Ovidiu-Betty

Parcarea rulotei în mun. Târgu Mureş

2 postări în acest subiect de discuţie despre Parcarea rulotei în mun. Târgu Mureş

Parcarea rulotei în mun. Târgu Mureş

Ovidiu-Betty

În urma discuţiilor cu mai mulţi colegi mureşeni posesori de rulote, am constatat că nu se cunoaşte faptul că există soluţie la una dintre marile probleme ale posesorilor de rulote: parcarea căsuţei din dotare.

În ajutorul lor vin cu acest anunţ şi anume că de la începutul acestui an, există o hotărâre a Consiliului Local al municipiului Tg. Mureş, prin care s-au stabilit două zone oferite de Primăria municipiului Tg. Mureş prin intermediul A.D.P., pentru parcarea rulotelor contra unei sume anuale de 300 lei.

Suma mi se pare super rezonabilă, având în vedere că perimetrul parcărilor este asigurat cu agenţi de pază de la B.S. Guarding (cel puţin aşa este în curtea A.D.P. unde o ţinem noi şi acolo ar mai fi loc de cel puţin 15 rulote).

Din câte am înţeles, cealaltă zonă de parcare este pe str. Depozitelor, undeva în zona magazinului Ambient, acolo fiind  în jur de 100 de locuri de parcare pe un platou betonat.

Întocmirea documentelor acum merge repede, întrucât există primul dosar (al nostru), noi trebuind să aşteptăm puţin, pentru ca juristul să întocmească documentele în conformitate cu hotărârea consiliului.

Succes doritorilor ! :salutare!:

  • Like 6
  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri


  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.