.Vizitator...

Reparatie podele rulota

1 postare în acest subiect de discuţie despre Reparatie podele rulota

Reparatie podele rulota

.Vizitator...

Deschid acest topic in speranta ca o sa ajute in viitor pe cei cu probleme in acest domeniu, adica cei care au probleme la podelele rulotelor.

Sunt multe feluri in care se pot rezolva sau macar incerca sa se rezolve aceste probleme, dar in primul, rand trebuie vazut de unde pleaca problema principala si abia apoi trebuie rezolvata si flexibilitatea podelei.

De obicei podelele devin flexibile datorita uzurii care apare in timp sau datorita infiltratiei de apa.Deci de aici trebuie pornit prima data si trebuie stabilita cauza.

Daca este doar datorita uzurii este mai usor de rezolvat, iar daca este datorita unei infiltratii, trebuie remediata aceasta cauza prin sigilarea cu un mastic sau silicon adecvat.

Infiltratiile pot proveni din multe puncte, incepand de la tavan (sina de imbinare din partea de sus, horn de evacuare gaze, sau chiar trape) si ajungand pana la sina de imbinare din partea de jos.

Pana la sina pot interveni multe alte puncte care ajuta la infiltrarea apei, gen ferestre, grile aerisire (grile frigider, grile spatiu locuit, grile baie, grile racire aparatura electrica , etc.) protectie boiler, usi de acces sau multe asemanatoare.

Cei patiti pot sa spuna, cum au incercat sa rezolve sau cum au rezolvat problemele si impreuna sa vedem ce se poate face in acest domeniu.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.