Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 @Ursu Florin cu cea noua .. asa ca prezentarea o mai amanam . @Marius Dan o sa va anunt cum decurg ostilitatile ... Legat de un topic nou ... mai vedem . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.602 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Ziua buna, dragi colegi ! La Bucuresti au fugit norii si avem soare.... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 @Andrei Urucu-Un topic e util pt ca, patitul expune accidentul iar restul mai mult sau mai putin competenti/trecuti prin asa ceva sugereaza una, alta.Eu zic sa nu ceri tu din prima rep.in regie proprie, vezi ce propune asiguratorul si decizi.Iti voi trimite pm cu un loc unde ai ce citii si trage concluzii.Bafta. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Va salut dintr-o parcare la circa 30 km de Trieste! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 @Marius Dan Parerea mea este ca daca detii informatii suplimentare si amanuntite in legatura cu cazul/problema colegului nostru @Andrei Urucu poti sa le scrii aici pe forum, pentru ca sunt sigur ca vor fi de folos multor colegi!! Chiar ca ''cultura generala'', este bine de stiut aceste informatii, ''in caz de.....nevoie''! Multumim. PS: inclusiv sfatul tau intai sa astepte propunerea asiguratorului, il gasesc f, bun! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Am tras o paranghelie ieri pana la 2 dimineata la Cozia si acum am ajuns acasa 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Weekend frumos tuturor! Peste o saptamana la Cheia, la casa Roz, meserie. Sa avem vreme buna. pregatiti atelajele! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Trusa de prim ajutor, in caz de inec 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Am uitat sa va spun, este vorba despre inec cu friptura 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 @costica V. Am dedus ca Andrei are o problema/accident si l-am indrumat unde poate citi mai multe patanii de astea, poate il ajuta. Nu pot pune aici adrese, discutii, etc., de pe alt forum unde activez. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Salutare lume lume!!! Ce fac fratii? 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Bravo @manolescu paul, ai grija de trusa ca sa nu expire! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Noapte buna colegi rulotisti! Sa va fie somnul linistit si sa aveti vise placute! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 si o seara minunata va doresc. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Asemeni @Cornel C Mihailescu! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Multumesc frumos @Stefan P 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 în urmă cu 3 ore, manolescu paul a scris: Trusa de prim ajutor, in caz de inec 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 dragi colegi. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 va spun si eu, acum am intrat in rulota! Am mai mesterit si azi cate ceva, cu pauzele aferente si corespunzatoare de si am incheiat cu un gratar si un pahar de vin, in compania colegului @Alin Opran si nea Costica... Deasemenea, am avut placerea de a ma revedea cu prietenul @Liviu Tataru & Ana, care au facut un scurt popas la Letca Noua, aflandu-se in trecere spre Bucuresti... Una peste alta, a fost o zi frumoasa... 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Noapte buna si din partea mea! Maine sper sa ma lase vremea sa desfac si eu plianta mea, s-o pregatesc de intalnire. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 O seară liniștită și din partea mea! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri