Viorel C.

Discutii online

29.061 postări în acest subiect de discuţie despre Discutii online

Discutii online

Eugen David
11 minute în urmă, Daniel P a scris:

Dragi colegi @Ciurea Sorin, @Eugen David si @Cornel C Mihailescu, s-a mai discutat problema asta aici si n-are rost s-o luam iar de la capat ...:default_doh:

Hai sa ne concentram pe alte lucruri, mult mai importante! :multumesc!:

Problema de mai discutat, insa a fost rezolvată conform proverbului: "câinii latra, ursu mere", "ori "câinii latra, caravana trece"!

Initia-ti un vot in acest sens si atunci va "fi democratic" , altfel tot "dictatorial" va fi considerat!

Cel putin stim de-o treaba!

@Cornel C MihailescuPutin îmi pasă cum sunt catalogat, oricand "pot migra" catre alte forumuri, sunt inscris pe încă 3, atâtea le stiu, dar acolo activez putin, foarte putin, aici mi-am lasat multe ore de activitate nu pe altele!

Mi-e "lehamite" sa reiau acolo aceleasi discutii ce le-am purtat aici!

Dar, nu se stie niciodată!

App, cam mai toate lumea "functioneaza" pe toate forumurile! Cred ca nu-i un 

secret! 

• Upvote 1

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Cornel Mihailescu

Pai @Daniel P :salutare!:hai sa ne concentram de exemplu pe migratia unor colegi catre alte forumuri.:default_big_grin:
Oare ..de ce ? 
Bine o sa-mi dai o replica ca e democratie si face fiecare ce vrea.
Ce sa mai zic ca exista persoane chiar din conducere care au acces la , , dedesubturile" Forumului nostru si activeaza si in alte 
, , gradini" . 
Oare e normal ? 

• Upvote 1

Link către postare
Daniel P

@Eugen David, cate like-uri poti da tu pe alt forum unde esti membru asociat? Raspund tot eu: "Niciunul"...

Exista niste reguli pe care trebuie sa le respectam toti si nu putem initia sondaje pentru orice...

Asa s-a stabilit si asa va ramane, chiar daca tu interpretezi aceasta decizie a conducerii ca fiind "dictatura"...

Multumesc, am incheiat acest subiect! :multumesc!:

• Upvote 2

Link către postare
Eugen David

Uite ca a mai intrat un "laic"!

Ti l-am alocat cu placere!

Dictatura, am pus între ghilimele, deci nu in adevăratul sens al cuvântului dar nici prea departe!

• Upvote 2

Link către postare
Daniel P

Tot intre ghilimele am scris si eu...

Hai sa dam like la postari care merita cu adevarat, nu la orice...:noroc:

• Upvote 2

Link către postare
George B
25 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris:

Ce sa mai zic ca exista persoane chiar din conducere care au acces la , , dedesubturile" Forumului nostru si activeaza si in alte 
, , gradini" . 
Oare e normal ?

Hmmm...E ca si cum ai spune ca un profesor universitar (de ex), nu poate preda la mai multe institutii, sau un medic la mai multe cabinete.

Link către postare
Cornel Mihailescu

@George B :salutare!:
Aici asi face si eu o comparatie. ( daca imi dai voie ) :)
Cum ti s-ar parea ca directorul de la Michelin sa lucreze si la Good Year ?!?.
Eu vroiam sa expun aspectul de concurenta nu de...colaborare.

• Upvote 1

Link către postare
Manole Marius

Bună dimineața la toată lumea!Spor la treabă Radule .:noroc:

• Upvote 1

Link către postare
Silviu Pascu

Neatza! 

• Upvote 1

Link către postare
Ursu Florin

Neata buna dragi colegi. :neatza!:

în urmă cu 1 oră, Eugen David a scris:

Am inteles, valoarea forumului, dar valoarea membrilor cum se face diferentierea, apreciere pentru aportul depus?

Crezi ca aceste like-uri chiar arata valoarea unui membru? Eu zic ca nu....

acum o oră, Cornel C Mihailescu a scris:

, , gradini" . 
Oare e normal ? 

Cornele si eu am conturi pe alte forumuri, dar daca te uiti aici am aproape 1600 de posturi, acolo am 15-20. Eu sunt de parere ca e normal sa am acces si in alta parte si sa mai citesc si pe acolo una-alta. Nu vad ce este anormal in asta....

• Upvote 1

Link către postare
Cornel Mihailescu

@Ursu Florin :salutare!:
Multumim pentru cele 1600 de postari.:multumesc!:
Intradevar , marea majoritate dintre ele sunt excelente.:OK:
Si ne dorim, noi membrii acestui Forum,  sa postezi cat mai mult.
Sunt binevenite oricand .
Cat despre activarea ta pe alte forumuri , iti respect alegerea.
Insa eu nu pot vedea cu , , ochi buni " ca cineva care este  , , la butoane " pe un forum sa se destainuie cu concurenta.
A se lua in calcul ceea ce s-a intamplat mai demult pe acest forum.:default_big_grin:

• Upvote 2

Link către postare
Ursu Florin

@Cornel C Mihailescu, in primul rand nu vad o concurenta, sa vezi oameni de pe toate forumurile cand se intalnesc uita de " concurenta " care este doar din spatele tastelor. In alte parti am postat doar anunturi de vanzare, sau probleme la care aici nu am gasit solutia. Daca @Viorel si @Daniel P sunt de parere ca am gresit cu ceva, stiu ei ce au de facut. Sincer ei sunt singurii care pot sa condamne activitatea mea pe alte forumuri si doresc sa inchid aceasta discutie. :salutare!::multumesc!:

P.S: Nu stiu ce au facut altii pe acest forum, dar cu siguranta eu nu voi face rau niciodata :default_109:

• Upvote 3

Link către postare
Cornel Mihailescu

Eu cred ca toti membrii acestui Forum sunt in masura sa condamne anumite 
activitati de pe acest Forum.
Toti suntem egali .

• Upvote 1

Link către postare
Daniel P

Egali, dar cu gandiri diferite...Unii pot sa condamne, in timp ce altii pot sa aprecieze anumite actiuni sau atitudini...:)

Din punctul meu de vedere, speta de mai sus nu este relevanta si nu afecteaza buna desfasurare a activitatii si climatul in aceasta comunitate...:noroc:

• Upvote 2

Link către postare
Gabriel Schuster
în urmă cu 2 ore, Cornel C Mihailescu a scris:

@George B :salutare!:
Aici asi face si eu o comparatie. ( daca imi dai voie ) :)
Cum ti s-ar parea ca directorul de la Michelin sa lucreze si la Good Year ?!?.
Eu vroiam sa expun aspectul de concurenta nu de...colaborare.

@Cornel C Mihailescu

Consider ca participarea si pe alte forumuri, in scopul promovarii  rulotismului si nu pentru "balacareli" si certuri nu impieteaza cu nimic viata forumului nostru.

De exemplu, eu am scris aici de mult timp ca citesc si activez pe toate forumurile de la noi. Sunt moderator aici si sunt mult mai vizibil aici tocmai pentru ca forumul nostru este cel mai "viu" dintre toate, dar nu desconsider pe nimeni cata vreme este rulotist si face ceva bun pentru comunitate. " Traseistii" se vad de departe si ajung sa se excluda singuri dintr-o comunitate sanatoasa , cu reguli clare si respectate. Nu imi plac "bisericutele", am fugit intotdeauna de acest gen de activitate. Pe rulota am lipite stikere de la toate forumurile.

PS. Mai cochetez si cu forumuri germane si englezesti, tocmai pentru a afla noutati de la cei care au ridicat rulotismul la rang de "arta"...

• Upvote 3

Link către postare
Cornel Mihailescu

Domnilor :salutare!:
Am inteles. :nedecis:
Va multumesc pentru postarile dumneavoastra.:multumesc!:
Apreciez diplomatia in expunerile facute.  :OK:
Ma conformez bunului demers al activitatii forumului nostru.:)
Inchei prin a-mi cere scuze pentru , , disconfortul" creat.

• Upvote 2

Link către postare
Gabriel Schuster

@Cornel C Mihailescu

Nu este nevoie de scuze, intotdeauna progresul s-a nascut din contradictii.

Link către postare
Viorel C.

:salutari:

Citesc si ma uimesc unele postari legate de un "like".

Daca ati fi niste "tinerei" poate v-asi da dreptate, dar cand stiu ca sunteti cu totii oameni in toata firea, zambesc cu toate ca nu prea imi arde de zambete la problemele mele actuale.

Mai oameni buni, nu voi scoate aceasta optiune de a da like unei postari, chiar daca pentru unii este considerata o mare favoare ca a primit un like, iar altii se considera marginalizati!

Am recomandat multora sa ignore un aspect din forum care considera ca-l deranjeaza. Este singura modalitate de a nu da motiv de discutii care nu duc la nimic bun.

Sunt constient ca avem caractere diferite, dar totodata gandesc ca putem fi constienti cu totii ca respectandu-ne, facem ca oricare lucru sa para normal.

Nu am conditionat pe nimeni sa fie membru doar in acest forum, atat timp cat respecta colegii si postarile existente!

Nu consider ca este vreunul care sa fie fortat sa faca parte din aceasta comunitate!

Insa nu imi plac comentariile care fac referire la alte forumuri si in care se exemplifica faptul ca daca nu este acesta, sunt celelalte.

Sa inteleg ca acest forum este de umplutura?

Nu cred!

:multumesc!:

P.S. daca s-a citit topicul Numar like-uri zilnice in care am pus link cu optiunile viitoare ce vor fi in forum,  va intelege fiecare ca se avanseaza mereu catre ceva cat mai performat si cat mai multumitor pentru utilizatori.

