Flavius Ivan

Destinații minivacanța de 1 Mai

7 postări în acest subiect de discuţie despre Destinații minivacanța de 1 Mai

Destinații minivacanța de 1 Mai

Flavius Ivan

Pe unde petreceți minivacanța de 1 Mai?

:noroc: Poate ne strângem mai mulți sau ne intersectăm pe undeva. :multumesc!:

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Gabriel I

Încă verificăm starea meteo dar în principiu ne orientăm spre Bulgaria , Terme di Hissar sau Veliko Tirnovo . 

• Like 1

Link către postare
Andrei.N

@Gabriel I, este fain la Therme di Hissar, iar vremea va fi bună, maxime de 21-22 grade și minime de 5-7. Pe timpul zilei când este soare nu se vede niciun nor pe cer, mi-a părut incredibil. 

A mai aproape de casa aveți opțiunea Kapinovski lângă Veliko Tarnovo. 

• Like 3

Link către postare
Gabriel I

Mi-a rămas gândul la Kapinovski după ce ai făcut prezentarea campingului @Andrei.N.

Oricum se pare ca ne-au bătut vecinii bulgari și la capitolul campinguri, eu unul cel puțin încă nu am văzut în România un camping ca la carte dar la bulgari am văzut, cel puțin până acum , 7 Lakes și Terme di Hissar care sunt la ani lumină față de noi 🧐

• Like 2

Link către postare
Mihai-Arad

Salutare ...

...noi, din pacate pe langa casa (fara autorulota). Iesim prin parc cu bicicletele sau pur si simplu la "iarba verde" (lectura!). Depinde de cum va fi vremea?

Dar, avem in plan pentru luna iunie ... inca un drum lung catre bavarezi pt o saptamana :default_109:, asa ca, ne adunam "gandurile pt o stategie de asalt".

în urmă cu 1 oră, Gabriel I a scris:

[...] care sunt la ani lumină față de noi.

La acest capitol (turism | camping), ca-n rest ... sunt sub noi (incl la fotbal!) :)

• Like 2

Link către postare
Andrei.N

@Gabriel I , noi am făcut o ieșire frumoasă anul trecut unde o parte din membri familiei extinse au închiriat una din cabanele de la Kapinovski, iar noi am fost cu rulota. 

A fost de poveste. Răcoarea din cabană a fost o mană cerească pentru zilele toride pe care le-am prins, fiul meu cel mare și-a făcut de cap făcând sărituri de la cascadă, o parte dintre adulți și fiul cel mic s-au bălăcit la piscină, alții s-au plimbat cu bicicletele prin zona. 

Seara am făcut un foc și am depănat povești. I concluzie oferă multe, depinde doar de cum alege fiecare să se distreze. 

@Mihai-Arad are dreptate, sunt multe lipsuri în Bulgaria și dacă va vine a crede privesc admirativ România… Chiar proprietarul de la Therme di Hissar mi-a spus zilele trecute când am stat de vorbă mai mult.

La capitolul camping nu stau prea bine nici ei, Kapinovski, 7 lakes, therme di Hissar si încă vreo 2 sunt excepții. Majoritatea sunt jalnice și la ei, în special la mare. Chiar povesteau o familie de bulgari ca își urăsc litoralul, este scump și n-are mare lucru de oferit pt ei, așa ca preferă Grecia sau Turcia.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.