Florentin.cristea007 1 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2025 Buna ziua grup, a fost cineva in Grecia cu autorulota sau rulota anul acesta?Am inteles ca te lasa sa stai doar in campinguri.Stiti ceva? Distribuie această postare Link către postare
NRLaurentiu 2.080 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2025 @Florentin.cristea007 aceasta este prezentarea dumneavoastra?! Macar Bond se recomanda inaintea unei scene... palpitante! Ati avut macar bunavointa sa rasfoiti forumul? Nu mai departe de cateva saptamani in urma s-a discutat acest subiect... Distribuie această postare Link către postare
Florentin.cristea007 1 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2025 NRLaurentiu, se pare ca intrebarea mea te-a deranjat, i-mi cer scuze, chiar daca nu este necesar, pt. ca esti un necunoscut pt. mine. Dupa cum vezi este prima mea postare si se pare ca a deranjat. Nu ma asteptam sa fiu luat la impins vagoane de la bun inceput. Nu toata lumea are timp de rasfoit forumul asa cum crezi . Un proverb spune :daca taceai filozof ramaneai.... Se pare ca am inceput cu stangul din cauza "filozofiei"dvs. 1 Distribuie această postare Link către postare
NRLaurentiu 2.080 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2025 Ar fi multe de observat din randurile scrise de dumneavoastra, pentru ca v-ati dat arama singur pe fata - o alta expresie pe care sunt sigur ca o stiti! Distribuie această postare Link către postare