• Upvote 6

Link către postare
Eugen David

Cum intre timp a mai intrat un "laic" l-am si distribuit!:OK:

O zi buna in continuare la toate lumea! :salutare!:

Link către postare
Manolescu Paul

Intr-o tara libera, avem si libertatea de a alege si dreptul la libera circulatie , nu vad de ce nu am putea face parte si din alte comunitati?Pe acest forum consider ca suntem oameni care au ceva in comun acesta fiind placerea de a calatorii cu casa in spate, iar  in viata iti alegi amicii sau prietenii care ti se potrivesc.Dar rulotistii eu respect si ai voi ajuta indiferent de nationalitate sau forum.si dupa cum vam mai spus apreciez oamenii cu mult bun simt si care  stiu sa se distreze ca in fond asta este tema intalnirilor in natura.Traiti adevarat ca nu avem ce revendica unul de la altul.Sa ne vedem sanatosi.:noroc:

• Upvote 2

Link către postare
Eugen David
34 minute în urmă, manolescu paul a scris:

Intr-o tara libera, avem si libertatea de a alege si dreptul la libera circulatie , nu vad de ce nu am putea face parte si din alte comunitati?Pe acest forum consider ca suntem oameni care au ceva in comun.:noroc:

Asa este colegule, ai drept mai mult ori poate mai putin?

Depinde insa de care parte a baricadei de afli! Nu sunt egale pentru fiecare din parti!

Apropo, văzusem mai zilele trecute "un ilustru moderator" aici pe forum atentionat de catre un moderator de acolo, fost coleg de-al nostru aici pe forum, migrat din terțe motive!

Motivul, moderatorul nostru, nu stiu a citit ori nu regulamentul lor in sectiunea vanzari, regulament pe sevtiunea vanzari ce tronează la începutul topicului, dar efectiv a ignorat ce scrie acolo, motiv de atenționare! Ce denota asta, despre ce vorbim?

O fi încurcat forumurile, fiindca aici poate orice, cert este ca acolo n-am vazut a fi moderator!

Inainte vreme se "tot batea moneda" pe respectarea limbii române, a ortografiei...posibil insa sa se fi renuntat? De vreme ce nu mai zice nimeni nimic, nu mai corecteaza etc!

Nu zic ca eu sunt sfânt, si corect literar, gramatical, dar vorba poeziei: cand vad pe altii, îmi creste inima!

Spun aste fiindca intr-una din seri am citit in forum ceva care nu stiu cum sa zic, ma-ncantat ori mi-a dat motiv de meditatie?

Erau rânduri la nesfârsit fara un "punct si de la capat", intr-o exacta limba arhaică moldovenească! Daca era pus totul intre ghilimele înțelegeam, asa nu!

Deci as vrea sa stiu exact rolul unui moderator, ori poate fi si avocat si procuror si nu in ultimul rand si judecător?

Ca tot vad asemenea "excese de zel" pe aici!

Sa ne vedem cu bine!

Link către postare
Viorel C.

@Eugen David de ce oare iti place sa bagi zanzanie intre noi si nu iti vezi de problemele pentru care a fost creat forumul?

Cine mai provoaca discutii dintr-astea in afara de tine?

Cei care constientizeaza aceste aspecte iti ignora mesajele scrise si nu comenteaza, insa tu se pare ca nu te lasi.

Ai mai provocat o discutie in topicul cu ajutorul la vizionarea unei rulote, cu toate ca nu vad ce motiv ai avut sa demonstrezi ca nu ti-a multumit un coleg atat incat sa fi extrem de satisfacut si am considerat ca nu trebuie sa-ti atrag atentia, dar se pare ca doresti sa provoci discutii pe care te-am avertizat ca nu le accept.

Nu scriu mai multe, fiindca exista destule postari ale tale care deranjeaza.

Esti cumva fara nicio ocupatie si nu ai ce face?

Intreb fiindca nu este ceva nou referitor la atitudinea ta.

Acesta este ultimul avertisment pe care ti-l dau si nu am nevoie de argumentari din partea ta, ci doar faptul ca tot ce scriu este de a te face sa intelegi ca nu admit un astfel de comportament.

:multumesc!:

• Upvote 4

Link către postare
Eugen David

Vad c-ai fost apreciat de aproape toți moderatorii! 

Ii si normal sa-ti dea dreptate!

Si eu am apreciat, tu esti seful!

N-am vazut insa nimic scris despre obligatiile moderatorilor, doar acuze aduse mie!

N-am sa tac in fata nimanui, cand eu consider ca am dreptate, nu-mi aduc aminte sa fi facut vreodată :nedecis:

Scuze de deranj!

Link către postare
Viorel C.

An fost apreciat de persoane care inteleg si stiu care este cursul normal al unei activitati intr-o comunitate.

Nu sunt seful nimanui, ci doar un coleg si poate prieten cu multi dintre cei care activeaza aici.

Sunt insa "sef" la banii pe care i-am investit si investesc in acest forum si nu accept orice.

Asa ca nu iti pune ambitia, ca eu sunt cel de la  butoane :default_big_grin:

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.