din rulotă, de la tata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 12 minute în urmă, Florin Smolnicki a scris: Noapte bună din rulotă, de la tata O seară frumoasă Florin , este gaz în butelie ? Cum e vremea pe la tine că la noi suflă vântul ff tare? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 tuturor si o noapte linistita! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 un sfârșit de săptămână liniștit , noapte bună! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 va spun si eu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2017 O zi frumoasa ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2017 Bună dimineața! Gaz este în butelie. Ieri le-am umplut pe toate patru. Mai am o butelie mare, de aragaz, de rezervă, plină şi aceea. Vremea e schimbătoare la noi. Ieri a fost soare, acum plouă, ninge, e lapoviță, de toate. Şi peste toate acestea Mi s-a terminat butelia Multi colegi au spus că butelia se termină întotdeauna noaptea, dimineața pe la ora patru! Chiar aşa este! Mare dreptate au mai avut! DAR, ce mai contează atunci când dormi, în rulotă?! Gata, mă bag la somn că e abia ora cinci. Am deja 20 de grade în rulotă. Super!, de la 16 la 20, e o diferență... Noapte bună! Bună dimineața! tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2017 si la Braila ploua ....si afara si in casa la mine in rest .....o zi buna !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2017 si uichend linistit Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2017 O dimineață frumoasă de sfârșit de săptămâna să aveți dragi colegi și la mine urât , vânt cu ploaie 1*C și scade ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2017 si de la mine. Soare, frumos si cam 11*C. Un week-end minunat sa avem dragi . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2017 buna! La noi mai toata noaptea a plouat, iar acum "vremea face ce-a invatat" asta noapte! Adecă ploua! Totusi s-ar parea ca se schimba fiindcă s-a luminat cu toate ca "inca cerne"si "de sa iasa soarele"! Numai de bine tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2017 tuturor. Și la Ploiești ploua, ploua....nu se mai oprește. Un sfârșit de săptămână minunat alături de cei dragi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2017 sa aveti pofta la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2017 si si o buuuuna!!!!! La Galati sunt 2C si este urat, ploua, lapovița, ninsoare si vânt puternic!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2017 în urmă cu 4 ore, Florin Smolnicki a scris: Bună dimineața! Gaz este în butelie. Ieri le-am umplut pe toate patru. Mai am o butelie mare, de aragaz, de rezervă, plină şi aceea. Vremea e schimbătoare la noi. Ieri a fost soare, acum plouă, ninge, e lapoviță, de toate. Şi peste toate acestea Mi s-a terminat butelia Multi colegi au spus că butelia se termină întotdeauna noaptea, dimineața pe la ora patru! Chiar aşa este! Mare dreptate au mai avut! DAR, ce mai contează atunci când dormi, în rulotă?! Gata, mă bag la somn că e abia ora cinci. Am deja 20 de grade în rulotă. Super!, de la 16 la 20, e o diferență... Noapte bună! Bună dimineața! tuturor! Florin eu te-am întrebat aseară de gaz că și eu sunt STAN PĂȚITUL , la mine s-a terminat pe la 1.30 noaptea , dar necazul era că a doua butelie avea alt racord de conectare și ciu-ciu gaz ;prin urmare am pus cheia în contact și am plecat .Eu așa am pățit dar am pus toate pe acele legi nescrise ale lui Murfy, mă gândesc că și tu tot pe seama lui pui întâmplarea ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2017 Am fugit la treaba O zi placuta domnilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 25 Februarie, 2017 , spor la treabă Cornel . Frig și în București, plouă și nu cred că se va opri până la noapte. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri