IulianR

Sfaturi achizitie rulota

3 postări în acest subiect de discuţie despre Sfaturi achizitie rulota

Sfaturi achizitie rulota

IulianR

Salut!

De cateva zile (si nopti) tot investighez diverse site-uri de la noi si din Olanda pentru a imi face o parere referitoare la ceea ce doresc sa am la o rulota. Mi-a fost de mare ajutor sa citesc parerile si comentariile voastre aici pe forum. Am cam ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa o aduc din afara (cu ajutorul expertului Viorel).

Datele problemei sunt urmatoarele: bugetul alocat este de cca 4000 Euro ; lungime interioara 390-430 ; an de fabr.: cat mai aproape de 2000 sau mai noua ; sa aiba pat fix cu saltea (nu stiu de ce dar am senzatia, din poze, ca nu toate canapelele care se fac pat din bucati iti ofera un confort bun ; insa hai sa zic ca poate as renunta la acest lucru daca as gasi ceva sa ma atraga); sa aiba incalzire (dar cred ca mai toate au); boiler de apa calda pe gaz ; dus; sa fie independenta dpdv energetic (deci cu baterie care se poate incarca) ; cort exterior care sa se poata inchide (dar banuiesc ca merge cumparat dupa aceea ; nu stiu insa pe la ce preturi se invart) ; eventual suporti biciclete.

Cer cam multe, nu-i asa ??

 

Cred ca este mult mai ok sa aiba deja toate aceste dotari (sau cat mai multe din ele) atunci cand o cumpar, intrucat nu prea dispun de timp si nici nu am cunostinte sa le adaug eu singur  dupa achizitie ; si probabil cred ca ma va costa destul de mult (si nici nu stiu unde s-ar putea monta in Bucuresti).

 

Cateva exemple din search-urile mele:

 

Burstner fun 400

 

Chateau Caratt 390

 

CARAVELAIR 400

 

Imi plac mult frantuzoaicele Caravelair : 

Caravelair 395

.. insa discutand si cu Viorel mi-a spus ca nu prea au dotari in standard...

 

Problema e ca pe site-urile de profil olandeze nu prea imi dau seama foarte bine de dotari (si nici ei nu exceleaza in detalii in cazul multor anunturi)

 

O varianta interesanta zic eu (inmatriculata, cu multe dotari) ar fi in anuntul de pe un alt forum (nu stiu daca se supara cineva ca pun acest link):

Acest link nu este admis!

Corectat de @Viorel

 

Hai ca v-am zapacit de tot cu ale mele...

Orice pareri, sfaturi, comentarii, sunt foarte binevenite. 

 

Mi-am adus aminte de o intrebare: e mai bine oare sa astept sa se incheie sezonul cald? Scad preturile ?

 

Va multumesc anticipat ! Stima!

 

Iulian

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Viorel C.

Nu pleca pe principiul sa detina de toate si sa nu fie scumpa biggrin

Incearca si cauta un model care sa-ti satisfaca cerintele majore, iar pentru restul, chiar daca scrii ca nu ai timpul necesar, crede-ma ca iti vei face timp sa-i mai faci cate un upgrade.

 

Nu ramane pe ideea ca daca nu are o dotare dintre cele dorite de tine, nu este in regula, chiar daca rulota te incanta in vreun fel, iar pretul este apropiat de suma pe care doresti sa o aloci.

 

Asa cum ti-am promis, iti pun in mesaj privat cateva adrese de dealeri cunoscuti (de catre mine) si unde vei descoperii destul de multe modele de rulote.

Succes!

  • Upvote 1

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin

Fa-ti niste calcule cu drumul in Olanda. Eu am venit acum 2 saptamani, am cumparat o rulota. Drumul cu tot cu cheltuieli ( hotel, mancare, etc ) m-a ajuns undeva la 750 euro.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.