Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2016 Ziua buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2016 Am creat un subforum dedicat celor cu Iesiri ocazionale In special pentru dar si pentru alte ocazii ce nu se pot regasii in Intalniri si concedii Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2016 Foarte bine @Viorel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2016 Salutare tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2016 buna !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 buna dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 O zi buna va doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 996 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 Neata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 Ziua buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 Buna seara domnilor. Am lipsit o vreme pentru ca am fost intr-o mica vacanta in Croatia. Am ajuns in Romania dar...nu am avut netl functionabil. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 Salut @Cornel Mihailescu si bine-ai revenit printre noi! Chiar ma intrebam ce-o fi cu tine de nu mai dai niciun semn de viata... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 Salut Daniel. Am plecat din Spania direct in Croatia ( camping Indije ) langa orasul ..ula cu P inainte. Am stat in bungalow. De acolo am plecat spre Romania . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 Bravo, felicitari! Te asteptam cu poze si impresiile aferente de pe unde ai calatorit... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 Minunat ! Petrecere frumoasa in continuare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 @Cornel Mihailescu si @Cristian Pascu, dintr-o greseala a mea au fost sterse ultimile postari ale voastre Am incercat sa le mut in subforumul Amintiri din concediu si nu am reusit. Va rog sa postati acolo. si scuze totodata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 buna la toti colegii !! Salut Cornele, bine ai revenit acasa/pe forum ! Am inteles ca concediul a fost unul reusit, bravo!! Cat despre poze am retinut/"placut" aceea care reprezinta o plaja, 2(doua) picioare si un pantof !?!? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 nea Costica! Revin cu informatia la postarea anterioara si anume ca am rezolvat Postarile lui @Cornel Mihailescu le-am mutat in subforumul Amintiri din concediu in topicul Camping Indije Croatia Se pot posta comentariile acolo. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 dragi colegi! Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2016 Salutare @Cornel Mihailescu bine ai revenit! S-a simtit bine lipsa ta pe forum! Concediu placut pe mai departe! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Buna dimineata Domnilor. Incepe weekend-ul, asa ca va doresc un sfarsit de saptamana minunat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 ! Gata cu , hai la slujba! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Spor la treaba @Daniel-P Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri