Stefan P

Muntii Apuseni-Glavoi -off topic

2 postări în acest subiect de discuţie despre Muntii Apuseni-Glavoi -off topic

Muntii Apuseni-Glavoi -off topic

Stefan P

Dar cu toate cele spuse o sa imi fac timp sa postez si concediul meu din Apuseni, din respect si drag pentru unii colegi, apoi voi vedea si ma voi mai gandi daca ma voi mai stradui sa postez ceva, din motiv sa nu creez suspiciuni.

Din cate ati observat de obicei nu prea pun poze cu mine si cu ceilalti prieteni sau colegi mai cunoscuti decat foarte putine poze.

De altfel nici cu cei care am fost in concediu in acest loc nu prea le place sa fie afisati in public si le respect....in primul rand nu sunt colegi de forum ci prieteni.

Si nici mie nu imi place sa ma afisez. De obicei pun poze cu peisajele pe unde am fost si am gandit de cuviinta ca sunt mai documentare decat daca as pune poze cu mine stand la.....

Dar fiecare gandeste si crede ce vrea.

Aici, pe acest forum, m-am dedicat trup si suflet in a pune locatii interesante sau mai putin interesante pentru o ajutorare reciproca.

Cu toate ca am avut doua rugaminti de la cineva sa postez pe forumul lor ceea ce postez aici, la unul poate era gratis in schimb celalat m-ia promis si un comision.

Intru-un cuvant am ales sa fiu si sa raman un fiu  devotat al acestui forum free!

Acum voi vedea cat voi mai putea si voi mai rezista. Daca se umbla cu suspiciuni si alte alea prefer sa ma retrag frumusel fara sa va mai deranjez.

Am observat cu parere de rau ca sunt unii colegi foarte invidiosi si au inceput sa-mi taie cumva "craca" prin alti colegi ceea ce nu-i frumos.

Nu vreau sa fac polemica si nici dezbinare.

Vreau sa fim corecti fata de aceasta comunitate.

Cu sacrificii ca voi fi sanctionat de conducere,  mi-am luat o piatra de pe inima si mi-am spus tot oful. Cine ma crede bine, cine nu, nu!

Inca odata mentionez ca nu vreau sa caut discordie intre noi!

Imi cer scuze pentru acest discurs, dar un coleg de mai sus, care nu mai dau numele cam cauta....si mi sa spus si de alti colegi pe privat ca intrebarea ce sa pus a fost inteleasa....si tot asa si continua sa fie, cu toate ca i-am raspuns corect si concret.

Am incheiat orice subiect.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Viorel C.

Am mutat aceasta postare aici, dupa ce am discutat cu @Stefan P si ramane o discutie inchisa.

:-)

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.