vizitator

Ciocanesti (DB) Let's do it ! ROMANIA

  1 postare în acest subiect de discuţie despre Ciocanesti (DB) Let's do it ! ROMANIA

  Ciocanesti (DB) Let's do it ! ROMANIA

  Pe 28 septembrie se va desfasura actiunea de anul acesta in campania "Let's do it , Romania "  lkm

  Am initiat o echipa si propun sa mergem la Ciocanesti sa facem putina curatenie acolo, fie pe trenul dintre case si balta (unde am stat cu rulotele in primavara), fie la padure .

  Echipa care veau sa o formez va avea indicativul Echipa: Vatamaniuc b80a0463 , cod de identificare 3701

  Vom face "front comun" cu echipa lui Serban Moldoveanu, cel care este initiatorul centurei ciclo-turistice a Bucurestiului si cel care pastoreste o asociatie de tineret din localitate.

  Actiunea nu va dura decat cateva ore, urmand ca in a doua parte a zilei de sambata sa vizitam cateva obiective noi din zona iar duminica sa incercam cativa kilometri pe bicicleta din centura ciclo-turistica. qq

  Sper ca anul acesta sa putem obtine macar saci si manusi de la organizatori; in caz contrar vom face o cheta (aprox.10RON/rulota) si le vom achizitiona singuri din comert (4suluri de saci si 5-6perechi de manusi nu sunt o avere)

  Cei ce sunt interesati sunt rugati sa acceseze http://www.letsdoitromania.ro/noutati/start-la-inscrieri-pentru-ziua-de-curatenie-nationala-de-pe-28-septembrie si sa se inscrie in echipa mea cu coordonatele de mai sus.

  Astept sa imi confirmati si aici prezenta; eu voi fi acolo sambata de dimineata.

  Prezentarea la Ciocanesti nu include implicit participarea la actiune, deci puteti veni si face orice altceva: sah, table, mici, bere, gratar, badminton, ciclism , etc........

  Deorece suntem langa o curte putem beneficia de apa, si de colectarea gunoiului menajer; de curent nu cred sa se puna problema pentru o noapte.

  0

  Distribuie această postare


  Link către postare
  Distribuie pe alte siteuri

  • Activi pe această pagină   0 membri

   Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.