Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Noapte buna colegii! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 va spun si eu, pe maine! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Noapte buna dragi colegi. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 dragi colegi! Pofta mare la ! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Buna dimineata ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Buna dimineata dragi colegi!O duminica tihnita si insorita va doresc! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 3 minute în urmă, Sorin Draniceanu a scris: Buna dimineata dragi colegi!O duminica tihnita si insorita va doresc! Eu nu ma grabesc.. O sambata frumoasa la toti. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Buna dimineata si din partea mea. Se anunta o zi frumoasa. Imi servesc vad stirile matinale si am , , tulito" spre Andorra. O zi minunata tuturor va doresc. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Buna dimineata rulotisti, sa aveti un weekend placut! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Salutare, weekend placut tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 si Va invit la o cafea, "la mama ei "! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Bună dimineața vă zic în ajun de Florii! Să fie o zi faină pentru toți colegii! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 49 minute în urmă, Eugen David a scris: si Va invit la o cafea, "la mama ei "! Eugen îmi pare rău că nu mai pot să dau un like la aceste poze frumoase, dar consideră ca această postare face cât 100. Mă bucur că ai ajuns cu bine , să nu uiți de pupic la Şefa din partea noastră şi să fie această minivacanță de Paste frumoasă și reconfortantă pentru toată familia! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Buna dimineata. O zi cat mai frumoasa si altfel va doresc. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Salutare domnilor! @Eugen David acolo e un colt de rai! La Ploiesti sunt aproape 12 grade iar maine va fi soare si o maxima de 17 grade. @Manole Marius imi spunea ca pe Valea Cerbului e vijelie. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 O zi frumoasa! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 si sa aveti un weekend minunat ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 (modificat) Sa nu credeti ca era numai pentru mine trusa de prim ajutor! Am fost 60-70 persoane din toate punctele cardinale ale Romaniei, am foarte multi colegi sau poate unii amici. Va doresc tuturor celor care purtati nume de flori un sincer "La multi ani sanatosi si fericiti!" alaturi de cei dragi. Modificat 10 Aprilie, 2017 de Radu Ghita 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Hai salutari! Dupa niste icre rosii si o ciorbita cu lapti de peste, pun un chefal de mare romanesc pe gratar! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 La multi ani tuturor celor ce poarta nume de flori! Sanatate ajutor si mantuire! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri