Ilie Minea 1.146 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 O zi buna tuturor ! Stefan, ai "furat" startul cu floriile. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Sa va fie de bine @Stefan P Nu uita sa , , uzi " chefalul cu un vin alb sec. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Normal! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Buna ziua dragi colegi. Ce e cu temperaturile astea de 17 grade la voi? La Brasov sunt 4 grade, pe TIMIS ninge de rupe, accidente la greu. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Ehee, eu ce sa mai zic de temperatura !!! La mine sunt in jur de 22*C. Dimineata in Andorra erau doar....0 *C. O seara minunata tuturor. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Chefal nu amMa cobor in beci si beau o tuica de pruna si ma gindesc la voi .Sa fiti sanatosi . 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 (modificat) M-am jucat cu Rares (nepotelul meu) si am dat mincare la:pui, iepuri, bibilici, oi, porumbei si acum ma ocup de mine. "La multi ani" tuturor pentru maine, sa fiti sanatosi Modificat 10 Aprilie, 2017 de Radu Ghita 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 @manolescu paul Sa ai pofta domne" . . Seara frumoasa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Multumesc frumos, uite cum ma vad obligat sa beau o suta si pentru Cornel si ai lui. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 (modificat) Florin Ursu, esti prea tinar sa pui la suflet starea vremii! Ai alte motive linga tine care te pot face sa uiti de interperii. La multi ani pentru maine, iubeste si vei fi iubit. Modificat 10 Aprilie, 2017 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 (modificat) Ce bine o fi? Sa fie cald nene Cornel in casa, la noi e frig afara, dar in sufletul Romanilor si al Romancelor frige. Modificat 10 Aprilie, 2017 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 La multi ani .tuturor celor care poarta nume de flori:Florin, Viorel , etc. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 si buna seara! Am incheiat si azi munca, cu un curcubeu si foc la gratar! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Aici a fost o zi foarte caluroasa, încă acum sunt 18°! Acum se innopteaza /'intunericeste", se vad becurile aprinse pe străzi! In Ro? cred ce e deja intuneric! Poftă mare @Daniel P dar si celorlalti! Pacat ca nu mai am "laicuri"! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 @manolescu paul multumesc frumos. Daniel P, frumos peisaj la un gratarel si ceva de , , gurita" Pofta mare si distractie placuta va doresc.@Eugen David o seara frumoasa alaturi de cei dragi. Tuturor o seara minunata oriunde v-ati afla. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Multumesc, asemenea!@Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.602 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Seara buna, dragi colegi. Ne pregatim sa sarbatorim " boboceii" maine! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Vă doresc o noapte liniștită și servici ușor celor ce merg în schimb de noapte! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Noapte linistita @Ciurea Sorin 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 zic COMUNITATE! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Noapte buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 si o duminica frumoasa tuturor! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri