Sorin S

Padina - Zanoaga

2 postări în acest subiect de discuţie despre Padina - Zanoaga

Padina - Zanoaga

Sorin S

Salutare , cum am 3 saptamani de cand stau in casa doresc sa fac o iesire la Padina sau la Zanoaga.

perioada nu o stiu exact, dar cred ca va fi ori 3-6 ori 10-13 august .

Nu stiu cum voi fi liber de la munca , eu si familia in fiecare an mergem de Sf. Maria la Padina , dar anul acesta cade marti si sigur nu voi avea liber luni, sa pot lega o iesire .

Asa ca va astept cu drag pe cei care vor sa vina, voi anunta perioada cu o saptamana inainte . Daca anunt perioada si nu pot ajunge din cauza serviciului, nu vreau ca cei inscrisi pe lista sa renunte la iesire din cauza mea , doresc sa va bucurati si cu si fara mine ...

 

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Sorin S

Azi din surse neoficiale am aflat ca pe platoul Padina si in zona Zanoaga au fost cei de la mediu si jandarmeria , din cate am auzit sa lasat cu avertismente si cu fortarea in 72 de ora sa plece toate rulotele si corturile din zona .

Din acest motiv propunerea mea va fi nula pentru aceasta zona . Totodata propun inchiderea topicului pentru a putea deschide altul cu alta propunere de offcamping.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

  • Conţinut similar

    • Alin Opran
      de Alin Opran
      Weekend-ul acesta este ultimul weekend liber inainte de inceperea scolii copiilor astfel ca m-am gandit la o de weekend prelungit, de vineri dimineata pana duminica seara. Locatia am ales Zanoaga off-camping deoarece nu am fost niciodata aici si din spusele si povestirile colegilor rulotisti este o locatie frumoasa si aproape de Bucuresti.
      Plecarea  vineri dimineata din Letca Noua cu sosire la Zanoaga in jurul pranzului. Conform prognozei se anunta vreme buna , 12 grade noaptea cu 20 ziua, fara ploaie.
      Daca sunt doritori de a ne acompania ii asteptam cu drag pentru si . Voi fi impreuna cu sotia si baiatul de 12 ani.
       
      PS: locatia se afla mergand pe DN1 iar la intrarea in Sinaia de vireaza la stanga:

    • Stefan P
      de Stefan P
      Asa cum am spus ieri, am pornit undeva spre munte la racoare si m-am hotarat pe drum la locatia Padina.
      Desi stiam ca e Padina Fest si o sa fie aglomeratie, m-am gandit ca pe cand voi ajunge eu majoritatea vor cobora si asa a si fost. Pe cand urcam Transbucegi-ul numai carduri de masini erau. Pleca lumea spre civilizatie si eu ma indreptam spre liniste.
      Am plecat pe la ora 13 din Bucuresti si la 15:30 eram deja la Padina.
      Ajuns in poiana am facut o tura de cercetare.
      Poiana inca plina de corturi, rulote, tarabe cu mici, bere...veselie mare ca doar na, era festival, sarbatoare, era si normal!
      Dupa o tura de poiana si vazand ca este destul de aglomerat, am preferat linistea ca de asta am venit. Ne-am intors inapoi si la iesire din poiana am vazut un drumusor spre dreapta care urca pe langa un paraias limpede si am pornit in cautarea unui loc linistit pe lana parau in amonte. Locul l-am si gasit la cateva sute de metri intr-o poiana frumoasa si urmand cursul paraului am descoperit si iata ca ma aflam acolo de unde curgea paraiasul pe care am urcat. Izbucul Coteanu.
      O apa limpede ca si cristalul unde pietrele isi expuneau si aratau maretia lori n partea stanga a poienii de unde de sub o stanca imensa tasneste printre pietre involburat minunatul izbuc Coteanu.
      Si ca de obicei i-am si facut proba sa vad cat de rece este ca sa punem berica la rece. Ce sa va spun, m-am bagat in parau pana la genunghi in apa limpede ca cristalul si receeeeee....abia am putut sa rezist sa numar pana la 20 ca nu imi mai suportam picioarele, rece ca gheata. Asa apa nu am mai intalnit demult.
      Apoi daca am testat apa, la vreo 20m mai in jos de izbuc, chiar pe malul paraului, am pus masuta, bancutele....bradutii de peste parau ne tine-au umbra si ne-am apucat de ale noastre: un gratarel, o carte, un remi....
      Era linste, doar noi, trei persoane.
      Mai pe seara ne-a vizitat o cireada de vacute care venise sa-si potoleasca setea din bogata apa cristalina si plina de minerale! Spun asta ca am gustat-o si mi-am luat si acasa o sticla.
      Odata cu venirea noptii, pe langa lemnele ce le aveam am mai dat o tura in padure pe o bezna....si am mai adunat ceva lemnute pentru un foc de tabara.
      Dupa multe partide de carti si remi la lumina proiectorului ne-am apucat de focul de tabara si din jarul ce a ramas am mai dat o sfaraialaa de mici si in jur de ora 2:00 plini de energie am pornit spre Bucuresti si la 4:35 am fost acasa.
      O zi reusita si frumoasa, un loc superb pe care vi-l recomand tuturor!
      Eu cu siguranta voi mai ajunge sa zabovesc cel putin o noapte la cort sau cu rulota.
      Aaaa, uitasem: aveam in masina o punguta cu candelute, le-am imprastiat pe malul paraului le-am aprins pe toate 56 de bucati si va da-ti seama ce seara....nu va mai spun, va las doar sa simtiti ce eu am savurat....
      Sa stai pe malul paraului luminat de lumina lumanarelelor si ascultand susurul apei!
    • Cris
      de Cris
      Salut !
      Merge cineva la Padina in week-end-ul asta?Sau este careva pe acolo deja? Ceva propuneri pentru camparea cu cortul? Cum e cu ursii din zona?
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.