Ursu Florin

Cheile Rasnoavei | 23-26 Iunie

10 postări în acest subiect de discuţie despre Cheile Rasnoavei | 23-26 Iunie

Cheile Rasnoavei | 23-26 Iunie

Ursu Florin

Va salut, in weekend am facut o iesire aproape de Brasov si anume pe CHEILE RASNOAVEI, unde am stat de vineri pana luni. Locul este unul foarte frumos, cu foisor, apa curgatoare chiar langa.

Am fost cu inca un prieten rulotist dar care nu este membru pe forum, dar s-au mai adunat prieteni care au stat cu cortul sau care ne-au vizitat pentru un gratar si un spritz dupa care au plecat. :OK:

Vremea a fost foarte ok, in afara zilei de vineri, cand vremea se schimba la 10-15 minute, cu furtuni, cu grindina, cu soare.

19244267_1586482774755305_943843893_n.jpg.fcdb433d91647ec1915ff0c701dc7337.jpg19511834_1586482974755285_912734634_n.jpg.46a1e4ae9a19216d2dde32d7ce2e8bc6.jpg19512110_1586482988088617_716189338_n.jpg.76add87aa59ec41c57aa9b116117fed8.jpg19551175_1586482831421966_787173374_n.jpg.d51b336b6182956a4c5a6769bd3a1d9d.jpg19553285_1586482668088649_101509747_n.jpg.78bae1806cf6566c3918ba31ef4be66f.jpg

 

 

O sa mai revin si cu alte poze :default_big_grin:

  • Upvote 7

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Daniel P

Cred ca am campat exact in acelasi loc acum cativa ani in urma...:)

Felicitari pentru ieseala Florine! :bravo:

  • Upvote 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin

Multumesc, cred ca trebuie sa facem o iesire off-camping in zona. Am gasit undeva mai sus un platou unde intra lejer 10-15 rulote :) doar ca trebuie mers de miercuri-joi pentru a prinde locul :default_big_grin:

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita

:multumesc!: pentru amanunte @Ursu Florin. Asteptam pozele promise, plus detalii despre cum poti ajunge acolo, ceva coordonate GPS, etc.!

  • Upvote 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran
On 6/27/2017 at 17:24, Ursu Florin a scris:

Multumesc, cred ca trebuie sa facem o iesire off-camping in zona. Am gasit undeva mai sus un platou unde intra lejer 10-15 rulote :) doar ca trebuie mers de miercuri-joi pentru a prinde locul :default_big_grin:

 

Hai sa decidem perioada si sa postam sa vedem cati ne adunam :tipp:

Si eu as vrea sa merg la Cheile Rasnoavei, n-am ajuns pe acolo de cativa ani..

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Dragos M

Si pe mine m-ar tenta daca sunt in tara...

mi-e un pic frica sa nu zgarii camperul de crengi, tin minte acum cativa ani ca erau craci de atingea rulota, dar camperul care este mult mai inalt...

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Dragos M

Dar campingul Cheile Rasnoavei are cineva idee cum este ? Vad mereu indicator cu acest camping pe sosea, apare ca este insepctat ACSI, a fost cineva sa ne dea detalii ?

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton

Buna seara.Am fost in CHEILE-RASNOAVEI de Rusalii in 2016: referitor la drum, se poate merge cu 10/h drumul este de piatra si sa asigurati tot ce sepoate rasturna, la bariera nu era nimeni, in zona acelor foisaore frumose din pacate nu puteai sa stai din cauza mizeriilor.Dupa ce treci de foisoare gasiti poenite pe malul paraului [pt.2-3 rulote] dar cu atentie la intrare. O seara buna.

  • Upvote 2

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Conţinut similar

    • Nelu Z
      de Nelu Z
      CHEILE RASNOAVEI - Off Camping
       
      Deoarece informatiile de pe site  nu mai sunt de actualitate am creeat acest topic nou, cu informatii de la Cheile Rasnoavei. 
      Drumul este proaspat asfaltat pana la intrarea in chei (la intrarea in camping), dar este un drum ingust, dar cu atentie pot trece 2 masini.
      Fata de acum cativa ani cand se campa inainte de intrarea in chei, acum nu se mai poate. Sunt puse tablite cu camparea interzisa plus ca sunt sapate santuri de-a lungul drumului.
      Am aflat ca aceste terenuri ar apartine primariei Rasnov, care nu mai permite campareain aceasta zona.
      Camparea insa se poate face in chei. Cheile apartin Ocolului sllvic  si ei permit camparea.
      Coordonatele GPS: 45.543036, 25.538871
       

       
      Sunt locuri amenajate cu foisoare din loc in loc, de-a lungul cheilor si pe langa ele au pus si toalete ecologice.
      Se plateste intrarea in chei doar simbata si duminica.
      11 lei masina
      6 lei persoana adulta.
      Rulota nu se pune.
      In cursul saptamanii nu se face taxarea.
      Zona este foarte frumoasa, in stanga muntele in dreapta susura paraul. Destul de aproape este si un izvor pentru alimentarea cu apa potabila.
      In weekend este aglomerat, vin multi oameni din Rasnov si Brasov la picnic.
      La lasarea serii se retrag insa la casele lor si se asterne iar glasul susuruuil paraului, peste intreaga vale.
      De aici puteti vizita in Rasnov: Cetatea Rasnov, Dino Parc, Pestera Valea Cetatii.
      Inainte de intrarea in chei este si un camping foarte frumos amenajat, asata pentru cei care prefera aceasta varianta.
      Pe scurt, noi ne-am simtit minunat. Atasez cateva imagini pentru cei interesati.
       
       

       
      Cu speranta ca informatiile va vor fi utile candva, cumva , .
       
       
       




    • Ovidiu-Betty
      de Ovidiu-Betty
      Având în vedere că fiul cel mic și-a dorit de Crăciun un bilet la Festivalul de Rock Extrem - Rockstadt de la Râșnov, pe care l-a și primit,  iată-ne căutând, săpând și interesându-ne după o locație off în zona Râșnov. Informația am primit-o chiar de pe forum (mulțumim @Ilie Minea) ca urmare iată-ne campând la nici un km. de frumosul și cochetul oraș Râșnov pe o pajiște extrem de generoasă, pe partea stângă a DN 7 către Predeal.
      Cum spuneam, la nici un km veți vedea pe partea stângă a DN 73 o pensiune în câmp, cu indicator la șosea, montat pe un stâlp de susținere a cablurilor de electricitate ^Pensiunea de la râu^. Accesul se face pe un drum pietruit (aproximativ 80-100 m) până în poarta acesteia și chiar înaite de aceasta pe partea stângă și cea dreaptă se coboară pe pajiște. Noi am ales zona de pe partea stângă a pensiunii, deoarece am observat o zonă cu acces facil la pârâiașul ce trece prin spatele acesteia.
      Ce trebuie să specific este faptul că dimineața și seara zona e tranzitată de o turmă de capre și o cireadă de vaci, iar pe toată perioada zilei e bătută de 6 cai. Frumoși.  Pe noi nu ne-au deranjat.
      Mai încolo cu un km. spre Predeal, tot pe partea stângă se află pensiunea Râșnov, care are amenajat în curte un camping (pentru cei ce nu doresc off) în care se aflau vreo 15 rulote campate. Vis-a-vis de aceasta se află pensiunea Tudor, foarte cochetă,  unde am mâncat foarte bine și la prețuri rezonabile. Am să postez și câteva fotografii de acolo.
      Apropo.... Cu apă potabilă ne-am aprovizionat de la Fântânița Ileanei, o fântână frumos amenajată la poalele muntelui,  despre care veți afla de la oricare localnic pe care-l veți întreba la primele case de la intrarea în Râșnov.
       
       
       
    • Ursu Florin
      de Ursu Florin
      Va salut dragi colegi!
      Dupa iesirea de 1 Decembrie 2016, m-am cam uitat cu jale la rulota pentru ca nu am mai avut cand sa iesim cu ea la plimbare.
      Pe 19.01.2017 am montat carligul la noua masina si ne-am hotarat sa ii facem inaugurarea pe 20.01 aproape de Brasov si anume in curtea Pensiunii Râșnov, alaturi de prieteni de la Bucuresti si Ploiesti.
      Am ajuns vineri seara in jur de ora 18:30 ( era foarte frig in jur de -18 grade ) am calat rulota, am baut un pahar cu vin ,
      am montat antena, am mai baut un pahar cu vin dupa care m-am retras in rolota la caldura pentru ca trebuia sa.pregatim masa de seara.
      Sambata dimineata a ajuns toata lumea.
      Pe seara am dat drumul la gratar si muzica, am facut un vin fiert, am baut, am mancat dupa care ne-am retras in rulote.
      Maine dupa amiază urmeaza sa plecam pentru ca prietena mea lucreaza si pe 23 si pe 24.
       









    • Ursu Florin
      de Ursu Florin
      Buna seara, am terminat si cu iesirea de Paste. Dupa cum unii stiu, am fost aproape de Brasov, mai exact la Rasnov unde am petrecut pastele si ziua de nastere cu prieteni dragi.
      Programul a decurs cam asa: 
      - Vineri: am ajuns la locatie in jur de ora 18:00, am ciugulit ceva si ne-am apucat de o sticla de whisky
      - Sambata: am inceput cu cafea, dupa care prietenul Cristi a facut un ceaun de porc, care a fost stins cu vin rosu, dupa care a urmat pregatirea mielului apoi  INVIEREA ( cine a mai putut ajunge...)
      - Duminica: pe la ora 8:00 am inceput cu o tuica buna de pruna ( fiind ziua mea de nastere ), dupa care ne-am adunat toti si am luat masa de dimineata cu oua rosii, pasca, cozonac, drob, etc. Dupa aceasta masa am continuat cu tuica insa a inceput ploaia si ne-a cam bagat la somn in rulote pentru 1-2 ore ( acum nu stiu daca somnul era de la ploaie sau de la tuica ). Pe la ora 15:00 am bagat mielul la cuptor si ne-am apucat de gratar, ploaia ne-a lasat sa mancam dupa care a pornit si s-a mai oprit Luni pe la ora 15:00, cand a venit si plecarea spre casa.
       
      La locatia m-am intalnit si cu colegul @aurelianz cu care din pacate nu am apucat sa stau prea mult de vorba.


  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.