• Conţinut similar

    • Misu Jan Manolescu
      de Misu Jan Manolescu
      Mașina pe care o folosesc pentru a tracta rulota mea Hobby 560 WLU are suspensie adptabilă, în sensul că se reglează în funcție de condițiile de drum.
      Plaja pentru garda la sol este destul de mare - 20 cm.
      Știe cineva dacă acesta este un inconvenient în timpul deplasării?
       
    • Ionut C.
      de Ionut C.
      Vand aparat de aer conditionat cu montaj pe plafon, in locul trapei. Model: Electrolux B1901, compresor Carrier, control digital al temperaturii, afisaj LCD. Stare perfecta de functionare. Are capacitate foarte mare, raceste foarte bine, masurat +8 grade Celsius pe vaporizator.
      Prezinta in carcasa exterioara o mica spartura (cineva probabil a apucat de unde nu trebuie la manevrare), insa nu afecteaza in vreun fel functionalitatea. Nu se vede decat de sus, deci nici estetic nu ar fi o problema, daca nu sunteti foarte pretentiosi. Imaginile sunt sugestive, al meu este argintiu, voi reveni cu imagini reale.
      Pret: 3000 LEI, se vinde cu proba. Asigur montaj la cerere.
      telefon: 0722120120 sau 0722577775

    • Cosmin S
      de Cosmin S
      Vând compresor portabil,   la 12v, bi-cilindru, în stare perfectă. 150lt/min
      460 Lei

    • Petre Valeriu
      de Petre Valeriu
      Detin o rulota Elddis Wisp 300/2 si am constatat că la rulajul in teren accidentat produce zgomot metalic care se transmite la autoturism.
      La o verificare atenta a sistemului de rulare am constat că suspensia este bazată pe 3 ”bucse”/cauciuc masiv, fiecare cu un profil aproximativ hexagonal care amortizează prin forfecare.
      Cele 2 bucse din partea superioara sunt deformate de timp si căldura, si permit la balans sa atingă de punte bratul basculant ce fixeaza mecanismul rotii si necesită inlocuire.
      Rog sa ma sprijiniti in a ma directiona/ sfătui unde as putea sa gasesc asemenea bucse si care sunt etapele inlocuirii lor.
      Atasez fotografii explicative din cartea tehnica a rulotei si de la fata locului.
       



  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.