Viorel C.

Adio taxa auto?

3 postări în acest subiect de discuţie despre Adio taxa auto?

Adio taxa auto?

Viorel C.

Te costa 45$ ca sa nu mai dai nimic la stat, indiferent de vechime sau emisii de noxe. Marea intrebare: vor fi si guvernele de acord?

Kickstarter, o fundatie online care are 4, 6 milioane de membri activi, a finantat peste 45.000 de proiecte din 2009 incoace, din donatii de 735 milioane dolari. Orice proiect este viabil, fie ca vorbim de arta, masini, jocuri si orice tehnologie.

Cei care sunt finantati, isi patenteaza inventiile si au toate drepturile de exploatare si comercializare. Proiectele pot fi gandite si dezvoltate chiar de membrii activi, care la randul lor pot finanta alte proiecte.

CO2tube este un exemplu Kickstarter, probabil inventia anului, a ultimilor ani si a anilor ce vin. Productia de masini electrice si cea de diverse surse de alimentare in afara de combustibili fosili sunt in pericol sa dispara foarte rapid.

178 de oameni au sustinut acest proiect cu 10.800$, iar pentru concretizarea lui mai e nevoie de aproape 8.000$ care trebuie stransi in 14 zile. Suma minima de donat pentru acest proiect este 1$ si oricine poate face acest lucru.

Intel, ExxonMobil, CNN si Forbes sunt printre marile puteri care garanteaza viabilitatea acestui produs.

Un sistem care se monteaza pe teava de esapament, opreste complet emisiile de CO2 si alti compusi poluanti. Filtrul are in el niste alge care mananca dioxidul si nu imprastie in atmosfera nici o noxa. Fotosinteza este procesul principal de la care s-a pornit. Pe drum, cei doi au mai dezvoltat niste reactii necesare pentru neutralizarea totala a noxelor emise de masini.

Doi americani, din care unul de origine indiana, au lucrat la acest sistem de cand aveau 13 ani (acum 5 ani). Forbes i-a pus pe lista celor mai importanti oameni pana in 30 de ani. 

Sistemul se monteaza foarte usor pe teava de esapament. O data la 8-10 saptamani trebuie inlocuit si costa 45$. Odata inceputa comercializarea in masa, preturile vor scadea serios.

Deocamdata, ca sa-si convinga clientii de avantajele utilizarii acestei inventii, cei doi baieti dezvolta o aplicatie de mobil speciala, cu diverse informatii, infografice, statistici si raspunsuri la intrebari frecvente.

Acum sunt 1 miliard de masini care merg zi de zi in lume. Aproape 7 milioane de oameni mor anual din cauza poluarii.

2iusxup.jpg

Sursa

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator rica

Sa vad minunea asta cu 45 de euro ca le fac o donatie de inca 45.

()]  xp/

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Cica

Si cat costa jucaria?

S-a inceput productia?

Sau tot un  prototip?

45$=35eurox4, 4lei=154leix5/an=770lei/an

Acuma depinde de taxa masinii!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.