Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 Nu stiu de ce, fiindca forumul merge destul de bine pe un telefon mobil. Incearca si sterge cache din browserul care-l folosesti, sau instaleaza un altul si testeaza. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 Multumesc @Viorel 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 La multi ani sherifului nostru @Viorel! Sa ne traiesti! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 Buna seara, ce ziceti merge o cafea?Azi dupa.masa am luat sotia de mina si am plecat la o mica plimbare pina in Lugoj dupa prajituri, vreo 70km.Vreme faina, putin vint si cred ca sau mai sters din pacate...Am prins si finalul unui meci local la intoarcere.Seara placuta sa aveti! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 oameni buni! imi prelungesc week-endul inca o zi la rulota, asa ca raman la Letca Noua pana maine seara! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 O noapte linistita, o saptamana frumoasa si sa alegeti cu grija unde veti petrece Sfintele sarbatori de Paste! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 dragi !! Exact de 15min am intrat si noi in casa, dupa o plimbare prin Bucuresti. O vizita scurta pe la bunicii lui fii-miu, dar bucuria cea mai mare a fost vizita la mosia lui @Daniel P (chiar foarte scurta oprirea acolo, unde chiar am fi vrut sa mai ramanem, dar din pacate nu s-a putut), si unde am putut admira frumoasa lucrare de instalare a gardului! Am mai facut o mica oprire si la salonul "de barci" de la RomExpo de unde am mai achizitionat cate ceva pt rolly! Asa ca dupa atata alergatura, ne cam retragem catre si va uram o seara buna in continuare! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 Eu am primit un mic cadou azi. Va spunem buna seara ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 în urmă cu 16 ore, manolescu paul a scris: Unde sunteti la Dunare? Langa podul Prieteniei! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 Am avut o zi "grea" azi ... Asa ca va spun rulotisti! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 A fost un week-end plin. Plin cu de toate. A fost festival de flori, tîrg pascal, ploaie, soare, mișcare, mancare, statui vivante, kurtoșkolaci (în traducere aproximativă colaci secuiești, deși sunt niște cilindrii din cocă tăvăliți prin nucă și zahăr, fără pic de cianură deși provin din alte zone), aglomerație, spărgători de semințe, copii de toate varstele, desene pe asfalt, primarul, copii care cantau la un microfon (unu, gen Fuego, cu obrajii ca poponețul unui sugar, urla la microfon că-copacul demn se înălța în grădina lui și dusmanii nu îl puteau răpune, clar, cîntec comunist), o pițipoancă blondă alerga cu cîinele ei (un boxer tembel ce era să mă dărîme cu tot cu bicicletă), niște olteni (cu tarabă de doi lei o ardeau cu țuică de la ora nouă jumate dimineața și ascultau populara lor lălăită), un negustor de la Tg. Mureș vindea lavete care aborb de două ori greutatea lor (tipul făcea prezentări gen teleshoping, i-am zis că dacă le spune în bozgorească cumpăr una, le-a zis în bozgorescă și am cumpărat una, o dronă a survolat adunarea , aparținătoarea a cumpărat flori (eu le-am cărat, la final eram ca fecioara gata de măritat, lavandă în dreapta, ceva curgătoare în stînga), am dat bani la fundația Lumina, a mai venit o bunăciune de la altă fundație dar, ... eram lefter, am vrut să luăm mici de la ceva local din mijlocul parcului (am intrat cu ăla mare, la o masă stăteau o familie de țigani obezi și cei doi ospătari roiau în jurul lor aducîndu-le proteine și lichide acidulate, stăteam ca proștii la masă și salivam la cărnurile ălora, în final a venit un ospătar, l-am expediat urgent și am plecat să mîncăm doi hotdogi vizavi la niște fete simpatice, una peste alta și cu un draft de bere m-am simțit plin), acasă vecinul a încins grătarul și a zis să punem ceva pe el (am fugit repede la Carrefour, am luat optîșpe mici și aparținătoarea i-a aruncat pe grătar, ne-am făcut un miujdei starșnic, am baut doua beri și am luat un colebil .....ce mai, o zi minunata ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 dragi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 Vreau să mulțumesc în primul rand lui Viorel ptr. acest forum, vreau să vă mulțumesc ptr.ca sunt alături de voi, această comunitate frumoasă, cu oameni minunați, cu suflete de"aur"...și LA MULTI ANI VIOREL, îți mulțumesc 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 Noapte buna dragi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 dragi ! Pofta mare la ! O saptamana faina sa aveti! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 si o saptamana asa cum ne-o dorim fiecare! Multumesc frumos tuturor celor care mi-au scris, sau mi-au transmis urari! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 rulotisti si gura sa-ti fie aurita Viorel! Si eu va doresc, de asemenea, o saptamana excelenta. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Bună dimineața! Începem săptămâna luminată sau saptamâna patimilor , fiți mai buni cu voi înșivă şi nu uitați să vă ajutați aproapele, ștergeți tot ce a fost rău în sufletul vostru și lăsați binele să-l umple de bucurii și fericire! O zi frumoasa, plină de fainoşag dragi rulotişti ! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Suntem in saptamana mare, saptamana luminată, saptamana patimilor, dar oricum este obiceiul locului a se spune, asa mai mult trebuie sa ne-ndreptam atentia inspre lucrurile care conteaza in viata; sanatate, fericire, iubire, prietenie, credinta, armonie, intelepciune! Asadar eu va/imi doresc tuturor sa aveti/am parte de toate astea! Traieste fericirea din ceeia ce esti, din ceeia ce simti, din ceiia ce este bun si cu folos! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 5.007 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Pana la Saptamana Luminata, care urmeaza praznicului Invierii Domnului si in care ne vom "destrabala" cu miel, drob, pasca, cozonac, oua rosii si alte bunatati culinare ce vor omora ficatul, , este bine sa ascultam sfaturile colegilor care au postat mai sus, in sensul de a fi mai buni si mai iertatori cu semenii nostri. Asta imi doresc si eu. 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 10 Aprilie, 2017 Salutare ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri