• Conţinut similar

    • Croiala
      de Croiala
      Salut. Sunt din Bucuresti si as vrea sa ies 2- 3 zile cu rulota off camping pe langa bucuresti . O locatie ceva , o balta de pescuit unde sa accepte rulote . Astept sugestii. Multumesc.
    • Daniel P
      de Daniel P

      Anul acesta m-am hotărât și voi petrece sărbătorile de Paște și 1 Mai tot la Letca Nouă. 
      Față de acum un an,  am mai făcut câteva amenajări și îmbunătățiri în locație,  mai am puțin de lucru, dar până atunci sigur vor fi gata de folosință.
      Așadar cine dorește să fie alături de noi, să pregătim ceva la ceaun sau gratar, să bem un pahar de vin sau altceva , va fi binevenit și bineprimit. 
      Singura rugăminte e să-și anunțe prezența aici, unde voi răspunde și la eventuale intrebări...fără telefoane, mesaje private, sms-uri, etc...
      Cum a fost anul trecut...
       
    • Liviu Oprea
      de Liviu Oprea
      Dupa cum am promis am venit si cu invitatia pentru sfarsitul saptamanii; sa ne asezam la umbra iar cine vrea sa isi incerce norocul la peste acum ca am inteles ca nu mai e interzis
      Pe data de 10-11 iunie la Daeni in spatele digului eu sper ca la ora 9 voi fi acolo
    • Rotaru Mihai
      de Rotaru Mihai
      Zona este un podis carstic, stancos, cu mai multe obiective pe un areal de cativa kilometri: Pestera Liliecilor, Pestera Casian, Pestera la Adam, Pestera Craniilor, Manastirea Casian, Manastirea Sf. Dionisie Exiguul si un lac de pescuit.
      Se poate campa off in doua locuri:
      1. Cheile Dobrogei (pe ruta Constanta-Mihail Kogalniceanu-Targusor-spre Cheia). Cu un km. inainte de intrarea in Cheia, soseaua parcurge Cheile Dobrogei. Dupa iesirea din defileu, se intra pe un drum de pamant la stanga, paralel cu soseaua pe care am ajuns aici, parcurgand drumul in sens invers. Zona este foarte larga si permite camparea unui numar foarte mare de rulote. Din pacate, aici nu prea e vegetatie arboricola. In schimb este un izvor, chiar in locul in care se iese din sosea si se intra pe drumul de pamant (am indicat mai sus). In afara de 1 Mai cand e foarte aglomerat, in rest e aproape pustiu. In zona erau pubele de gunoi montate de primarie.
      2. Gura Dobrogei-Pestera Liliecilor (de pe soseaua Constanta-Tulcea se face stanga spre satul Gura Dobrogei. Locul nostru este la aproximativ 2-3 kilometri de la iesirea din sat, langa Manastirea Dionisie Exiguul. Acolo urmam drumul care trece pe langa manastire si vom gasi destule locuri de campare, pe marginea unui parau). Aici, spre deosebire de Cheile Dobrogei este si umbra (locurile de campare sunt chiar sub copaci). Apa se poate lua de la manastire. La fel ca si in Cheile Dobrogei, zona nu este foarte frecventata, exceptand, desigur 1 Mai. Aici nu sunt pubele.
      Pentru detalii puteti sa ma sunati. Mihai Rotaru 0788059775
    • Marius Negru
      de Marius Negru
      Am initiat acest topic pentru a vedea ce locatii sunt preferate pentru iesirea de 1 Mai. Vrem sa iesim de 1 mai si nu ne putem hotari. Bine ar fi daca ne putem mobiliza sa ne intalnim in locatiile propuse. Eu personal nu am fost, dar am vazut poze si mi-a placut mult, la Cheia. Orice propuneri sunt binevenite, iar daca sunt insotite de cateva poze este minunat. 
  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.