Cris 136 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2017 din păcate ploua...dc se mai înzdrăvenește vremea după-amiază poate se ridica si baloanele. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2017 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2017 Va salut! A iesit soarele si la noi dupa atita ploaie..., avem +18 grade.Numai bine. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2017 Buna ziua, Sper ca ati inceput weekendul cu bine, cu bucurie si cu multa multa distractie. Noi ne petrecem dupa amiaza prin targuri de vechituri ( flomark). E chiar un mod placut sa-ti cheltui banii ??. Un weekend minunat va dorim!!! 1 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2017 Buna ziua doamna Cristina. 33 minute în urmă, Cristina D. a scris: Noi ne petrecem dupa amiaza prin targuri de vechituri ( flomark). E chiar un mod placut sa-ti cheltui banii ?? Imi pare bine ca va simti bine impreuna. Dupa nume santeti de sex feminin dar in poza nu cunostem ce sex aveti . Eu nu discut orientarile sexuale ale colegilor important este ca va simtiti bine. Daca santeti amabila sa puneti un numar de telefon sa va contactam in caz de nevoie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2017 @Draghiciu Dumitru toate datele mele sunt completate. Daca doriti sa ma contactati, va raspund cu mare placere?. O zi buna minunata va doresc! Cu drag, 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2017 Cine se scoala de dimineata, la Corbu ajunge:) 2 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2017 Buna dimineata! 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2017 Sa avem o zi de duminica asa cum ne dorim! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2017 Buna dimineața! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2017 Buna dimineata ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2017 Ziua buna la rulotistii ! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2017 Dupa 6, 5 ore de mers, am ajuns si noi acasa... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2017 Buna seara. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2017 La 9/23/2017 la 17:59, George B a scris: Cine se scoala de dimineata, la Corbu ajunge:) Cine se scoala dimineata, ajunge la Bucuresti la nepotei!!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2017 am ajuns si noi acasa cu bine dupa un weekend NASPA din punct de vedere al vremii, si PLACUT din punct de vedere al atmosferei si participantilor la aceasta intalnire ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2017 Buna dimineata . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2017 si bine v-am regasit! Aseara pe la 22.00 am ajuns si noi acasa, dupa ce am trecut pe la Letca Noua sa las rulota...Lung drumul pana la Cmpul Cetatii, obositor, dar pana la urma a meritat Voi reveni cu cateva impresii si foto in topicul respectiv... O saptamana frumoasa tuturor! 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2017 Buma dimineata ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2017 Buna ziua. O saptamana cat mai linistita va doresc. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2017 Buna dimineata rulotisti! O saptamana usoara sa avem. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2017 Neața bună tuturor colegilor ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2017 o saptamana usoara sa avem ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri