• Conţinut similar

    • Dragos M
      de Dragos M
      Tocmai m-am intors din concediu ce a constat intr-un circuit de aroximativ 3900 km, cu cateva locatii din Grecia.
       

       
       
      Am plecat undeva pe data de 16 Iunie cu destinatia intiala Parga, drumul a fost prin bulgaria pe ruta Sofia, va pot spune ca acest drum s-a inbunatatit mult fata de cum era acum vreo cativa ani, este autostrada destul de multi km, de la Ruse se merge pe national aproximativ 200 km, apoi se urca pe autostrada si se merge pana aproape de vama (Kulata) sa zic cu vreo 70 km inainte se termina autostrada, urmand ca imediat dupa ce se trece in Grecia sa inceapat iar autostrada.., (ca si concluzie ne-au luat-o inainte mult Bulgarii la capitolul autostrazi...)
      Pana la destinatia care o aveam in plan Parga, sunt din Ploiesti in jur de 1100 km, iar noi nu facem atatia km dintr-o bucata asa ca la sfatul colegului @Traian M am oprit in campingul Odyssea undeva langa Paralia Katerini...
      Am ajuns la acest camping undeva pe la ora 17:00 ne-a condus de la receptie spre locul de campare pe niste alei destul de inguste..pentru camperul meu..., am observat ca nu exista nicio rulota sau camper in acel camping, era plin numai de rulote stationare, acoperite cu prelate, acoperisuri...nici nu prea vedeai rulotele cat erau de acoperite..., camping-ul nu vi-l recomand, este destul de urat, neingrijit si costa si 24/Euro/noapte..., vedeti mai jos pozele din el care spun totul...
       

       

       

       

       

       

    • Florin Smolnicki
      de Florin Smolnicki
      Dragi colegi,  
      pentru că, încet, încet aparatura de 12 V se tot adună la rulotă, doresc să-mi pun cât mai multe circuite separate pe 12 V. Vreau să trag prize și lumină în compartimentul din față al rulotei, am televizor și decodor șamd. Actualmente, circuitul meu electric arată cam așa:  
       
      fotos kostenlos
       
      Am căutat în tot orașul Suceava, la magazine și la second, un tablou de siguranțe pentru mașină, cu cât mai multe siguranțe. Nu am găsit. 
      La bazar am dat de un tip care vindea un tip de suport, dar nu mi-a plăcut. Era cu fișe/ papuci. Eu vreau ceva cu șuruburi, ceva serios care să poată prinde ca lumea firele. Unde mă sfătuiți să mai caut? 
      Vă rog să mă ajutați cu sfaturi. Mulțumesc.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.