Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 Vrei nu vrei lumea se ghidează după reguli. 13 minute în urmă, Florea Mihai-Micki a scris: N-am citit la "REGULAMENT " despre INTREZIS de-a folosi aceste <optiuni > ! Înseamnă că nici nu ai citit regulamentul deoarece este prevăzut exact acest lucru la Capitolul IV, punctul 1, aliniatul 7. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 Este mentionat "nejustificat", termen oricum ambiguu, iar omul, din punctul meu de vedere cel putin, doar a incercat sa scoata in evidenta unele idei. 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.800 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 7 minute în urmă, George B a scris: Ups:( Cineva s-a suparat rau in seara aceasta:( Se pare , doar ! Discutiile contradictori(i) sunt constructive atata timp cat se zareste speranta ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.800 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 Chiar acum, George B a scris: Este mentionat "nejustificat", termen oricum ambiguu, iar omul, din punctul meu de vedere cel putin, doar a incercat sa scoata in evidenta unele idei. LIKE ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 Esti bucuros c-a batut FCSB, este? 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 Ce-i mai place românașului să despice firul de păr în "24" și să interpreteze după bunul plac orice prevedere care lui i se pare că-i "încorsetează" acțiunile sau ideile. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.800 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 7 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: Vrei nu vrei lumea se ghidează după reguli. Înseamnă că nici nu ai citit regulamentul deoarece este prevăzut exact acest lucru la Capitolul IV, punctul 1, aliniatul 7. Mda.... Se pare ca REGULAMENTUL s-a modificat de la ultima mea citire ! Pardon.... OM-ul incalca reguli / OM-ul plateste ! Adam a incalcat o porunca /rugaminte ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.800 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 3 minute în urmă, George B a scris: Esti bucuros c-a batut FCSB, este? Nu, nu-s nici bucuros si nici trist ! NU IUBESC acest sport (disciplina ) ! Nu-l vizionez ! (nici macar Antena 3 sau Kanal D ; de OTV , NU INCAPE in discutie , desi sunt curios unde-i Elodia) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 Mda.... Noapte bună tuturor și somn ușor ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 Cu scuzele de rigoare dl Florin, ma retrag si eu din aceasta discutie. Sa auzim de bine! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.800 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 3 minute în urmă, Ovidiu-Betty a scris: Ce-i mai place românașului să despice firul de păr în "24" și să interpreteze după bunul plac orice prevedere care lui i se pare că-i "încorsetează" acțiunile sau ideile. Gresit ! Interpretam si Biblia asa cum ne-o "citeste" preotul in casa Domnului ! Iti recomand un film (vechi , dar) bun -The Name of the Rose cu Sean Connery ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 @Florea Mihai-Micki ti-am dat doar un avertisment pentru comportamentul tau din acest topic, la urmatoarea abatere vei fi banat. Te rog insistent sa respecti regulamentul acestui forum asa cum peste 2000 de colegi o fac ! Multumesc ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 Noapte buna. A trecut si vijelia, asteptam curentul... O saptamina buna sa avem! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 Noapte buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 Am ajuns si eu ieri dimineata acasa din cauza unui deces in familie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 1 minut în urmă, Stefan P a scris: Am ajuns si eu ieri dimineata acasa din cauza unui deces in familie! Condoleante 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 Condoleante. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 si saptamana usoara ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 Salutari tuturor si o saptamana frumoasa! 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 Neața bună tuturor , o săptămână liniștită și spor la pregătirile pentru întâlnirea de toamnă de la Câmpul Cetății ! 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 Neata buna ! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 oameni buni! S-avem o saptamana frumoasa! 3 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 Multa sanatate si spor in ceea ce v-ati propus sa realizati in aceasta saptamana! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2017 Buna dimineata. O saptamana usoara va doresc! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri