Viorel K

Opinii rulote NIEWIADOW

2 postări în acest subiect de discuţie despre Opinii rulote NIEWIADOW

Opinii rulote NIEWIADOW

Viorel K

Le-am vazut azi la expozitie, de fapt una era expusa, este un distribuitor in Ro, nu stiu daca pot sa dau site-ul, oricum se poate gasi la cautare pe net. La prima vedere avea un aer de ieftineala, si de fapt sunt un pic mai ieftine. Caroseria e turnata complet,  poate e de bine ca nu mai apar asa usor infiltratii pe la imbinarile intre pereti. Totusi avea niste perforatii de holzsuruburi la muchii unde era prinsa platbanda de aluminiu, mi-a zis individul care o prezenta. Avantajul principal pentru mine ar fi ca sunt usoare, ca am doar 100 de martoage sub capota. Daca are cineva vreo parere despre ele, pro si contra, evident.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Viorel K

Mda, am gasit cateva opinii intr-un topic deschis de altcineva. Si sunt de bine, negativ nimic. Intr-un scurt rezumat, la parti pozitive as trece: ar fi noua, e foarte usoara, destul de ieftina.

La parti mai negative: parte din materiale,  cat m-am priceput sa vad, pareau cam ieftine. Lucratura, daca te uiti mai de aproape pe ici pe colo, au si ei Doreii lor. Aspectul, parca e mostenire de la bunicul, nu o rulota noua 2019. Nu au mai schimbat matrita de zeci de ani. Am vazut in fuga o Niewiadow pe mobile.de, din 94 parca,  cu aceeasi forma. Caroseria turnata nu stiu daca e de bine sau nu, ca rezistenta la infilatratii in timp si ca eventuale reparatii in caz de lovituri. 

  • Like 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.