Viorel C.

Anulare drepturi moderator

13 postări în acest subiect de discuţie despre Anulare drepturi moderator

Anulare drepturi moderator

Viorel C.

Deoarece colegul @Radu B. a facut greseala de a sterge din Tabel comanda tricouri Forum Rulote cativa dintre colegii cei care nu au mai dorit sa achite pentru tricouri, inclusiv pe el, i-am anulat optiunile de moderator in forum.

Consider ca daca suntem o echipa ce administram acest forum, totul trebuie sa se bazeze pe o colaborare si fara sa luam decizii care sa provoace dezordine si neintelegeri.

Am avut incredere si am in continuare in el, dar aceasta greseala a lui, nu-mi permite sa-i mai dau drepturi suplimentare in forum.

Poate sa se supere, are acest drept, dar sa inteleaga ca nu asa se procedeza cand doresti sa pastrezi un anume climat.

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Viorel C.

Radu, consideri cumva ca imi face placere sa banez pe careva? Eu cred ca nu biggrin

Nu am motiv sa te banez, dar ma bucur ca esti barbat si recunosti ca ai gresit in forum.

Nu te mai pot pastra moderator, ca poate cine stie ce influente primesti si esti in stare sa modifici ce doresti prin topicuri.

Oricum iti multumesc pentru activitatea prestata si imi pare rau daca ti-ai neglijat familia din cauza acestui forum.

Insa sper ca nu uiti si sa recunosti totodata, ca tu ai fost cel care m-ai rugat sa te pun moderator si sa corectezi prin postari, iar eu am acceptat oferta ta.

 

Referitor la tricouri, crezi cumva ca eu produc si inscriptionez acele tricouri?

Si eu am platit cum au platit toti.

Ba chiar am dat bani sa fac unul de proba si nu am ridicat nicio pretentie.

Faptul ca am spus ca inscriptionarea este gratis pentru tine sau alt coleg, lasa-ma sa te contrazic, findca nu cred ca am facut o astfel de afirmatie.

Cei din firma respectiva nu sunt nici rude cu mine, nu au niciun fel de obligatii fata de mine si nu vad de ce mi-ar face mie ceva gratuit, crede-ma.

Daca am discutat cu tine la telefon si ti-am spus pretul pentru un tricou de copil, acela este pretul si nu cred ca trebuie sa tin minte absolut totul.

Nu incerca sa arunci in spatele meu faptul ca nu ai mai dorit sa platesti tu, sau un alt coleg.

 

Pentru mine ramai acelasi Radu pe care l-am cunoscut!

nay

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Mircea

@Viorelnay@Radu B.. Eu personal nu il cunosc pe Radu, dar am observat o imbunatatire considerabila a ortografiei si o fluidizare  a frazarii la multe postari,  de cand este Radu moderator. Totul s-a facut cu modestie si daruire si rugamintea mea este sa te gandesti Viorel la o sanctiune mai blinda. Evident, decizia iti apartine.hi

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Viorel C.

Nu i-am dat nicio sanctiune lui @Radu B.

Doar i-am anulat dreptul de a edita postari in forum, in urma greselii pe care si el a recunoscut-o.

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Mihnea Stoenescu

Cum adica, cine este prieten cu @Adrian V. este dusmanul nostru ? Parca au mai zis unii asa ceva, prin tenebrele  istoriei ! Pana una-alta, colegul @Radu B. nu a purtat discutii neprincipiale si s-a dovedit echilibrat si echidistant, deci nu a intreprins nimic pentru a destabiliza forumul (dupa parerea mea). Prieteniile sunt probabil in particular si asa este bine sa fie.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Viorel C.

@lungu marin, chestia asta cu nu mai vroiam sa postez mai nimic, nu o consider o amenintare.

Am mai vazut acest indemn facut de Adrian V. si nu prea ma deranjeaza.

Crezi ca daca nu mai postezi imi faci mie vreun rau?

 

Referitor la @Radu B., te inseli  amarnic.

Nici prin gand nu mi-a trecut asa ceva. Am discutat multe probleme cu el.

Chiar i-am propus sa-l pun Administrator si m-a refuzat, pe considerentul ca nu doreste sa intre in conflict cu cativa colegi.

Nu ma crezi, suna-l biggrin

 

Daca el m-a rugat sa-l pun moderator si eu am postat aceasta rugaminte a lui, chiar nu e transparenta? :laughing:

Hai sa fim seriosi!

 

Nu-i mai tine partea lui Vatamaniuc, ca am postat ca-l apreciez si ca am facut multe impreuna, dar se pare ca nu ai inteles totul.

Acum nu stric eu ca este slobod la gura si aduce jigniri unora, cateodata fara sa vrea.

 

Si in final pot sa anunt ca am avut o convorbire telefonica si in urma discutiei purtate si a jignirilor care mi-au fost aduse, @Radu B. a fost banat devinitiv.

 

P.S. mi-a placut asta cu " daca nu ma calci unde nu trebuie:laughing:

 

 

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Viorel C.

Iata ce caracter poate fi acest Radu B. si de la care nu ma asteptam.

A fost un coleg respectat de mine, ajutat, dar se pare ca aparentele inseala.

Ignorarea mea la dus la disperare si a incercat pe toate caile sa ma jigneasca.

Adaug 3 imagini cu mesajele trimise de acest personaj, dupa ce ma facut "oltean prost" la telefon si tin sa anunt ca gura sa sloboda a scos multe, referitoare la gasca care doreste sa distruga acest forum.

 

Am reeditat cu stergerea imaginilor denigratoare.

 

 

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Marius George

@Viorel treaba cu jignirile cred ca ai patito si cu altcineva de multe ori pe acest forum si nu a patit mare lucre, a fost banat de mai multe ori si tot asa facea.Ultima oara a fost banat 2 saptamani si dupa 4 zile era activ. 

Ca sa nu deschid alt topic am sa postez aici o intrebare pentru tine ca sa afle toti colegi de ce am fost eu dat jos din functia de moderator? 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornelsavu

Am si eu o cateva intrebari: chiar toata lumea de pe forumul asta a inebunit? eu nu cred asta, cred doar ca a inceput sa dea pe afara paharul. Oamenii astia au fost ok acum 2 -3 luni si dintr-o data au inebunit?

@Viorel cand iti vei da seama ca problema e la tine nu la cei pe care ii banezi ? Cand incepi sa schimbi administratorii ca ciorapii si sa banezi aproape zilnic utilizatori, ceva e in neregula cu seful sau regulamentul.

Deja ai intrecut cu mult numarul celor 2 din proverbul cu mersul la culcare.

In curand vei putea sa numesti forumul david eugen ca el va fi singurul care iti va mai posta asta in cazul in care nu il vei bana si pe el.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Viorel C.

@MARIUSGEORGE, daca vrei intradevar sa sti de ce nu mai esti moderator, iti scriu, cu toate ca nu doream sa fac acest lucru.

Ai fost pus la propunerea lui Vatamaniuc, din respect pentru el te-am acceptat, dar se pare ca stai rau cu gramatica limbii romane si nu mai puteam sa las pe cineva sa corecteze, cand de fapt tu erai cel care faceai greseli de ortografie.

Un exemplu concludent, este chiar in postarea de mai sus.

:-)

@cornelsavu, consider ca nu pot accepta orice din partea oricui care nu stie altceva decat sa provoace discutii neprincipiale in forum.

@Eugen David va fi banat si el astazi, dar toate la randul lor.

 

@Adrian H, cei la care faci referire nu vor mai veni in acest forum.

Am mai scris ca nu imi face placere sa banez, dar nici cumva sa admit cateva persoane care nu stiu sa respecte si care incearca sa denigreze pe oriunde acest forum.

Nu am relatii personale cu absolut niciunul din forum. La mine totul se bazeaza pe respect reciproc, toti sunteti egali pentru mine, nu fac nicio diferentiere, dar se pare ca unii se cred mai altfel.

Poate nu am procedat corect cu mesajele primite in privat si postate in forum, dar consider ca astfel pot afla si altii ce caracter poate avea acel utilizator.

De ce nu poate parasi decent aceasta comunitate, asa cum scrie si in Regulament?

De ce @SERGHEIDIN a inteles ca a gresit si mi-a trimis mesajul "Hotarare corecta.Cu respect , Serghei Din."?

 

Oare se considera ca eu sunt aici doar pentru a sustine financiar acest forum?

Cei care cred asta se inseala biggrin

Nu doresc decat sa fie liniste si sa ne vedem de activitatea normala a forumului.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Cornelsavu

Ce nu iti convine este neprincipial? Te deranjeaza adevarul ? 

Poti sa ma banezi si pe mine ca oricum nu mai postez de ceva vreme de cand bagi pumnul in gura tuturor celor de la care avem ce invata (nu e nevoie sa ii enumar caci ii stie toata lumea).

Sa iti aduc aminte Virgil si de cazul rinaldoparaipan  un super specialist in panouri solare, despre care ti-am spus ca este un om apreciat pe softpedia si l-ai omorat ca nu ti-a aratat buletinul?

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Marius George

@Viorel  are cine corecta acum si de aceea nu imi fac probleme cum scriu ..La aceea vreme de ce nu ai spus ca nu scriu corect? La telefon parca erau alte motive sau ai uitat? Sa iti aduc aminte ?

Daca cautam in forum toti moderatorii fac greseli inclusiv tu, asta cu gramatica ai dato asa ca sa iesi tu bine insa motivele erau altele.Ai uitat ca ai spus de ce am sustinut postatea lui Adrian si ca de ce vorbim cu tata-fiule?Ai uitat ca ai spus ca faci schimbarile in ambitie fata de Adrian?

Aici inchei subiectul despre mine si iti urez toate bune.Daca vrei poti sterge si contul , lumea care ma stie ma place si asa fara gramatica si ma apreciaza .Gastile se pare ca sunt multe si unite....cam jumatate de forum din cate vad eu pe aici..

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Gogonea Razvan

WOW , sunteți incredibili!!!! Citesc aici, fiind departe de casa , si ma doare sufletul, văzând tot acest scandal. Toți suntem orgolioși , in special oltenii (de acolo a fost tatăl meu). 

I-am cunoscut personal pe @Adrian V. , pe @Radu B.  si pe mulții alții . Sunt rulotisti !!!!! Întotdeauna încercau sa te ajute in măsura posibilităților . Cred ca ei au lucrat in cadrul forumului benevol. @Viorel, te sfătuiesc sa gasesti o soluție si sa colaborați din nou. Este păcat , aici ma simteam ca in familie. Amintiți-vă ce bine era in forum pe vremea lui Fugulin. Sper ca aceste cuvinte sa va mai imbuneze!!!

 

 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.