Viorel C.

Cazarea pe litoral

1 postare în acest subiect de discuţie despre Cazarea pe litoral

Cazarea pe litoral

Viorel C.

Odata cu sosirea lunii iulie, litoralul romanesc a intrat practic în plin sezon estival. 

Vremea calduroasa, plaja, apa marii, dar şi hotelierii îi îmbie pe turişti la sejururi de neuitat.

Mamaia.Preţurile la cazare din Mamaia sunt pentru orice buzunar, în funcţie de conditiile oferite şi durata sejurului.

Astfel, o noapte la un hotel de doua stele costă între 70 şi 120 lei, iar la un hotel de trei stele între 240 şi 290 lei.

De la patru stele, preturile parca explodeaza. Astfel, o noapte la un asemenea hotel costa între 300 şi 900 lei, iar la un hotel de cinci stele, preturile ajung şi la 1.100 lei pe o noapte de cazare.

Eforie. La Eforie, ofertele sunt diversificate. Astfel, la un hotel de două stele intr-o camera dubla, turistii platesc între 100 şi 160 lei pe noapte. Pentru o cameră la trei stele, preturile sunt cuprinse între 190 şi 300 lei. Adaugand o stea, ajungem la tarife între 280 şi 450 lei pe o noapte de cazare.

Costinesti. În Costinesti, lucrurile se schimba puţin în bine pentru turistii care au un buget limitat. Aici, o noapte de cazare într-o camera dubla la un hotel de 2 stele costa între 90 şi 150 lei, pentru un hotel de trei stele platiti între 180 şi 300 lei, iar cele mai scumpe hoteluri (patru stele) nu depasesc preţul de 450 lei.

Neptun. Neptunul este o oaza de liniste pe langă toată agitatia din majoritatea statiunilor. Pentru o noapte intr-o camera dubla la un hotel de o stea plătiţi între 80 şi 90 lei, iar la un hotel de doua stele între 120 şi 160 lei. Ai spune ca in functie de stele cresc şi preturile, însa în Neptun nici vorba de asa ceva. Abia daca simti vreo diferenta, pentru ca la un hotel de trei stele, preturile oscileaza între 190 şi 280 lei, iar pentru cele mai luxoase hoteluri din statiune (patru stele) turistii scot din buzunare intre 320 si 380 lei.

Mangalia. Dacă sunteti la mare, insa va place agitatia şi nu vreti sa va cazati intr-o staţiune, municipiul Mangalia este alegerea perfecta. Aici, preturile oscilează între 230 şi 400 lei pe noapte, intr-o camera dubla, în functie de preferintele fiecăruia. Majoritatea hotelurilor sunt de trei stele, însa nu ar trebui să va faceţi probleme, hoteluri există pentru toate gusturile.

Sursa 

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.