Sign in to follow this  
Followers 0
Dan71

Dan71

3 posts in this topic

Salve

Ma numesc Dan Radu am 42 de ani din Alba Iulia. Ma rog, eu sunt din Deva dar... m-am maritat la Alba. Impreuna cu sotia mea Corina avem doi copii Alexandra si Victor de 9 respectiv 5 ani, iar in momentul de fata suntem cam in situatia asta:  yby caci cu un Logan 1.5 dci suntem impinsi de o Sprite Musketeer din 91.

Nu suntem inca foarte lamuriti cum e treaba cu campingurile caci din mai de cand o avem n-am iesit decat pe Valea Frumoasei pe forestier caci sincer de cand e asfaltata Transalpina nu prea mai ai loc.

Vreme faina s-aveti si-o toamna cat mai lunga.

0

Share this post


Link to post

Bun venit wcm in comunitatea noastra!

Sa speram ca topicurile din forum vor fi acelea care sa va indrume catre natura si tot ele vor crea relatii de amicitie cu cei care ies mereu in campinguri  )}[

Numai bine!

0

Share this post


Link to post

La Luncile Prigoanei nu mai e ce-a fost. De cand au asfaltat astia Transalpina e trafic ca-n Bucuresti. Mi-e dor de vremurile cand drumul era praf si-aveam Oltcit si din Sugag pana la Oasa intalneai 3 masini din care 2 erau camioane cu lemne si rar vedeai pet-uri. Acum nici sa stai la o cafea n-ai loc la Oasa.

Pe Galda acum se face drumul in sus spre Intregalde iar pe Ampoita am fost. Chestiunea e ca momentan inca vre-o 2 saptamani mai mergem pe Frumoasa ca-s numai -2 grade afara noaptea, iar cand mai scade aducem rulota la vale, caci ca sa n-o mai trambalam pe forestier am lasat-o la un nenea padurarul in curte

0

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0
  • Linkuri sponsorizate

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.