Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Noapte buna! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 O noapte linistita si de la mine. Sa ne vedem, toti, sanatosi, dimineata la cafea. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Noapte buna, gata sting lumina! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 oameni buni! O si frumoasa va doresc, chiar daca pe la noi e cam urata vremea azi...rece, fara soare si vant... 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 si eu va spun! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Buna dimineata si de la mine. Si astazi se anunta ceva caldurica cu soare plin.in jur de 25*C. Azi program administrativ. Spalat catel , pieptanat pisici, schimbat apa la testoasa. Cu florile am rezolva, pana pun in functiune instalatia automata de irigat va veni o vecina sa le ude cat sunt plecat. Si ceva cumparaturi ( cadouri) si pregatirea , , valijioarelor" pentru voiajul de Paste. Dragi colegi, va doresc o zi plina de voie buna. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Si de la mine, pentru voi Aici bate un picut vantul, dar e senin si soare. Am adus acasa rasadurile si trecem la plantat! O zi frumoasa si cu succes va doresc 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Apropos, observ ca traficul pe Forum s-a amplificat. Si pe aceasta cale tin sa multumesc colegilor pentru implicarea si demersul la buna functionare a acestuia. Insa eu sunt un pic nemultumit de numarul de , , aprecieri" alocat. Poate conducerea mai , , umbla" putin la numarul acestora. Zic si eu, si va rog sa nu-mi sariti la , , gat" . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Buna dimineata 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Nu mai "umbla", ca se fac abuzuri... Altceva e important si aduce + valoare forumului, nu nr. like-urilor ... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 996 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Neața buna! Vreme frumoasa la Timișoara! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Neața bună comunitate! Pregatiri , pregătiri pe ultima suta de metri, spor la treaba dragi colegi și o zi frumoasă ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 @Ciurea Sorin Spor la treaba . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Buna dimineata si de la Craiova! Aici e cam racorica 11 grade cu soare, sa speram ca va fi o zi frumoasa! O zi cat mai frumoasa va doresc si voua! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 2 minute în urmă, Daniel P a scris: Nu mai "umbla", ca se fac abuzuri... Altceva e important si aduce + valoare forumului, nu nr. like-urilor ... Daniel nu ar fi mai bine fără? Dacă ai ceva de spus la subiect scrie , iți place sau nu scrie ceva! Mie mi se pare mai sănătos așa și nu o sa mai fie probleme că cine iubește Forumul o sa posteze și cu și fără like-uri. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 în urmă cu 3 ore, Cornel C Mihailescu a scris: Apropos, observ ca traficul pe Forum s-a amplificat. Si pe aceasta cale tin sa multumesc colegilor pentru implicarea si demersul la buna functionare a acestuia. Insa eu sunt un pic nemultumit de numarul de , , aprecieri" alocat. Poate conducerea mai , , umbla" putin la numarul acestora. Zic si eu, si va rog sa nu-mi sariti la , , gat" . Eu unul pentru azi de dimineata am avut doar "o apreciere" disponibila, Am alocat-o deja, astept pe mai tarziu sa intre altele! @Daniel P Nu poți consideră un abuz, a fost oportunitatea de multe "laicuri", daca cineva a si fructificat-o nu-l putem acuza de abuz, zic eu! Ca deranjaza pe cineva este alta discutie! Am inteles, valoarea forumului, dar valoarea membrilor cum se face diferentierea, apreciere pentru aportul depus? Pentru buna si deplina functionare a forumului, sa-mi fie cu iertare dar sunt si beneficii, nu le stim noi "muritorii de rand" dar exista! Am mai zis-o si-o mai zic, scoateti-le domnilor, si rezolvati problema! Nici asa, eu acum doresc sa apreciez pe cineva, nu la amiaza cand îmi mai intra si mie cate un "laic"! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Daniel P. Bunnn, cum spuneti voi. Daca de la un caz izolat ajungem sa generalizam....fie cum spuneti dumneavoastra. Va doresc spor la , , ruloteala " si , , forumit" 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Intru totul de acord cu tine @Eugen David 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Oricum mie "nu-mi da multa lume laicuri", prea sunt direct atunci cand ma deranjaza ceva, si-i inteleg pe respectivii! Dar efectiv este "aiurea", cineva te apreciază si tu nu-i poți răspunde! Vezi Doamne s-au epuizat "laicurile"! Ce ziceți voi, ce spune colegul respectiv? Se simte oarecum ignorat, nu? Ca de simtit atunci cand eu apreciez pe cineva si el "ma ignora" cunosc sentimentul, si nu sunt putine cazurile! Scuze! Scoase, vom fi toți o apa si-un pământ! Nu vor mai exista discutii! @Cornel C Mihailescu A mai intrat un "laic", cu mare drag ti l-am repartizat tie! Astept sa mai intra, mai sunt colegi cărora trebuie sa le arat respectul! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Dragi colegi @Ciurea Sorin, @Eugen David si @Cornel C Mihailescu, s-a mai discutat problema asta aici si n-are rost s-o luam iar de la capat ... Hai sa ne concentram pe alte lucruri, mult mai importante! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2017 Multumesc Eugen. Cred ca o sa fim catalogati drept , , rebelii" forumului. Insa eu sunt ca si tine , ce am in gusa ...si-n capusa. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri