Flavius Ivan

DISKOteka Festival 31 mai - 2 iunie 2019

2 postări în acest subiect de discuţie despre DISKOteka Festival 31 mai - 2 iunie 2019

DISKOteka Festival 31 mai - 2 iunie 2019

Flavius Ivan

:default_emoticons-animated-3: PENTRU CUNOSCĂTORI ȘI NU NUMAI :default_emoticons-animated-3:

 

În 2019, Timișoara  va fi gazda celei mai mari discoteci din Europa - Diskoteka Festival!  
5 scene, 3 zile de concerte pe stadion, peste 50 de artiști
 
Diskoteka Festival, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90, se va desfășura între 31 mai și 2 iunie 2019 în Timișoara și va reuni peste 50 de artiști printre care Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway sau East 17.

Pe parcursul celor 3 zile de festival (31 mai, 1 și 2 iunie), vocile hiturilor care au definit muzica de dans din perioada anilor ’80 și ’90 vor transforma Stadionul ”Dan Păltinișanu” în cea mai mare discotecă în aer liber din lume printr-un maraton concertistic impresionant desfășurat pe 5 scene. Peste 50 de artiști, care au lansat pe bandă succese muzicale ce se dovedesc și astăzi la fel de actuale, precum No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base, Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, East 17, Alphaville, Nana, Admiral C4C, în marea lor parte în premieră în România, dar și mulți alți artiști, MC și DJ români îndrăgiți, strâng rândurile la Timișoara, punând orașul de pe Bega pe harta marilor evenimente muzicale din 2019.
Diskoteka Festival promite sa readucă publicului atmosfera anilor ’80 și ’90 nu doar prin hiturile acelei perioade emblematice, ci și prin decoruri spectaculoase, acțiuni interactive, flash mob-uri inedite, suveniruri și cele mai delicioase food truck-uri.

Premieră absolută pentru nostalgicii muzicii anilor de glorie ai genurilor europop, eurodance ori reggae,  Diskoteka Festival va fi fără doar și poate cea mai grandioasă manifestare muzicală din vestul țării, manifestare de anvergură ce se alătură celor mai mari evenimente muzicale din Europa în 2019.

Biletele pentru Diskoteka Festival pot fi achiziționate de pe www.diskoteka.ro și www.bilete.ro.

Regulamentul oficial al DISKOteka Festival 2019 il puteti verifica AICI

 

https://www.bilete.ro/diskoteka-festival/diskoteka-festival-31-mai-02-iun-2019/

 

 

 

diskoteka-festival-poster.jpg

  • Like 7
  • Upvote 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Ovidiu-Betty

Da, da, da. Super tare va fi acest concert. :OK::OK::OK:

Pe Samanta Fox, Ricchi e Poveri, Boney M și Bad Boys Blue i-am văzut anul acesta la Cluj la Diskoteka '80 în septembrie cu exact o săptămână înainte de întâlnirea forumului de la Câmpul Cetății. Pe Alphaville , Sandra, Londonbeat și No Mercy i-am văzut tot în septembrie dar 2017 și atunci am fugit o zi la Cluj (sâmbătă), de la întâlnirea forumului, tot de la Câmpul Cetății, iar pe Thomas Anders de la Modern Talking l-am văzut în 2016 în concert la Tg. Mureș. 

Pe Mr. President, Dr. Alban, No Mercy și E-Type i-am văzut în 2016 tot la Cluj la Retro Patty.

Toate aceste concerte ne-au făcut să retrăim momente de neuitat din tinerețe când fredonam melodiile tuturor formațiilor sau interpreților enumerați mai sus.

Sala polivalentă de la Cluj, de fiecare dată a fost arhiplină și am avut plăcuta surprindere să observăm că nu doar generațiile de 40-50+ ani au cumpărat bilete și fredonează melodiile cap coadă ci chiar și tineri de 20-30 de ani și chiar mai tineri.

Mulțumim Flavius ! :salutare!:

 

  • Like 5

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.