Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 8 Ianuarie Bună dimineața! O săptămână excelentă să aveți! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 11 Ianuarie Bună dimineața! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 16 Ianuarie Bună dimineața! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 20 Ianuarie Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 22 Ianuarie Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe -17 grade Celsius arată termometrul. O săptămână excelentă să aveți! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos Raboj 1 Semnalează Publicat 22 Ianuarie (modificat) Salutare! Am trecut la autorulota si as vrea sa stiu daca e cineva care a pus pe autorulota cort de rulota. A mea are marchiza si se pot atasa pereti, insa nu mi se pare ca e o solutie pentru iesiri in perioada rece. Orice sfat e binevenit. Modificat 22 Ianuarie de Dragos Raboj Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 23 Ianuarie Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe -15 grade Celsius! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 23 Ianuarie Seara calduroasa, va doresc. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 24 Ianuarie Bună dimineața! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 27 Ianuarie Bună ziua! Profităm de vremea bună și de ajutorul oferit de către un bun prieten care are carmangerie! Cam așa arată cârnații făcut de noi. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 29 Ianuarie Bună dimineața! La Sfântu Gheorghe iarăși mercurul din termometru a căzut la -14 grade Celsius. O săptămână excelentă să aveți și spor in toate! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 30 Ianuarie Bună dimineața! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 2 Februarie Bună dimineața! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 4 Februarie Bună seara! Lipsă de educație sau nepăsare? Astăzi în parcarea pârtiei de schi. Când am coborât de pe pârtie am găsit autorulota blocată între trei mașini. Așa ceva numai la noi.... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 5 Februarie VWul nu are numar de Romania! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 5 Februarie Bună dimineața! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 6 Februarie Bună dimineața! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 8 Februarie Bună dimineața! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 9 Februarie Bună dimineața! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Roland Stanciu 301 Semnalează Publicat 10 Februarie Buna seara. Au aparut niste postari cu " Dating woman"!!! 99% sunt virusi! Eu zic ca nu e locul lor pe un forum de rulote. Poate face un moderator curatenie, eu am dat raport la postarile respective! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 11 Februarie Bună dimineața! O duminică binecuvântat să aveți! în urmă cu 14 ore, Roland Stanciu a scris: Buna seara. Au aparut niste postari cu " Dating woman"!!! 99% sunt virusi! Eu zic ca nu e locul lor pe un forum de rulote. Poate face un moderator curatenie, eu am dat raport la postarile respective! Ce am găsit am eliminat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrey 70 Semnalează Publicat 12 Februarie Bună dimineața! Am o butelie de gaz din Germania (de aceea de fibră). Știe cineva dacă în Austria au acest tip de butelii? Am posibilitatea sa o schimb cu una plină? Mulțumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 12 Februarie Salutări tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 19 Februarie Bună dimineața! O zi de luni ușoară să aveți și succes în toate! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.348 Semnalează Publicat 22 Februarie Bună dimineața! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri